2016
30 mars 2016

Häromdagen skapade vi en kreativ verkstad för personalen på hotellet. Lagspel, lekfullhet, tålamodsprövning och skratt fyllde rummet medan vi jobbade i grupper för att skapa påskens festligaste ägg.

Många roliga idéer värkte fram där runt borden och det var spännande att se vad som växte fram mellan händerna.

Här har vi konferensavdelningen i full action. Lagspelet verkar vara på topp och det ser ut som om de har koll på sina grejer. 

Kockarnas ägg blev lila. En färg som för övrigt sägs ha betydelsen för en känsla av rikedom och lojalitet. Detta beror dels på att i gamla tider var lila en färg som kungligheter ofta bar i kläderna. 

Grön är däremot den färg som är lättast för ögat att acceptera. Den har en lugnande och uppfriskande effekt. Den här grodan var verkligen uppfriskande att kika på ;)

Här ser du alla deltagarna. Vilket ägg som gjorde succé bland våra gäster under påsklovet återstår att se...

Just nu är vi mitt uppe i ett härligt påsklov då vi varmt välkomnar våra mindre vänner. Vi har byggt upp lekrummet och fyllt det till max, vi har biovisning och massor av andra härligheter för barn. Spa är öppet mellan kl 9-14 för de familjer som bokat på en skön spaupplevelse. 

Ta del av bloggaren Emelie Walles fina vistelse med familjen för några dagar sedan. Vad mysigt de hade!

En varm rekommendation är att boka sommarpaket med familjen redan nu så har ni något skönt och spännande att se fram emot.

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-03-30 11:39
Follow