Du är här

2016
29 augusti 2016

Nyckeln till återhämtning

Återhämtning är nyckeln till att klara av att ha ett högt tempo och en intensiv vardag. Ju mer stress vi har desto mer mental återhämtning behöver vi.

Därför är vi nu glada över att kunna erbjuda våra konferensgäster det unika konceptet Mindworkout
Men innan vi lanserade denna nyhet var vi givetvis sugna på att testa denna nyhet själva. En grupp ur personalen fick därför en genomgång i hur det funkar och fick också testa på några övningar. Väldigt spännande!

Karin Hamrin och Eleonore Lind jobbar som coacher och har gemensamt tagit fram pass och övningar i samverkan med Mindworkout. Att bara sitta och lyssna om hur hjärnan fungerar för en stund är verkligen superintressant och vi var många som lyfte på ögonbrynen åt det vi lärde oss.

Efter en stunds meditativ träning då faktiskt två av oss somnade till, var det dags för dagens första rörliga pass. Full fokus råder här på våra konferensvärdinnor.

Det gällde att ha koll på vilken boll som skulle kastas och vilket ben som skulle lyftas på under lätta kommandon. Klurigare än man kan tro.

Och det är ingen fara att missa. Bara bra! Då betyder det att hjärnan arbetar med att skapa nya hjärnceller. Ja! Du läste rätt. Det går att skapa nya hjärnceller med hjärngympa.

Vi ser fram emot att boka in massvis med konferensgäster på detta. Vi lovar att det kommer uppskattas av alla deltagarna och ni får även med er tricks och tips om hur man kan jobba med hjärnan i vardagen. För att orka mer, prestera mer och kunna slappna av där emellan. Viktigt i dessa tider.

Läs mer om Mindworkout:

Life Kinetik - introduktionspass

Positivt fokus

Att sätta och nå mål

Energigivande återhämtning

Mental kondition

Workshop Mental kondition - vad, varför, hur

Upplagd av Arken Hotel och Art Garden Spa 2016-08-29 09:17 | Kommentarer: Inga
Etiketter:
Follow

Läs och lämna kommentarer

Lägg till ny kommentar