Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Passbeskrivning

Breathing – 30 min

Ett lugnt pass där vi kombinerar meditation med andningsteknik för att frigöra spänningar i kroppen. Vi går igenom olika tekniker som öppnar upp för en lättare andning och tillför blodet mycket syre. Andningsteknikerna är lätta att hantera för att möjliggöra ett dagligt pass hemma. Aktiviteten utförs sittande och liggande. Klädsel: Mjuka kläder, passet kan utföras i badrock.

Junior Yoga

Ett yogapass med mycket flöde, glädje och lättare positioner. Anpassad för juniorer, 5-14 år. Klädsel: Mjuka kläder och barfota.

Meditation – 30 min

Vägledd meditation med variation mellan olika meditationstekniker. Aktiviteten utförs sittande eller liggande. Klädsel: Mjuka kläder, passet kan utföras i badrock. 

Mindfulness – 30 min

Vägledd meditation där vi varierar mellan olika meditationstekniker. Meditation handlar om att tömma sinnet på tankar genom att koncentrera sig i nuet. Hjärnan och nervsystemet slappnar av och kroppen får ny energi. Aktiviteten utförs sittande eller liggande. Klädsel: Mjuka kläder, passet kan utföras i badrock.

Qi Massage – 30 min 

En klass i självmassage som jobbar sig igenom hela kroppen. Vi har kombinerat traditionell kinesisk medicin med modern västländsk. Du utför olika grepp och rörelser som får igång din Qi, livsenergi, och släpper loss spänningar i hela kroppen. Klädsel: Kan utföras i morgonrock.

Yinyoga – 60 min

Yin Yoga är en blandning av yoga och mindfulness. Den är lugn, skön och avslappnande och vi utför relativt enkla, mjuka yogaövningar och stannar i dem en längre tid samtidigt som vi slappnar av i hela kroppen och vilar i nuet. Alla övningar är sittande eller liggande och ökar flexibiliteten i våra höfter, benmuskler och gör hela ryggraden mer böjlig. (Yin Yoga är perfekt efter tuffare styrke- och konditionspass då det fungerar som en motståndare till stresshormonet kortisol som utsöndras i stor mängd under hård träning. Du bibehåller eller ökar din rörlighet, minskar skaderisken och får en snabbare återhämtning genom den totala avslappningen.) Klädsel: Mjuka kläder. Barfota

Yoga – 45 eller 60 min

Yoga betyder förening av kropp, sinne och själ, och betecknar en samling andliga och kroppsliga tekniker som troligtvis har sitt ursprung i Indusdalen för 3500–5000 år sedan. Man strävar efter balans genom meditation (dhyana), andningsteknik (pranayama) och kroppsövningar (asana). Passets svårighetsnivå anpassas efter gruppen. Aktiviteten utförs stående, sittande samt liggande. Klädsel: Mjuka kläder. Barfota.

Ring upp mig