Boka rum & frukost

Art Garden Spa
Njut av sommaren hos oss!
Där det är
lätt att trivas
Spa i Göteborg, nära
både hav och stad
Erbjudande

Övernattning och skön avkoppling för stora och små, god mat och mycket bus...

Pris från
1.290:-/vuxen & 595:-/barn
Erbjudande

Det bästa av två världar! Skön avkoppling på Art Garden Spa och Hôtel Eggers mitt i city!

Pris från
2.495:-/vuxen & 1.165:-/barn
Ge bort en omtyckt gåva
Presentkort
Boka rum & frukost
Boka online

Boka rum & frukost

Konferens

Där de stora tankarna möts

En härlig miljö har stor betydelse men är inte allt. Väl så viktigt är att lokalerna är funktionella och passar ditt ändamål. Att de fungerar för både små och stora sällskap och olika typer av behov – som möten, mässor, evenemang och banketter.
Läs mer ›

Galleri Arken

Konsten väntar på dig i foajén

Konst är viktigt för oss. Så viktigt att vi till och med har ett eget välbesökt konstgalleri – Galleri Arken. I den ljusa och luftiga foajén möts du alltid av spännande utställningar av intressanta konstnärer – både etablerade namn och oprövade kort.
Läs mer ›

Hotell och Spa i Göteborg

Tänk en lugn oas men ändå närhet till stadens utbud. Tänk energi, inspiration och aktivitet men ändå avkopplande, exklusiva och sköna upplevelser i en rofylld värld.

Arken Hotel & Art Garden Spa är just så. Vi har gjort vårt allra yttersta för att skapa en plats där det är gott att bara vara. Där du som gäst ska kunna få energi och livskraft av både naturen och konsten.

Besök också våra systerhotell Varbergs Stadshotell & Asia Spa och Hôtel Eggers i Göteborg city!

1

Nyheter

11 jun
International Day of Yoga är en dag instiftad av FN i syfte att sprida yoga som ett verktyg för hälsa och välmående till fler.   Läs mer ›
Svenska
Visa boka online: 

Facebook

Blogg - Arken Hotel

Den här fräscha och somriga förrätten, är något alldeles extra. En riktigt bra start på en 3-rätters middag med vännerna eller som en rätt på buffén. Kyckling med örtsmör, ostkräm, brysselkålsblad, schalottenlöksvinägerett och rostade fröer. Smarrigt, inte sant? Här bjuder vi på receptet så att du kan tillaga den hemma! Ladda ner receptet här...

Nyhetsbrev

Få erbjudanden & tips
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev