2016
18 mars 2016

Det händer mycket skoj på hotellet under våren och för att underlätta lite för dig som kikar in så tänkte vi sammanfatta det hela så du inte missar någon godbit som skulle passa just dig.

Först ut är Påsk med oss och Pelle!
Den 26 mars gästas vi nämligen av Pelle Danielsson, krögare på lovordade "Hos Pelle". Han har en utpräglad fingertoppskänsla och lagar mat med mycket kärlek. Boka påskafton hos oss med övernattning, spa och bli serverad Pelles signerade 3-rätters middag. 

I april har vi workshop med Lisa Kwasniewski - vårda din inre trädgård 

I denna workshop den 23 april kommer vi gå igenom olika tekniker för att komma mer i kontakt med ditt hjärta och din inre trädgård.

Läs mer om workshopen här >

16/4 gästar Helena-Magdalena Ivekrans oss på hotellet.

Helena-Magdalena föreläser om hur det du tänker och känner skapar din framtid och om hur du själv medvetet kan använda dig av attraktionslagen för att skapa och leva det liv du drömmer om. 

Läs mer om föreläsningen "Tankens kraft"

Den 14/5 bjuder vi in till Roséprovning. Du kommer väl?

Vårkänslor! Prova årets nyheter och hitta dina roséfavoriter, ta en paus i spaupplevelsen och gå på provning i badrock.

Läs mer och boka här >>

En Workshop i yoga som du verkligen inte får missa äger rum den 17/5.

Det är Sanna och Eva-Lena som jobbar som instruktörer på Art Garden Spa som tar med oss på en resa i yogans värld. Vi kommer att fokusera på andning, teknik och filosofi där allt binds samman i ett skönt yogaflöde. Efteråt bjuds det på en välgörande fika och tid för frågor. En workshop som passar alla!
Läs mer om workshop i yoga.

Ta också del av alla aktuella paket under våren.

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-03-18 11:58
Follow
2 mars 2016

Möt Lisa Kwasniewski. En riktig multitasker!

Hon jobbar hos oss på Art Garden Spa som yogainstruktör och så har hon hand om växterna på hotellet. Denna begåvade tjej är hjärnan bakom Arkens Trädgårdar och vi ser verkligen fram emot den gröna säsongen utanför hotellet.

Titta vilken vacker vårinstallation som fått plats i vår entré.

Även utemiljön är smyckad och välkomnande.

Du har säkert märkt att växtriket står oss extra nära hjärtat på Arken Hotel & Art Garden Spa. Grundtanken är att det grönskande i våra miljöer ska vara som ett växthus för kropp och själ - en grön rehabilitering.
Studier har visat att trädgårdens rum och naturens krafter kan verka läkande. Den kan fungera rogivande, skapa stimulans eller vara en social mötesplats och våra gröna oaser är enorma tillgångar här på hotellet.

Just nu pratar Lisa om många spännande projekt där trädgården får växa ihop med våra övriga arbetsområden som konferens, hotell, restaurang och spa. Vi kommer hålla dig uppdaterad här på bloggen men vill redan nu flagga för en yoga workshop med Lisa den 23e april.

"Att odla din inre trädgård med hjälp av yoga och meditation. Vi bär alla på en inre magisk trädgård. Trädgården vi ofta försummar. Trädgården som vi förväntar nästan allt av men få av oss har tålamod att vårda och låta blomstra. I denna workshop kommer vi gå igenom olika tekniker för att komma mer i kontakt med ditt hjärta och din inre trädgård. Välkommen hem till dig själv!"

Vi vill också passa på att uppmärksamma dig på de riktigt fina påskpaketen vi skapat inför lediga helgdagar:

Påskpaket med middag signerad Pelle Danielsson>>
Påskmiddag med Pelle Danielsson>>
Påsklovspaket för familjen>>

Önskar dig en fortsatt fin vecka. 

Upplagd av Kristin Lagerqvist 2016-03-02 11:18
Follow