2016
2 mars 2016

Möt Lisa Kwasniewski. En riktig multitasker!

Hon jobbar hos oss på Art Garden Spa som yogainstruktör och så har hon hand om växterna på hotellet. Denna begåvade tjej är hjärnan bakom Arkens Trädgårdar och vi ser verkligen fram emot den gröna säsongen utanför hotellet.

Titta vilken vacker vårinstallation som fått plats i vår entré.

Även utemiljön är smyckad och välkomnande.

Du har säkert märkt att växtriket står oss extra nära hjärtat på Arken Hotel & Art Garden Spa. Grundtanken är att det grönskande i våra miljöer ska vara som ett växthus för kropp och själ - en grön rehabilitering.
Studier har visat att trädgårdens rum och naturens krafter kan verka läkande. Den kan fungera rogivande, skapa stimulans eller vara en social mötesplats och våra gröna oaser är enorma tillgångar här på hotellet.

Just nu pratar Lisa om många spännande projekt där trädgården får växa ihop med våra övriga arbetsområden som konferens, hotell, restaurang och spa. Vi kommer hålla dig uppdaterad här på bloggen men vill redan nu flagga för en yoga workshop med Lisa den 23e april.

"Att odla din inre trädgård med hjälp av yoga och meditation. Vi bär alla på en inre magisk trädgård. Trädgården vi ofta försummar. Trädgården som vi förväntar nästan allt av men få av oss har tålamod att vårda och låta blomstra. I denna workshop kommer vi gå igenom olika tekniker för att komma mer i kontakt med ditt hjärta och din inre trädgård. Välkommen hem till dig själv!"

Vi vill också passa på att uppmärksamma dig på de riktigt fina påskpaketen vi skapat inför lediga helgdagar:

Påskpaket med middag signerad Pelle Danielsson>>
Påskmiddag med Pelle Danielsson>>
Påsklovspaket för familjen>>

Önskar dig en fortsatt fin vecka. 

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-03-02 11:18
Follow