Du är här

2016
21 april 2016

Arkens trädgårdar

Arken blomstrar bokstavligen och det har nog inte undgått någon av våra gäster att hotellet och dess miljöer är fyllda av både konst och en mängd växtlighet. Tema Garden som nu också är extra mycket i ropet då Göteborgs Stad satsar stort med Gothenburg Green World 2016.

Just nu är det vårligt vackert för alla som stiger in i vår entré.

"Life is a Garden - Dig it! I vårt Orangeri just nu.

Pelargonerna börjar vakna till liv ordentligt.

Och de senaste veckorna har vi generöst delat med oss av vackra sticklingar till våra gäster. Fråga oss gärna vid ditt nästa besök.

Vår köksträdgård håller på att vakna och det blir bara grönare och grönare.

Ytorna kring hotellet är härliga för alla att nyttja. Spagästerna kan strosa runt på promenaderna kring klipporna och dammen. Strax bredvid, nere vid köksträdgården finns det ytor för konfrensaktivitetar eller utomhusyoga. Vi mötte upp vår samarbetspartner Aventi och kikade på när de förberedde en aktivitet för en konferensgrupp.

Du minns säkert leken från när du var barn. Titta på alla föremål på bordet och blunda. Nu, öppna ögonen! Vad är borta!? Här kan du läsa mer om vårt utbud av aktiviteter.

Nu är det snart helt grönt kring hela anläggningen och den bästa säsongen på hela året börjar. Utsikten som möter dig utanför hotellet är smått magisk.

Det är många gäster som passar på att njuta av den vackra vårsolen och lägger sig ute i våra hänggungor eller slår sig ner i fåtöljerna. Härligt!

Just nu har vi ett toppenfint erbjudande kallat vårkänslor - Vi firar alltså vårens ankomst med ett riktigt bra erbjudande för dig!

Välkommen!

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-04-21 13:04 | Kommentarer: Inga
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar