Du är här

Ny hotelldirektör - Maria Botéus

Maria Botéus började som hotelldirektör här på Arken Hotel & Art Garden Spa i slutet av 2015. Hon är 37 år och uppväxt i trakterna kring Göteborg. Hon har alltid haft ett genuint intresse av hotellbranschen och hjälpt sin far att driva ett pensionat på Algarve kusten, Portugal, i unga år.

Maria har både jobbat på stadshotell och på en liknande spaanläggning som Arken Hotel & Art Garden Spa. Hon har studerat Hotel Management och hon säger själv:
- Detta är verkligen min bransch! Jag älskar att ge service, både till våra gäster och medarbetare och brinner för att skapa en bra miljö här på Arken. Miljön ska ge oss fokuserade och nöjda medarbetare och lyckas vi med det så kommer våra gäster känna sig välkomnade och omhändertagna på bästa möjliga sätt! Arken är en fantastisk anläggning som jag är mycket stolt över att få vara med och fortsätta utveckla framåt.

Maria bor i Lilleby med sin sambo Martin och tre underbara pojkar. På fritiden tycker hon om att vara ute i naturen, älskar havet, och att resa och upptäcka nya spännande platser att inspireras av. Fotografering och konst samt att umgås med familjen ligger högt upp på privata sidan.

Avslutningsvis hälsar Maria att hon ser fram emot många trevliga möten med er gäster.

Varmt välkommen till Arken Hotel & Art Garden Spa.

Publiceringsstart: 
2016-02-16