Konstbaren

Välkommen till Konstbaren – vårt färgstarka vardagsrum i hamnen. Välkommen in för morgonens första kaffe såväl som en after work med vännerna eller ett besök i vårt rombibliotek. En plats för gott häng med goda vänner. En plats inte bara för konstnärer, utan för alla som vill lära sig konsten att njuta.

Konstbaren på Arken Hotel i Göteborg

Med plats för en konstpaus

Konsten har alltid fått ta plats hos oss och löpt som en röd tråd i allt vi gör. Vi trivs som bäst när vi får omge oss med färg och form som kan överraska och väcka känslor. Oavsett om du ser ett verk som berör eller en tavla som stör är konsten där för att ge oss nya tankar. Kliv in i Konstbaren och låt dig inspireras, av det som finns i glaset såväl som på väggarna.

Romprovning i Konstbaren på Arken Hotel

Rombiblioteket – en del av Konstbaren

I Konstbaren har vi gjort plats för en alldeles särskild, välsmakande gäst. Rommen!

I vårt rombibliotek finner du vår samling av goda romsorter. Här finns det möjlighet att göra en romprovning på egen hand där vi valt ut några sorter för dig tillsammans med våra bästa romtips. Men det går precis lika bra att titta in och smaka dig fram till din egen favorit. Välkommen!

”Earth without art is just ‘eh’”
Okänd livsnjutare

Erbjudanden på hotellet


Bad i utomhuspool på Art Garden Spa

Lilla Art Garden Spa

Pris från 1490:-/person
Ett av våra populära spapaket för sköna, avkopplande dagar. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rätters middag. Går att boka alla dagar. 
Romprovning i Konstbaren på Arken Hotel

Romprovning

I vårt rombibliotek finner du vår samling av goda romsorter. Här finns det möjlighet att ta en romprovning på egen hand där vi väljer ut några sorter för dig, tillsammans med våra bästa romtips.

Miljöbilder från Konstbaren


Spel i lobby på Arken Hotel & Art Garden Spa
Shuffleboard i lobbyn på Arken Hotel & Art Garden Spa
Lobby på Arken Hotel & Art Garden Spa
Konstbaren på Arken Hotel i Göteborg
Lobbybar på Arken Hotel & Art Garden Spa
Lobbybar på Arken Hotel & Art Garden Spa