Digitala möten i Göteborg

Ibland behöver vi mötas live och ibland fungerar ett digitalt möte utmärkt. Det är faktiskt toppen att kunna sända sina möten via länk eller träffa en kund på andra sidan jorden på ett mer personligt sätt än enbart via ett mail eller telefonsamtal. Har du inte all teknik som krävs? Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med dina digitala möten.

Konferenslokaler med senaste tekniken

I samarbete med Hell Produktion i Göteborg har vi nu uppdaterat två av våra konferenslokaler med den senaste tekniken. Dessa lokaler bokas tillsammans med de olika konferenspaket vi erbjuder.

Relaterad läsning:
Cyklonen digital konferenslokal arken hotell i göteborg

Möte online

När en del av gruppen finns på annat håll är det en fördel med bra ljud och bild så att mötet kan flyta på utan tekniskt strul. 

Konferenslokal Cyklonen är utrustad med:

Konferenslokal med u-sittning och trevlig utsikt mot orangeriet på Art Garden Spa.

 • Full HD robotkamera som styrs via fjärrkontroll
 • Ljudanläggning med mikrofoner till alla deltagare
 • 2st 75” tv-skärmar
 • Streamingutrustning för uppkoppling mot kundens egen tjänst (t.ex. zoom, teams eller skype)

Tekniker är med vid uppstart samt hjälper er att programmera kameran för de personer som är med i mötet. Ni styr sedan enkelt kameran via fjärrkontrollen.

Tillval:

 1. Tekniker som är med och sköter det tekniska under hela dagen.
 2. Två extra kameror, bildmixer, bildproducent och tekniker som är med hela dagen.

Vi kan även erbjuda paket med förberedelser och genomförande av Webinars och WebTV sändningar där man via länk kan bjuda in föreläsare och deltagare från olika platser i världen och ta in dem i sändningen.

Kontakta oss för offert.

Masten digital konferenslokal arken hotell i göteborg

Livesänd eller streama ditt möte

Streamingstudion Masten är utrustad med:

 • Kameraproduktion
 • Videomixer för kamera och presentationsdator
 • Ljussättning
 • Effektljus
 • Streamingutrustning för uppkoppling mot kundens egen tjänst (t.ex. zoom, teams eller skype)
 • Tekniker är med vid uppstart

Tillval:

 1. Tekniker som är med och sköter det tekniska under hela dagen.
 2. Två extra kameror, bildmixer, bildproducent och tekniker som är med hela dagen.

Vi kan även erbjuda paket med förberedelser och genomförande av Webinars och WebTV sändningar där man via länk kan bjuda in föreläsare och deltagare från olika platser i världen och ta in dem i sändningen.

Våra olika konferenspaket


Tid att umgås efter dagens arbete
Hotellrum Dubbelrum Premium på Arken Hotell & Spa

Konferens med helpension

Konferera hela dagen och avsluta med middag och övernattning. I paketet ingår konferenslokal, fikabuffé på för- och eftermiddag, trerätters lunchbuffé, tvårättersmiddag på kvällen, logi i enkelrum och frukostbuffé. Paketet kan skräddarsys utifrån era önskemål.
Det klassiska mötet

Dagkonferens

Ibland kan det räcka att byta miljö, bara över dagen. I vårt dagkonferenspaket ingår konferenslokal, stor fikabuffé på för- och eftermiddag samt en trerätters lunchbuffé inklusive lättöl/mineralvatten och kaffe.
Ett effektivt möte
lunch i restaurang på arken hotell & spa i göteborg

Lunch-till-lunch-konferens

Att konferera från lunch till lunch är ett effektivt sätt att konferera på. Jobba på förmiddagen innan du ger dig iväg, och ha lite tid för sammanfattning på kontoret dagen efter. I paketet ingår lunch på ankomstdagen, konferenslokal, eftermiddagsfika, tvårättersmiddag, logi i enkelrum, frukostbuffé, förmiddagsfika och en lunchbuffé som avslutning.
Låt idéerna landa på spa

Konferens med helpension & spa

Checka in dagen innan, varva ner på spa, ät en god middag och kom utvilade till konferensen nästa dag. Eller om ni hellre vill – runda av dagens konfererande med spa och avsluta med middag och övernattning. I paketet ingår konferenslokal en dag, fikabuffé för- och eftermiddag, trerätters buffélunch, tillgång till Art Garden Spa, tvårättersmiddag på kvällen, logi och frukost.

Kontakta oss så berättar vi mer

Boka ett digitalt mötesrum

Vi hjälper dig att skräddarsy din konferens, oavsett om det är ett digitalt eller traditionellt möte. Kontakta oss så kommer vi fram till det som passar just dig och dina behov.

Personal på Arken Hotel & Art Garden Spa - Daniel konferenschef

Daniel da Silva

Möte- & eventavdelningen
Personuppgiftshantering
Det gick inte att kontakta oss, prova igen om en liten stund.
Tack för din förfrågan. Vi återkommer till dig inom 24 timmar på vardagar.
Vill du läsa mer?
Blommor vid entré på Arken Hotel & Art Garden Spa

Artiklar om våra favoritämnen

Gillar du att förkovra dig och läsa mer om olika ämnen? Vi har samlat en mängd artiklar som rör allt från hotell, restaurang, spa och konferens till trädgård, miljö och CSR.

MindKonferens – Hjärnsmart möte

Hur gör man för att åstadkomma en riktigt bra konferens som är effektiv och inspirerande, samtidigt som den bidrar till en hälsosam mental balans? Med vårt nya koncept MindKonferens får ni verktygen för ett effektivt möte, samt support av en Mindworkout-coach. Ge hjärnan optimala förutsättningar för att hålla kreativiteten på toppnivå genom hela mötet!
Rya skog nära arken hotell och spa i göteborg

Arkens klimatsmarta(re) möte

Redan när du väljer att konferera hos oss gör du ett medvetet val, eftersom vår konferensanläggning är miljöcertifierad enligt Svanens riktlinjer. Men utöver att din konferens är bra ur ett miljöperspektiv, bidrar du även till ett trädplanteringsprojekt i Etiopien när du bokar vårt klimatsmartare möte.