Du är här

Vernissage lördagen 8 mars

Ljumma vindar har dragit över hotellet och kaprifolen som slingrar sig tacksamt över våra klipphällar har redan fått lite gröna små blad. Nu är inte våren långt borta! Extra härligt att sitta i varma källorna utomhus nu, då vinter möter vår.

Vi har grejer på gång. Först ut är vernissage den 8 mars med Karolina Palmér. Färgsprakande, positivt och glädjespridande, så önskar Karolina Palmér att man ska uppfatta hennes konst. Spännande att följa hennes utställning på Galleri Arken under mars och början av april.

Påsklovet närmar sig och det är ett otroligt stort tryck på att introducera spavärlden även för barn. Det glädjer oss oerhört - för vi vet att också barn behöver avkoppling!  Kika in på familjepaketet som vi har skapat inför Påsklovet först till kvarn...

Vi välkomnar som sagt barnen på Art Garden Spa men är också väldigt måna om att de vuxna som besöker oss får det lugn de söker och en avkopplande stund i vardagens ekorrhjul. Kom hit och slapnna av ett tag, strosa runt i vackra miljöer, läs de sista sisorna ur din bok, ät god mat och sov ut...

I dagarna har vi även bytt meny och halstrad Skrejtorsk,  buljongkokt spetskål, gröna druvor, pepparrot från Fjärås, räkor och spenat är en av de nya rätterna som kökschef Lena Wiik stolt presenterar.

Välkommen hit!

Karolina Palmér
Karolina Palmér
Karolina Palmér
Ett dygn på tu man hand
Ett dygn på tu man hand
Ett dygn på tu man hand
Spa med familjen
Spa med familjen
Spa med familjen
Ny meny i  mars
Ny meny i mars
Ny meny i mars
Publiceringsstart: 
2014-03-06