Du är här

Proud with Passion


Personalen är vår viktigaste och käraste tillgång på Arken Hotel & Art Garden Spa. 

Detta året gör vi något spännande och fantastiskt tillsammans. Vi genomgår en teambuilding utan dess like som till och med tar oss över Atlanten... 

Om du har  besökt oss det senaste så har du säkert noterat att vi alla bär denna pin - Proud with Passion. Detta är vår egen kravmärkning på att leverera glädje och service utöver det vanliga. Namnet till konceptet har vi valt för att hylla yrkesstoltheten och passionen för vårt arbete.

Under året har vi regelbundna konferenser och events som stärker avdelningarna sinsemellan och ger en fin gemenskap. Vi tycker det är roligt att jobba här och det märks verkligen.

Under juni månad åker personalstyrkan i omgångar till New York eller Berlin för att konferera, reflektera och samla inspiration. 

I denna satsning har vi som ambition att ge fulländad service med det där lilla extra som får Dig som gäst att ha en skön känsla i magen långt efter du har lämnat oss. 

All personal deltar i detta fortlöpande projekt och är laddade till tusen!

Är du nyfiken på att veta mer så fråga gärna oss vid ditt nästa besök. Vi berättar mer än gärna om Proud with Passion och vi hoppas även att Du som gäst märker av den härliga stämning som råder på hotellet.

/Hälsningar Arken Hotel & Art Spa

Publiceringsstart: 
2015-06-03