Temahelg

Vi anordnar gärna helger där vi kombinerar övernattning och spa med god mat och härliga upplevelser. Allt från yogakurser och träningshelger till kompletta retreat med föreläsningar, mat och träning med olika teman. Helgerna är väldigt populära och väl investerad tid i dig själv.

15 nov

Skön yogasöndag

Pris 1195:-/person
En återhämtande dag i välmåendets tecken med Camilla Oldberg och Pernilla Lorentzen som båda är passionerade yogainstruktörer. Njut av god brunch, yoga och avkoppling på spa.
2 dec

Spa- & yogadag med Sam Aziz

Pris 890:-/person
En skön eftermiddag med yoga, avkoppling på spa och middag. Sam Aziz kommer åter till oss och håller denna gång en skön Yin & Yang-klass som startar med Vinyasa och avslutas med Yin Yoga.
5–6 dec

Keramik & yogaretreat

Från 2595:-/vuxen
Unna dig en helg med yoga, meditation och keramik – en perfekt kombination för att landa lite djupare i både kroppen, knoppen och hjärtat, där inspiration till kreativiteten bor.
Nyårsfirande på Arken hotel

Nyårspaket

Från 2595:-/person
Fira nyår med oss! Vårt nyårspaket innehåller avkoppling på Art Garden Spa, afternoon tea, nyårssupé, underhållning och en övernattning med frukostbuffé.
Nyårsfirande på Arken Hotel

Stora nyårspaketet

Från 3695:-/person
Fira stort och boka nyårspaket med två övernattningar, en 3-rättersmiddag, brunch, afternoon tea, nyårssupé, underhållning och skön avkoppling på Art Garden Spa.

Late night new year

Pris från 2390:-/person
Vill du fira in det nya året på ett nytt och avkopplande sätt? Boka detta paket och fira tolvslaget på Art Garden Spa. Njut av en 2-rättersmiddag, tapas, bubbel och övernattning med frukost.