Du är här

Konferensförfrågan

Boka rum & frukost

Samarbetspartners

SVENSKA MÖTEN
Vi har ett samarbete med Svenska Möten som består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige. Alla konferensanläggningar är klassificerade, Svanenmärkta och utvalda för att de kan erbjuda de bästa förutsättningarna för möten och konferenser.

SVENSKA SPAHOTELL
Vi är medlemmar i föreningen Svenska Spahotell. Svenska Spahotell är en förening för svenska högkvalitativa hotell med spaverksamhet. Medlemskap innebär en garanti för gästerna att spahotellet har ett visst utbud av behandlingar och aktiviteter samt att dessa utförs av välutbildad personal. Svenska Spahotell »

VI ÄR ETT SVANENCERTIFIERAT HOTELL
Vårt samarbete med Svanen ser vi som en utmaning i vardagen och vi förbereder oss nu för att ta en ny certifiering i och med att de nya kraven kommer 2012. Det ger oss ännu bättre riktlinjer för att förbättra vårt miljöarbete och minska ner vår miljöpåverkan; När du bor oss kan du vara säker på att vi hela tiden försöker göra det bästa för miljön. Svanen »

SAFE HOTELS PREMIUM - VI GARANTERAR DIG TRYGGHET
Safehotels garanterar din säkerhet i alla lägen. Alla hotell- och konferensgäster bör veta att alla hotell som är medlemmar i Safe Hotels världen över är granskade och godkända enligt Safehotels säkerhetsstandard. Standarden har utarbetats av världens främsta säkerhetsexperter och ligger till grund för att du som gäst skall känna dig trygg. Vi utlovar trygghet i form av kontinuerligt uppdaterad personal, rutinmässiga kontroller av utrustning, flyktvägar och kommunikation mellan brandförsvaret och hotellet. Vi är premium-certifierade vilket innebär att vi uppnår de högsta kraven för en tryggare vistelse. Safe Hotels Premium »

EUROPA MINSKAR AVFALLET
Arken Hotel och Art Garden Spa är en stor anläggning och vi gör mycket för att miljön ska bli bättre och att vår totala miljöpåverkans ska minska. Tillsammans med aktörer runt om Europa så jobbar vi för att minska avfallmängden. Europa minskar avfallet »

VI ÄR ETT SERVICECERTIFIERAT HOTELL
Five Star Service arbetar med att stärka och öka servicenivån på företag runt om i Sverige. Vi är glada att samarbeta med dem för att kunna ge våra gäster service utöver det vanliga. Service är en färskvara som inte byggs på enstaka föreläsningar då och då utan det är en daglig inställning. Five Star Service »

Ring upp mig