Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Metall

Vecka 42-52

Mellan v.42 och 51 är det höstens element som råder. Metallen symboliserar höstens årstid. Dess energi tar vara på näringen i kroppen och rustar den för klimatets förändringar. En person med ett starkare metallelement gillar organisation och löser problem systematiskt.  Metallelementet står för kvällen då allt börjar lugna ner sig och för hösten då naturen förbereder sig för de kallare och mörkare dagarna och nätterna. 

Lungor och tjocktarm är metallelementets organ och därmed är kvaliteten på det vi stoppar i oss och luften vi andas viktigt. Förbered maten väl och gör långkok. Drick gärna ljummet vatten då hösten är torkans årstid. Väck kroppen och få igång cirkulationen med torrborstning varje morgon innan dusch, smörj gärna in dig med olja för att få extra fukt.
Gå ut på regelbundna promenader och se till att få i dig mycket frisk luft, men se till att inte vara ute för länge i kallt och blött väder, klä dig varmt.

Arbeta med olika andningstekniker, maximera din lungkapacitet genom att öppna upp armarna ut åt sidorna och stretcha och yoga. Låt andningen leda dina rörelser…

För att komma i balans på Art Garden Spa rekommenderar vi våra behandlingar Wu Xing Zensation, Ageless Beauty, Lovly Lotus och Aromamassage. Prova vår Color Relax eller Stilla bad som vi anpassar efter årstid.

Metallelementet finner du i vårt gym.

Ring upp mig