Middag à la carte på Arken

Inspirationen till vår meny är hämtad från de fyra årstiderna, och ambitionen är att våra rätter alltid ska vara tillagade av närproducerade råvaror som är aktuella för säsongen. Målet är att ge dig som gäst en helhetsupplevelse, där alla sinnen berörs.

MED INSPIRATION TILL VÄLBEFINNANDE

Vår à la carte-meny

I vår restaurang gillar vi att experimentera och hitta på spännande rätter till vår à la carte-meny. Allt för att erbjuda de godaste smakupplevelserna. Vi hämtar inspiration från det svenska köket, och använder gärna råvaror från vår närmiljö. Detta resulterar i välkomponerade rätter och en meny som är anpassad efter respektive säsong.

Vår à la carte serveras måndag–torsdag kl. 18.00–22.00, fredag–söndag kl. 17.30–22.00.

Varmrätterna varvas varannan dag för att de gäster som besöker oss flera dagar ska få en varierad meny. 

Server time: 2020-10-21 03:36:17
Server time: 2020-10-21 03:36:17
Server time: 2020-10-21 03:36:17
Server time: 2020-10-21 03:36:17

Allergener

G–Gluten GE–Gelatin L–Laktos M–Mandel MP–Mjölkprotein N–Nötter S–Sesam SE–Selleri SK–Skaldjur Ä–Ägg * Veganskt alternativ finns

VI ERBJUDER ÄVEN:


Brunch på Arken hotell i Göteborg

Frukost & brunch

Inled din dag på Arken med en välsmakande frukostbuffé, eller ta med vännerna på brunch en lördag eller söndag. Umgås och njut av de vackra omgivningarna.
uteservering restaurang på arken hotell & spa i göteborg

Dagens Lunch

Vi erbjuder en varierad lunchmeny och salladsbuffé med väl utvalda råvaror. Våra rätter är säsongsbaserade – allt för att framhäva de bästa smakerna för respektive årstid.
Räksmörgås på Arken Hotel & Art Garden Spa

Lobbymeny

Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka. Vår lobbymeny innehåller lite enklare rätter såsom husets räksmörgås, sallader eller hamburgare.

Paket där maten ingår

Varför inte ge bort ett spapaket med ett av våra presentkort? Bjud din andra halva på en romantisk spamiddag, eller skäm bort pappa med brunch på fars dag. Vi erbjuder en avkopplande vistelse för dig och dina kära. Att ge bort en upplevelse som present är ett säkert kort som alltid fungerar.

Relaterade erbjudanden:
Varma källan utomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Lilla Art Garden Spa

Från 1390:-/person
Ett av våra populära spapaket för sköna, avkopplande dagar. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rättersmiddag.
Fira kärleken
VIP halv flaska champagne och choklad på Arken Hotel & Art Garden Spa

Art Garden romantik

Från 1990:-/person
Överraska den du håller kär med ett riktigt romantiskt spapaket.  I paketet ingår en övernattning i ett av våra finaste rum, välkomstpaket, 4-rättersmiddag och avkoppling på spa.
Brunch på Arken hotell i Göteborg

Spa & brunch

Från 790:-/vuxen
Under lördagar, söndagar och röda dagar kan du njuta av en god brunch och en skön halvdag på Art Garden Spa.