Utomhusmöten med havet som fond

På Arken Hotel & Art Garden Spa finns det gott om ytor för möten både inne och ute. Ett grupparbete ute på klipporna, eller en lunchpromenad på vårt promenadstråk runt hotellet ger ny sprudlande energi till mötet. Det är enkelt att variera dagen, då allt finns nära tillhands.

Konferens på verandan på Arken Hotel & Art Garden Spa

Möts på verandan eller ute på klipporna

Istället för en traditionell lokal kan ni boka vår vädersäkrade glasveranda. Där har ni över 100 kvm till förfogande, öppningsbara fönster/dörrar och infra­värmare.

Inta lunchen inne eller ute på klipporna. Välj mellan att få fikan serverad ute på verandan eller ta med utvalda godsaker och varm dryck i en picknickkorg.

skogspromenad på arken hotell i göteborg

Walk and talk

Promenadmöten eller walk & talk, är ett populärt mötesalternativ för många företag. Forskning visar att vi människor tänker mer kreativt när vi rör på oss. Runt hotellet leder en ca 700 meter lång naturstig som är perfekt för ändamålet.

Relaterad läsning:
Veranda på Arken hotel & art garden spa

After Walk

Tänk er en after walk med kollegorna – varm dryck, snacks, trubadur, labyrintspelet, pingis i en härlig miljö där ni behåller jackan på, men ändå får värme från eldar och infravärme. Vi bygger upp en härlig miljö med önskat tema på vår inglasade veranda.

Samlas runt lägerelden på Arken Hotel Torslanda

Samlas runt lägerelden

Med vårt naturnära läge och stora trädgård kan vi erbjuda en härlig avslutning på mötesdagen. Vi kan då hjälpa till med korvgrillning av högsta kvalité, samt passande dryck. Denna aktivitet kan bokas för såväl dag- som övernattningskonferens.

”Låt våra kockar laga er middag i vårt utekök”
Outdoor cooking
Utekök på Arken hotel & art garden spa

Förslag på en perfekt mötesdag:

  • Inled dagen med fika/hotellfrukost. Därefter träffas ni i ett luftigt mötesrum för att arbeta fokuserat i några timmar.
  • Lunchen tar ni med er ut i det fria om vädret tillåter, annars serveras den i vår restaurang eller på vår inglasade veranda.
  • Efter ytterligare arbete rekommenderar vi en längre eftermiddagsfika/paus med kreativa samtal på klipporna eller längs vår promenadstig Tankegången.
  • Låna gärna med er våra sittunderlag och en värmande filt när ni tar mötet ute på klipporna med utsikt över västerhavet.
  • Avsluta dagen med summering och reflektion kring lägerelden. Vi ordnarmed eld, grill­tillbehör, sittplatser och allt som behövs för en skön avslutning.

Ladda ner vår pdf om utomhusmöten på Arken ›

Läs mer

Kontakta oss

För mer information eller bokning ring oss på tel: 031-726 25 05 eller skicka en förfrågan.