Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

4 tips för en lyckad konferens.

När du samlar många medarbetare till konferenser kan små missar få stora konsekvenser. Vi har sammanställt vad vi tycker är viktigt att tänka på när du arrangerar en konferens. Vi bjuder på våra fyra bästa tips för hur du undviker fallgroparna och lyckas med konferensen. 

1.

Välj en anläggning som ligger en bit utanför citykärnan - men som erbjuder bra kollektivtrafik

Det är lättare att hålla ihop gruppen och mötet får mer fokus när det inte finns annat spännande att smita iväg till innan eller efter mötena. Om miljön dessutom skiljer sig från den man är van vid ger det ytterligare en känsla av att ha gått ifrån sina vanliga uppgifter för att fokusera på något särskilt ett tag. 

Ladda ner checklistan för en smart och effektiv konferens.

2.

Spara in på grupprumskostnader

Fundera på om det verkligen är nödvändigt att boka rum för grupparbeten under konferensen. Välj en anläggning med arbetsvänliga, allmänna ytor kan verkligen löna sig. Det kan dessutom vara trevligare att arbeta där det finns sköna soffor och fin utsikt, om man inte har alltför konfidentiella saker att prata om.
 
Skicka in din konferensförfrågan till oss.

3.

Tänk på parkeringen

Parkering kan bli kostsam på de anläggningar där det inte ingår. När ni jämför olika anläggningar, tänk därför på att ta med parkeringskostnader i beräkningen, även möjligheten för laddning av el-bilar och att ni väljer en miljöcertifierad anläggning som går hand i hand mer ert företags hållbarhetspolicy.  

Boka en visning hos oss för att se våra konferens, spa och övernattningsmöjligheter.

4.

Välj en anläggning som inkluderar aktiviteter och teambuilding

Teambuilding behöver inte innebära dyra konsulter och extravaganta aktiviteter. Det går att hitta en anläggning som inkluderar möjligheter för en naturlig teambuilding. Att ha närhet till vacker natur för ett gemensamt joggingpass eller en promenad efter lunchen kan ge mer inspiration och sammanhållning än en organiserad aktivitet. Se till att alla bor på samma hotell och att det finns bra gym och trevliga gemensamma utrymmen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av nyheter och erbjudanden inom konferensbranschen.