Besök Art Garden Spa & Göteborg i sommar

Fira semestern strax utanför Göteborg i sommar och kombinera spa med salta bad i skärgården. Kanske drömmer du om en romantisk weekend på västkusten på tu man hand eller vill fira sommarlovet med barnen och hela familjen!

Bastu och utomhusmiljö på Art Garden Spa
Boka något att se fram emot!

20% rabatt på övernattningspaket

Gäller vid nybokningar senast 7/6 med ankomst t.o.m. 9/8 2020.
Upplev lugnet och naturen hos oss på Arken Hotel & Art Garden Spa. Boka ett av våra spapaket med övernattning* och få 20% i rabatt! Ange rabattkod: "GARDEN20" när du bokar online. *Gäller ej midsommar och "Sommardagar på Arken". Går ej att kombinera med andra rabatter.

Sommarpaket med spa & övernattning


Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Stora Art Garden Spa

Pris från 2590:-/person
En favorit bland våra spapaket! Två övernattningar, sköna dagar på Art Garden Spa, en lunch och två middagar ingår.
19–20 juni
Midsommar på Arken Hotel & Art Garden Spa

Midsommarpaket

Från 1490:-/vuxen och 625:-/barn
Fira midsommar med oss! Boka en övernattning med midsommarfirande på klipporna, buffé på terrassen och skön avkoppling på spa.
Vecka 26–32
barn på Arken Hotel & Art Garden Spa i Göteborg

Familjespa med övernattning

Pris från 1290:-/vuxen & 625:-/barn
Ta med barnen på en härlig spadag med middag och övernattning på lovet! Skön avkoppling på spa kombinerat med lek- & spelrum och bio.
Vecka 26–32

Stora familjepaketet

Pris från 2190:-/vuxen & 1090:-/barn
Ta med hela familjen på spa i sommar. Två övernattningar, skön avkoppling på spa för stora och små, god mat och mycket bus!
Sommarbadet 22 jun–9 aug

Årstidernas bad

Pris från 1190:-/person
Njut på spa under de fyra årstiderna! Sommar, höst, vinter eller vår – alla är unika. I paketet ingår en övernattning, tillgång till Art Garden Spa, middag och frukost.
ERBJUDANDE 6 juli–2 aug

Sommardagar på Arken

Från 895:-/vuxen, 450:-/barn & natt
Semestertips! Koppla av på spa, sola på klipporna och njut av god mat. Gör dagsutflykter till vårt närområde med härliga badvikar. Erbjudande när du bokar minst fyra nätter.
Fredag & lördag t.o.m. 6/6 + 20/6 & 22/6–2/8

Late night spa

Pris från 1490:-/person
Upplev vårt rofyllda spa under kvällstid! Checka in, ät middag och fortsätt vidare till spa där du senare serveras tapas med mousserande vin i månens sken.

Familjespa på loven

På sommaren och skolloven, öppnar vi upp dörrarna på Art Garden Spa för hela familjen mellan kl. 9 och 14. Då är blöjfria barn i vuxet sällskap välkomna att njuta på spa. Resten av året gäller 15-årsgräns.
”Superhärligt ställe, åker gärna hit igen!”
Andrea
Facebook

Dagspa i sommar


20 jun–9 aug
uteservering restaurang på arken hotell & spa i göteborg

Sommarkväll

Pris 850:-/vuxen
Byt ut strandliv och havsbad mot en eftermiddag hos oss på Art Garden Spa. Avsluta med en middag på terrassen och härlig utsikt över havet.
20 jun–9 aug
Utedusch på Arken Hotel & Art Garden Spa

Njuta sommar

Pris från 495:-/vuxen
Unna dig en halvdag på Art Garden Spa, varva ner i varma källor och njut av bastubad. Boka förmiddag så ingår även lunch på terrassen. Även barn är välkomna under förmiddagar.
20 jun–9 aug

Familjespa halvdag

Pris 575:-/vuxen & 335:-/barn
Ta med barnen på en spadag på lovet! 4 timmar av skön avkoppling på spa kl. 9–13 alt. 10–14 , för stora och små. Avsluta med vår lunchbuffé.
Boule, Pingis, Cyklar, Konstrunda - Listan kan göras lång

Mycket att göra på Arken

Hos oss kan du göra så mycket mer än att njuta av god mat, sköna sängar, bad och bastu. Här listar vi allt du kan göra när du besöker oss. Art Garden Spa är en underbar spavärld, men även närområdet bjuder på många härliga upplevelser.