onsdag 30 september

Spa- & yogadag med Sam Aziz

En skön eftermiddag med yoga, avkoppling på spa och middag. Sam Aziz håller en klass med Vinyasa Yoga där andningsövningar blandas med mjuka och dynamiska övningar.

Information

Datum: 30 september 2020

Plats: Art Garden Spa

Pris: 890:-

Medlemmar på Art Garden Spa får 20% rabatt.

Yoga med Sam Aziz

En eftermiddag med yoga och spa

Sam Aziz har under flera år undervisat yoga på olika anläggningar i Göteborg, i Sverige och även internationellt.  

Nu kommer Sam till Art Garden Spa och håller en klass med Vinyasa Yoga, som inleds med att beröra vad yoga innebär. Sam guidar dig in i ditt yogaandetag för att börja med enkla och mjuka yogarörelser och förbereda kroppen för lite mer dynamiska yogaövningar som gör att kroppen får upp värmen och sinnet blir mer koncentrerat. Klassen avslutas med att lugna ner systemet och sinnet för att komma till en avslappning med djupare syfte.

Dagen avslutas med en härlig 2-rättersmiddag i restaurangen.

Bokning

Paketet bokas via telefon: 031-726 25 08 eller mail: bokning@arkenhotel.com

Program 30 september

14.00 Samling
14.15–15.45 Yogaklass med Sam
16.00–19.00 Avkoppling på Art Garden Spa
19.00 En 2-rättersmiddag i restaurangen

Läs mer

Om Sam Aziz

Sam upptäckte yogan 2004 och praktiserade främst Ashtanga Yoga fram till 2016, Sam har även praktiserat andra yogaformer och blivit inspirerad av dem. Dessa olika yogaformer väver han samman på yogamattan. Yogan som Sam lär ut och som du möter på hans klasser är mjuk och dynamisk, hjärtkännande och stark, insiktsgivande och frigörande. Och alltid med glimten i ögat som får dig att le när du möter motstånd!

Sam har under flera år undervisat yoga på olika anläggningar i Göteborg, i Sverige och även internationellt. Han medverkar årligen på retreat i egen regi och håller workshops tillsammans med andra erfarna yogalärare. I dagsläget håller Sam klasser i Vinyasa Yoga, Yin Yoga och Restorative Yoga.

Sam kommer från en aktiv idrottslig bakgrund, främst från brottning som han utövade i 20 år. Han har alltid haft ett stort intresse för kroppens förmåga att läka sig själv. Med denna bakgrund har han en bred kunskapsbank om kroppen & sinnet och hur de påverkar varandra, vilket han applicerar under sina klasser. Han guidar dig på den nivå där din yoga är; oavsett om du är ny på yoga, för stel eller avancerad!