Dagspa i Göteborg

Njut av en hel- eller halvdag på Art Garden Spa. Varför inte komplettera dagspa med frukostbuffé, lunch, söndagsbrunch eller med en avslappnande kroppsbehandling. Vi har flera olika erbjudanden – allt från avkopplande kvällsbesök till lyxpaket där behandling och lunch ingår. Det finns något för alla!

Bubbel och tapas på Art Garden Spa i Göteborg

Late night - kvällsspa

Från 990:-/vuxen
Vad sägs om att avsluta dagen med en helkväll på Art Garden Spa? Ta med dina vänner på middag och avkoppling på spa med tapas och bubbel i månens sken.
Varma bad på Art Garden Spa i Göteborg

Njuta halvdag

Pris från 425:-/vuxen
Unna dig en halvdag på Art Garden Spa, varva ner i varma källor och njut av bastubad. Går att boka alla dagar. 
Brunch på Arken hotell i Göteborg

Spa & brunch

Pris från 875:-/vuxen
Under lördagar, söndagar och utvalda helgdagar kan du njuta av en god brunch och en avkopplande halvdag på Art Garden Spa. 
Presentkort på upplevelser Arken Hotel & Art Garden Spa
VÅRT BÄSTA JULKLAPPSTIPS:

GE BORT EN UPPLEVELSE

Våra presentkort är fyllda av välsmakande, rogivande och inspirerande upplevelser. Beställ ett presentkort på valfritt belopp och låt mottagaren själv få välja vad det ska användas till.​

Dagspa med behandlingar för extra avkoppling


Njuta lyx halvdag

Pris från 950:-/vuxen
Varva ner en halvdag på Art Garden Spa och låt kroppen njuta av en skön 25-minuters behandling. Går att boka söndag–fredag samt alla dagar under sommaren. 
Massage på Art Garden Spa

Hela dagen

Pris från 1395:-/vuxen
Njut av en heldag på spa, lunch och unna din kropp en välgörande 25-minuters behandling. Går att boka måndag–fredag samt alla dagar under sommaren.
Massagebehandling på Art Garden Spa

Hela dagen lyx

Pris från 1795:-/vuxen
Njut av en lyxig heldag på spa, med lunch och en välgörande 60-minuters behandling. Går att boka måndag–fredag samt alla dagar under sommaren.

Ett av västkustens mest rofyllda spa

Art Garden Spa erbjuder exklusiva och sköna upplevelser i en rofylld miljö. Med närhet till både hav och stad är läget unikt. Njut av bad i varma källor, bastubad och vilsamma oaser, såväl inomhus som utomhus. Naturen, årstiderna och de fem elementen influerar för att ge balans och harmoni. Du behöver inte boka en övernattning på vårt hotell för att ta del av Arkens lyxiga spa. Välkommen över dagen eller på kvällen och ta del av något av våra erbjudanden.

Frukostlyx

Pris 550:-/vuxen
Lyxa till din vardag med ett besök på Art Garden Spa. Njut av vår frukostbuffé och sedan några timmar på spa. Går att boka måndag-torsdag samt utvalda fredagar.
Varma källor på Art Garden Spa i Göteborg

Kvällsdoppet

Från 745:-/vuxen
Möt upp en god vän över en vällagad bistrorätt och tre timmars avkoppling på Art Garden Spa en vardagkväll. Går att boka måndag–torsdag. 
Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Lunchbadet

Pris 390:-/vuxen
Är du ledig på vardagar och vill kombinera några timmar på spa med en god lunch? Då är detta paketet för dig! Går att boka måndag–torsdag, (ej helgdagar och skollov).

Sköna fredag

Pris 790:-/vuxen
Tjuvstarta helgen med vår fantastiska frukostbuffé följt av en rogivande vistelse på Art Garden Spa och avsluta med lunch. (Kan ej bokas sommar- och skollov).
Familjespa på Arken Hotel & Art Garden Spa

Familjespa halvdag

Pris 595:-/vuxen & 345:-/barn
Överraska barnen med en spadag på lovet! Fyra timmar med skön avkoppling för stora och små på Art Garden Spa, samt en god lunch i vår restaurang ingår.
Barn på Art Garden Spa

Familjespa på loven

Under sommaren och utvalda dagar under skollov öppnar vi upp dörrarna på Art Garden Spa för hela familjen*. Då är barn i vuxet sällskap välkomna att njuta på spa. Resten av året gäller 15-årsgräns. * Se tider på respektive paket.

Stanna längre på Art Garden Spa

Vem behöver inte en paus i vardagen eller unna sig lite egentid ibland. Sjunk ner i de varma källorna och blicka ut över havet, ta en paus i våra rogivande avslappningsrum eller prova på yoga. Vill du njuta på Art Garden Spa ännu längre? Boka ett paket med övernattning och spa.