Dagspa i Göteborg

Njut av en hel- eller halvdag på Art Garden Spa. Varför inte komplettera dagspa med frukostbuffé, lunch, söndagsbrunch eller med en avslappnande kroppsbehandling. Vi har flera olika erbjudanden. Allt från avkopplande kvällsbesök och lyxpaket där behandling och lunch ingår. Det finns något för alla!

Populära dagspapaket


50% rabatt mån–tor till och med 18 juni*

Njuta halvdag

Ord. pris från 395:-/person
Unna dig en halvdag på Art Garden Spa, varva ner i varma källor och njut av bastubad. Går att boka måndag–fredag samt söndag kväll.
Erbjudande! 595:- till och med 31 maj
Brunch på Arken hotell i Göteborg

Spa & brunch

Ord. pris från 790:-/person
Under lördagar, söndagar och röda dagar kan du njuta av en god brunch och en skön halvdag på Art Garden Spa! Går att boka lördag, söndag & helgdagar.
Erbjudande! 595:- till och med 18 juni*

Varva ner kväll

Ord. pris 795:-/person
Lyxa till din vardag med ett kvällsbesök på Art Garden Spa! Eftermiddagsfika och 2-rättersmiddag ingår. Går att boka måndag-torsdag.
Erbjudande! 595:- till och med 31 maj

Sköna fredag

Ord. pris 750:-/person
Tjuvstarta helgen med vår fantastiska frukostbuffé följt av en rogivande vistelse på Art Garden Spa och avsluta med vår stora lunchbuffé.
Måndag-torsdag
Frukost på Arken Hotel & Art Garden Spa

Frukostlyx

Pris 495:-/person
Lyxa till din vardag med ett besök på Art Garden Spa mitt i veckan. Njut av vår frukostbuffé och sedan 4 timmar på spa.
Måndag-torsdag
restaurang på arken hotell & spa i göteborg

Lunchbadet

Pris 390:-/person
Är du ledig på vardagar och vill kombinera några timmars avkoppling på spa med en god lunch? Då är detta paketet för dig!

Ett av västkustens mest kompletta spa

Med närhet till både hav och stad är läget unikt och erbjuder exklusiva och sköna upplevelser i en rofylld miljö. På Art Garden Spa kan du njuta av bad i varma källor, bastubad och vilsamma oaser såväl inomhus som utomhus. Naturen, årstiderna och de fem elementen influerar för att ge balans och harmoni. Du behöver inte boka en övernattning på vårt hotell för att ta del av Arkens lyxiga spa. Kom hit över dagen eller kvällen och ta del av något av våra erbjudanden.

Dagspa med behandlingar för extra njutning


Ljusterapi på Art Garden Spa

Njuta lyx halvdag

Pris från 745:-/person
Varva ner en halvdag på Art Garden Spa och låt kroppen njuta av en skön 25-minutersbehandling. Går att boka måndag–fredag samt söndag kväll.
Måndag-fredag
Massage på Art Garden Spa

Hela dagen

Pris från 995:-/person
Njut av en heldag på spa, lunch och unna din kropp en välgörande 25-minutersbehandling.
Måndag-fredag
Massagebehandling på Art Garden Spa

Hela dagen lyx

Pris från 1395:-/person
Njut av en lyxig heldag på spa, med lunch och en välgörande 60-minutersbehandling.

Dagspa i sommar


20 jun–9 aug
Utedusch på Arken Hotel & Art Garden Spa

Njuta sommar

Pris från 495:-/vuxen
Unna dig en halvdag på Art Garden Spa, varva ner i varma källor och njut av bastubad. Boka förmiddag så ingår även lunch på terrassen. Även barn är välkomna under förmiddagar.
20 jun–9 aug
uteservering restaurang på arken hotell & spa i göteborg

Sommarkväll

Pris 850:-/vuxen
Byt ut strandliv och havsbad mot en eftermiddag hos oss på Art Garden Spa. Avsluta med en middag på terrassen och härlig utsikt över havet.
Vecka 26–32

Familjespa halvdag

Pris 575:-/vuxen & 335:-/barn
Ta med barnen på en spadag på lovet! 4 timmar av skön avkoppling på spa kl. 9–13 alt. 10–14 , för stora och små. Avsluta med vår lunchbuffé.

Familjespa på loven

På sommaren och skolloven, öppnar vi upp dörrarna på Art Garden Spa för hela familjen mellan kl. 9 och 14. Då är blöjfria barn i vuxet sällskap välkomna att njuta på spa. Resten av året gäller 15-årsgräns.

Stanna längre på Art Garden Spa

Vem behöver inte en paus i vardagen eller unna sig lite egentid ibland. Sjunk ner i de varma källorna och blicka ut över havet, ta en paus i våra rogivande avslappningsrum eller prova på yoga. Vill du njuta på Art Garden Spa ännu längre? Boka ett paket med övernattning och spa.