Du är här

2016
23 maj 2016

Sommarfest på hotellet

Det vankades härlig sommarfest hos oss förra veckan och vi hade bjudit in kunder, vänner och samarbetspartners för en trevlig kväll tillsammans. Vädret var verkligen på vår sida. Vi tände grillen och dukade upp ut mot klipporna i den vackra försommarkvällen.

Personalen var peppade och såg fram emot en festlig kväll tillsammans med ett par hundra inbjudna gäster.

Gästerna välkomnades vid entrén och blev sedan slussade upp mot andra våning där det serverades bubbel och där en del av vårt galleri smyckar väggarna.

Gästerna ombads att fortsätta in i vår största lokal på tusen kvadratmeter - Oceanen. Här blev de serverade en riktigt god förrätt och trovärdiga källor berättar att det fortfarande snackas om denna lilla ljuvliga delikatess.

Hur gott låter inte parmesancrackers med basilikadipp och löjromstaco med syrad lök? Mums!

Efter rundturen i hotellet visades gästerna ner till vår terrass som dagen till ära var extra härlig att vistas på eftersom Christian Hellberg gjorde ett gästspel vid grillen.
Hans devis är "alla gillar grillat" så man kan ju säga att hans favoritsäsong är på intågande med stormsteg. 

Oj, vad gott allt var och väldigt uppskattat!
På menyn stod det tandoorigrillad fjordlax med limeyoghurt, hängmörad entrecôte glaserad med bbq-glace, krispig och bakad fläsksida på rapsgris som var smaksatt med pimiento-rubb.
Det grillades också lammracks med chimmi churry och rotselleri med citronglace och färska örter.

Christian bjussade på sig själv i den ljumma sommarsolen och ställde upp på en mängd selfies med kvällens gäster. Här har vi Monica.

Maten fick gott betyg av bandet som senare skulle uppträda till dessert och kaffe. Det var Patrik Isaksson med crew vars toner senare skulle ljuda över klipporna i solnedgång.

En riktigt skojig magiker var på plats till alla gästers stora glädje. Här trollar han alla kort som ligger i gästens ficka till Ess. Helt otroligt!

Efter kvällen var slut så var också hans fickor tömda på alla visitkort han hade med sig. Det är ett bra betyg om något tycker vi... 

Gott rött till grillat. Vår vinleverantör var på plats och pratade sig varm om de olika italienska druvorna.

Sedan var det dags för underhållning på scen i vår restaurang. Denna yta i restaurangen rymmer ett par hundra gäster med bra uppsikt. (Roligt att veta är att förr var här faktiskt en simbassäng...)

Här serverades desserten "Mors lilla Olle" som bestod av rulltårta med hallonsylt, blåbärssorbet, fudge på kondenserad mjölk, skogsbär, vaniljglass, hallonmaräng och vispad grädde. Det var, som det låter, vansinnigt gott och gästerna "rullade" sedan hem mätta och belåtna efter denna kväll.

Tusen tack till gäster, personal, artister och vädergudar som gjorde denna fantastiska kväll till en sommarsuccé!

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-05-23 15:59 | Kommentarer: Inga
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar