Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Samarbetspartners

SVENSKA MÖTEN

Vi har ett samarbete med Svenska Möten som består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige. Alla konferensanläggningar är klassificerade, Svanenmärkta och utvalda för att de kan erbjuda de bästa förutsättningarna för möten och konferenser.

Svenska möten

SVENSKA SPAHOTELL

Vi är medlemmar i föreningen Svenska Spahotell. Svenska Spahotell är en förening för svenska högkvalitativa hotell med spaverksamhet. Medlemskap innebär en garanti för gästerna att spahotellet har ett visst utbud av behandlingar och aktiviteter samt att dessa utförs av välutbildad personal. Svenska Spahotell »

Svenska Spa

VI ÄR ETT SVANENCERTIFIERAT HOTELL

Vårt samarbete med Svanen ser vi som en utmaning i vardagen och vi förbereder oss nu för att ta en ny certifiering i och med att de nya kraven kommer 2012. Det ger oss ännu bättre riktlinjer för att förbättra vårt miljöarbete och minska ner vår miljöpåverkan; När du bor oss kan du vara säker på att vi hela tiden försöker göra det bästa för miljön. Svanen »

Svanen

SAFE HOTELS PREMIUM - FÖR DIN TRYGGHET

Safehotels certifiering innebär att gästens säkerhet är i fokus och prioriteras under hela vistelsen i hotellets regi. Alla hotell- och konferensgäster bör veta att alla hotell som har erhållit Safehotels certifiering världen över är granskade och godkända enligt Safehotels säkerhetsstandard. Standarden har utarbetats av världens främsta säkerhetsexperter och ligger till grund för att du som gäst skall känna dig trygg. Vi utlovar trygghet i form av kontinuerligt uppdaterad personal, rutinmässiga kontroller av utrustning, flyktvägar och kommunikation mellan brandförsvaret och hotellet. Vi är premium-certifierade vilket innebär att vi uppnår de högre kraven för en tryggare vistelse. Safe Hotels Premium »

Safe Hotels Premium

EUROPA MINSKAR AVFALLET

Arken Hotel & Art Garden Spa är en stor anläggning och vi gör mycket för att miljön ska bli bättre och att vår totala miljöpåverkans ska minska. Tillsammans med aktörer runt om Europa så jobbar vi för att minska avfallmängden. Europa minskar avfallet »

VI ÄR ETT SERVICECERTIFIERAT HOTELL

Five Star Service arbetar med att stärka och öka servicenivån på företag runt om i Sverige. Vi är glada att samarbeta med dem för att kunna ge våra gäster service utöver det vanliga. Service är en färskvara som inte byggs på enstaka föreläsningar då och då utan det är en daglig inställning. Five Star Service »

Ring upp mig