Lunch på Arken Hotel

Vill du äta en bra lunch i Göteborg är du välkommen till oss på Arken Hotel & Art Garden Spa. Vi erbjuder en varierad lunchmeny med väl utvalda råvaror. Våra rätter är säsongsbaserade – allt för att framhäva de bästa smakerna för respektive årstid.

Dagens lunch

Dagens lunch serveras måndag–fredag kl. 11.30–14.00. 

I lunchen ingår en dagens varmrätt eller vegetariskt, sallad, bröd, bordsvatten, kaffe och dessert. Varmt välkommen!

Jullunch 22/11–23/12

Fram till jul serveras utöver dagens lunch även en veckans julrätt med inspiration av julen. Vår salladsbuffé får juliga inslag i form av ägg och olika sorters sill m.m. Dessertbordet bjuder på godis, pepparkakor och annat gott som hör julen till. 

Pris 185:-

Server time: 2021-11-30 04:34:51
Utsikt över havet på Arken Hotel & Art Garden Spa

Med Göteborgs skärgård som utsikt under lunchen

Arken erbjuder en varierad meny året runt. Vi har som mål att erbjuda dig som gäst en helhetsupplevelse utöver det vanliga. Sätt dig på terassen och avnjut din lunch med skärgården i bakgrunden – eller sitt inomhus i våra fina restaurang.

I RESTAURANGEN ERBJUDER VI ÄVEN:


Brunch på Arken hotell i Göteborg

Frukost & brunch

Inled din dag på Arken med en välsmakande frukostbuffé, eller ta med vännerna på brunch en lördag eller söndag. Umgås och njut av de vackra omgivningarna.
Räksmörgås på Arken Hotel & Art Garden Spa

Bistromeny

Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka. Vår bistromeny innehåller lite enklare rätter såsom husets räksmörgås, sallader eller hamburgare.

Middag à la carte

I vår restaurang gillar vi att experimentera och hitta på spännande rätter till vår à la carte-meny. Vi hämtar inspiration från det svenska köket och råvaror från vår närmiljö.