Boka rum & frukost

Art Garden Spa
– En hel värld av njutning
Där det är
lätt att trivas
Spa i Göteborg, nära
både hav och stad
Erbjudande

Roséprovning, skön spavistelse, en övernattning & 4-rätters middag.

Pris från:
1.795:-/person
Erbjudande

Vi firar vårens ankomst med ett riktigt bra erbjudande för dig. En övernattning, 2-rätters middag och Art Garden Spa!

Erbjudande från
1.190:-/person
Ge bort en omtyckt gåva
Presentkort
Boka rum & frukost
Boka online

Boka rum & frukost

Konferens

Där de stora tankarna möts

En härlig miljö har stor betydelse men är inte allt. Väl så viktigt är att lokalerna är funktionella och passar ditt ändamål. Att de fungerar för både små och stora sällskap och olika typer av behov – som möten, mässor, evenemang och banketter.
Läs mer ›

Galleri Arken

Konsten väntar på dig i foajén

Konst är viktigt för oss. Så viktigt att vi till och med har ett eget välbesökt konstgalleri – Galleri Arken. I den ljusa och luftiga foajén möts du alltid av spännande utställningar av intressanta konstnärer – både etablerade namn och oprövade kort.
Läs mer ›

Hotell och Spa i Göteborg

Tänk en lugn oas men ändå närhet till stadens utbud. Tänk energi, inspiration och aktivitet men ändå avkopplande, exklusiva och sköna upplevelser i en rofylld värld.

Arken Hotel & Art Garden Spa är just så. Vi har gjort vårt allra yttersta för att skapa en plats där det är gott att bara vara. Där du som gäst ska kunna få energi och livskraft av både naturen och konsten.

Besök också våra systerhotell Varbergs Stadshotell & Asia Spa och Hôtel Eggers i Göteborg city!

1

Nyheter

22 maj
Mors dag är runt hörnet och ett presentkort till lilla mamma fyllt med upplevelser låter väl ändå som en bra idé?   Läs mer ›
Svenska
Visa boka online: 

Facebook

Blogg - Arken Hotel

Åk iväg, checka in, slappna av och fira midsommar med oss på klipporna!Snart börjar vi med förberedelserna inför midsommarhelgen och fint ska det bli! Blommor ska plockas, midsommarstången kläs, kransar bindas och flera olika sortens sill ska läggas in. Vi tror på ett lika bra midsommarfirande som tidigare år - om inte bättre. Vi håller...

Nyhetsbrev

Få erbjudanden & tips
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev