Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Passbeskrivning

Breathing – 30 min

Ett lugnt pass där vi kombinerar meditation med andningsteknik för att frigöra spänningar i kroppen. Vi går igenom olika tekniker som öppnar upp för en lättare andning och tillför blodet mycket syre. Andningsteknikerna är lätta att hantera för att möjliggöra ett dagligt pass hemma. Aktiviteten utförs sittande och liggande. Klädsel: Mjuka kläder, passet kan utföras i badrock.

Core – 30 min 

Core är för dig som önskar stärka upp bål- och ryggstyrka samt få en bättre hållning och balans. Du får ökad kroppsmedvetenhet genom att vi utmanar vår stabilitet och rörlighet samt tränar upp balansen mellan kroppens fram och baksida och även mellan kroppens vänstra och högra halva.  Passet innehåller ingen specifik konditionsträning utan är ett utmärkt komplement till andra träningsformer då corestyrkan är grunden till all annan träning. Klädsel: Träningskläder. Välj träningsskor eller barfota.

Junior Yoga

Ett yogapass med mycket flöde, glädje och lättare positioner. Anpassad för juniorer, 5-14 år. Klädsel: Mjuka kläder och barfota.

Meditation – 30 min

Vägledd meditation med variation mellan olika meditationstekniker. Aktiviteten utförs sittande eller liggande. Klädsel: Mjuka kläder, passet kan utföras i badrock. 

Mindfulness – 30 min

Vägledd meditation där vi varierar mellan olika meditationstekniker. Meditation handlar om att tömma sinnet på tankar genom att koncentrera sig i nuet. Hjärnan och nervsystemet slappnar av och kroppen får ny energi. Aktiviteten utförs sittande eller liggande. Klädsel: Mjuka kläder, passet kan utföras i badrock.


Power Yoga – 30 min En dynamisk, flödande,relativt kraftfull yogaklass som inspereras av solhälsningar och till viss del även pilates, där du integrerar andning och rörelse. Power Yoga ger ökad styrka, balans och rörlighet och den hjälper även till att dämpa stress och spänningar i kroppen. Du anpassar själv postitionerna utifrån din förmåga. Klädsel: Träningskläder. Kom gärna barfota.

Puls – 30 min

Ett pulshöjande 30minuters-pass där du tränar både kondition och styrka. Klädsel: Träningskläder och skor.

Qi Massage – 30 min 

En klass i självmassage som jobbar sig igenom hela kroppen. Vi har kombinerat traditionell kinesisk medicin med modern västländsk. Du utför olika grepp och rörelser som får igång din Qi, livsenergi, och släpper loss spänningar i hela kroppen. Klädsel: Kan utföras i morgonrock.

Wake Up Yoga – 30 min 

Ett energigivande yogapass för den bästa starten på dagen! Vi väcker kroppen i långsam takt och fyller den med ny och härlig energi. Passets svårighetsnivå anpassas efter gruppen. Aktiviteten utförs stående, sittande samt liggande. Klädsel: Mjuka kläder. Barfota.

Yinyoga – 60 min

Yin Yoga är en blandning av yoga och mindfulness. Den är lugn, skön och avslappnande och vi utför relativt enkla, mjuka yogaövningar och stannar i dem en längre tid samtidigt som vi slappnar av i hela kroppen och vilar i nuet. Alla övningar är sittande eller liggande och ökar flexibiliteten i våra höfter, benmuskler och gör hela ryggraden mer böjlig. (Yin Yoga är perfekt efter tuffare styrke- och konditionspass då det fungerar som en motståndare till stresshormonet kortisol som utsöndras i stor mängd under hård träning. Du bibehåller eller ökar din rörlighet, minskar skaderisken och får en snabbare återhämtning genom den totala avslappningen.) Klädsel: Mjuka kläder. Barfota

Yoga – 45 eller 60 min

Yoga betyder förening av kropp, sinne och själ, och betecknar en samling andliga och kroppsliga tekniker som troligtvis har sitt ursprung i Indusdalen för 3500–5000 år sedan. Man strävar efter balans genom meditation (dhyana), andningsteknik (pranayama) och kroppsövningar (asana). Passets svårighetsnivå anpassas efter gruppen. Aktiviteten utförs stående, sittande samt liggande. Klädsel: Mjuka kläder. Barfota.

Ring upp mig