Colorlift-behandling

Colorlift är en revolutionerande behandling som ger ett naturligt lyft, utan kirurgiska ingrepp. Här kombineras avancerad teknologi med kinesisk läkekonst och färgterapi som tillsammans motverkar hudens åldrande, förbättrar spänsten, reducerar rynkor, dämpar svullnader och mörkar ringar runt ögonen.

Colorlift ansiktsbehandling på Art Garden Spa i Göteborg

Behandlingen Colorlift är en föryngrande ansiktsbehandling som utförs med hjälp av den prisbelönta apparaturen Colorlift™ där glaskoppor med lätta vakuumsug ger ett snabbt och naturligt ansiktslyft.

I Colorlift ingår lymfdränage med färgterapi (chromoterapi), colorpuncture, chakrabalansering, essentiella oljor och naturliga lermasker. Utförs som engångsbehandling eller som en kur på fem behandlingar, för ett mer bestående resultat.

Colorlift ansiktsbehandling på Art Garden Spa i Göteborg

Se och lyssna på när vår spachef Adelaida berättar mer om behandlingen i filmen nedan. 

Relaterad läsning:

Läs mer


Massagebehandling på Art Garden Spa

Wu Xing – De fem elementen

Wu Xing kan översättas till de fem elementen, vilka är eld, jord, metall, vatten och trä. Det är dessa fem element som används för att beskriva den fysiska världen. På Art Garden Spa har vi två signaturbehandlingar som är baserade på Wu Xing, en ansiktsbehandling och en helkroppsbehandling.
Massage på Art Garden Spa

Månadens behandling

Har du bokat dagspa eller ett spapaket med övernattning hos oss en vardag och vill lyxa till det lite extra? Varje månad erbjuder vi en utvald behandling där du får 20% rabatt måndag till torsdag.