Du är här

2016
16 december 2015

Dagarna innan julafton

Det lackar mot jul...
Klipporna utanför hotellet ligger fortfarande kala trots att vi dansat snödansen flera gånger här i receptionen. Visst vill vi ha en vit jul!

I lobbyn har det dock snöat gnistrande vitt och de små rådjuren hälsar alla gäster välkomna till hotellet då de kliver in genom entrén.

I år blev det till vår glädje en snövit gran som verkligen lyser upp och får oss alla att känna härlig julstämning. 

Denna månad är det viktigt att inte ställa för höga krav varken på sig själv eller de runt omkring. Många kämpar med en månad som är fylld av måsten och stress. Extra viktigt är det att hitta stunder då man kan landa och reflektera. Vi rekommenderar varmt ett pass yoga. Det finns en mängd lättare pass på youtube som du kan utöva själv hemma på vardagsrumsgolvet. Finns det tid för ett besök hos oss så föreslår vi ett härligt pass i Breathing (30 minuter).

Ett lugnt pass där vi kombinerar meditation med andningsteknik för att frigöra spänningar i kroppen. Vi går igenom olika tekniker som öppnar upp för en lättare andning och tillför blodet mycket syre. Andningsteknikerna är lätta att hantera för att möjliggöra ett dagligt pass hemma. Aktiviteten utförs sittande och liggande. Klädsel: Mjuka kläder, passet kan utföras i badrock.

Vi ses på mattan!

Under en period har vi haft olika tips från personalen på hotellet på vår facebooksida. Följer du oss?
Så här inför jul tycker vi att det känns extra bra att lyfta Sarhans tips lite extra.

Sarhan jobbar i disken hos oss. En synnerligen viktig nyckelperson som gör oss alla på bra humör.
"Hjälp till att lyfta dina vänner och kollegors bästa egenskaper och ha alltid ett leende nära till hands. Just nu, med alla hemskheter som pågår i världen, känns det också viktigt att visa medmänsklighet, höja blicken och sträcka ut en hand till den som behöver den"

/ Hälsningar Sarhan

Självklart ska vi bjuda på både leenden och värme dessa dagar. Men det kan dock vara roligt att lägga något litet under granen detta år också. I shopen på Art Garden Spa har vi plockat ihop verkliga favoriter som passar alla. Och hinner du inte komma hit innan jul så kan du lätt köpa ett presentkort på vår hemsida.

Nu vill vi önska dig riktigt fina och fröjdefulla juldagar tillsammans med nära och kära.

God Jul och Gott Nytt År!

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2015-12-16 15:57 | Kommentarer: Inga
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar