Vila & avkoppling

På Art Garden Spa finner du flera sköna och rogivande oaser för vila och avkoppling. Varje rum har fått namn efter årstiderna. Tanken är att du ska följa din egen rytm och välja det som passar dig för stunden. Följ årstiderna och låt den rogivande miljön göra underverk för både ditt inre och yttre. Här är det tillåtet att stanna upp och bara vara.

Ljusterapi på Art Garden Spa

Ljusterapi

Art Garden Sommar
Bristen på dagsljus under hösten och vintern kan orsaka trötthet hos många. Koppla av en stund i vårt ljusterapirum och känn livskraften fyllas på. Rekommenderad tid är från 10 minuter upp till en timma. Tiden går även att fördela upp i flera små vilostunder. Läs gärna en bok under tiden eller bara njut av en stund i det livgivande ljuset.

Mörkerrum

Art Garden Vinter
Här i mörkerrummet är vår önskan att du i motsats till ljusterapirummet skall få möjlighet att finna kraft och balans i det rogivande mörkret. Här finns åtta vattensängar som håller ca 33°C. Välj en ledig bädd och låt din kropp för att en stund få vila. I taket finns fyra ljuspunkter i rött, grönt, blått och gult. Dessa färger hjälper även ditt sinne att finna en bättre balans. Vila i detta rum i cirka 20 minuter och din kropp har fått en lagom återhämtning.

Övre loungen

Art Garden Vår
I övre loungen finner du en skön plats med mycket ljus och rymd, där du kan koppla av med frukt eller en kopp te, medan du blickar ut över havet. Genom de stora fönstren flödar dagsljuset in och tillför din kropp och själ vårens friska energi. Övre loungen är en naturlig samlingsplats för avkoppling i nära anslutning till våra varma källor, orangeri och bastuoas.

Nedre loungen

Art Garden Höst
Genom de stora skjutdörrarna ut mot vårt trädäck och näckrosdammen, står den nedre loungen i direkt förbindelse med den bohuslänska naturen. Här finner du Himmelsrummet, där sköna himmelssängar inbjuder till en stunds vila och reflektion samt våra vackra kopparkar som representerar elementet metall. I dem kan du njuta av en stunds vila på varma stenar som mjukar upp din kropp och gör dig lugn och harmonisk till sinnet.
orangeri på Art Garden Spa i Göteborg

Orangeri

I vårt orangeri inspireras du av dofter och synintryck från vår flora av trädgårdsväxter och örter. Slå dig ner med en vacker trädgårdsbok och låt tankarna sväva iväg.
Soldäck på Arken Hotel & Art Garden Spa

Solterrass

Under de varmare årstiderna kan du sjunka ner i våra bekväma solstolar och känna vinden från det öppna Västerhavet. Från klipporna porlar vattnet ner i naturdammen bredvid.
Relaterade erbjudanden:
Varma källan utomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Lilla Art Garden Spa

Från 1490:-/person
Ett av våra populära spapaket för sköna, avkopplande dagar. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rättersmiddag. Går att boka alla dagar, (ej skollov).
Måndag–torsdag
Hot spring Art Garden Spa i Göteborg

Varva ner

Från 825:-/vuxen
Varva ner en eftermiddag/kväll på Art Garden Spa. Starta med en eftermiddagsfika och koppla sedan av på spa. Avsluta med en 2-rättersmiddag.
Ljusterapi på Art Garden Spa

Njuta lyx halvdag

Från 890:-/vuxen
Varva ner en halvdag på Art Garden Spa och låt kroppen njuta av en skön 25-minutersbehandling. Går att boka söndag–fredag samt alla dagar på sommaren.