Dagspa i Göteborg

Njut av en hel- eller halvdag på Art Garden Spa. Varför inte komplettera dagspa med frukostbuffé, lunch, söndagsbrunch eller med en avslappnande kroppsbehandling. Vi har flera olika erbjudanden – allt från avkopplande kvällsbesök till lyxpaket där behandling och lunch ingår. Det finns något för alla!

Söndag–torsdag
Hot spring Art Garden Spa i Göteborg

Late night - kvällsspa

Från 990:-/vuxen
Vad sägs om att avsluta dagen med en helkväll på Art Garden Spa? Ta med dina vänner på middag och avkoppling på spa med tapas och bubbel i månens sken.
Brunch på Arken hotell i Göteborg

Spa & brunch

Pris från 875:-/vuxen
Under lördagar, söndagar och utvalda helgdagar kan du njuta av en god brunch och en avkopplande halvdag på Art Garden Spa.

Ett av västkustens mest rofyllda spa

Med närhet till både hav och stad är läget unikt och erbjuder exklusiva och sköna upplevelser i en rofylld miljö. På Art Garden Spa kan du njuta av bad i varma källor, bastubad och vilsamma oaser såväl inomhus som utomhus. Naturen, årstiderna och de fem elementen influerar för att ge balans och harmoni. Du behöver inte boka en övernattning på vårt hotell för att ta del av Arkens lyxiga spa. Kom hit över dagen eller kvällen och ta del av något av våra erbjudanden.

14 feb
Par på Art Garden Spa i Göteborg

Late night love edition

Pris 1290:-/person
Ta med den du håller kär på en romantisk middag hos oss. Avsluta med skön avkoppling, tapas och bubbel på Art Garden Spa.
Frukost på Arken Hotel & Art Garden Spa

Frukostlyx

Pris 550:-/vuxen
Lyxa till din vardag med ett besök på Art Garden Spa. Njut av vår frukostbuffé och sedan några timmar på spa. Går att boka måndag–torsdag, (ej helgdagar och skollov).
Torskrygg i restaurang på Arken hotell i Göteborg

Lunchbadet

Pris 390:-/vuxen
Är du ledig på vardagar och vill kombinera några timmars avkoppling på spa med en god lunch? Då är detta paketet för dig. Går att boka måndag–torsdag, (ej helgdagar och skollov).

Bistro & spa

Från 745:-/vuxen
Möt upp en god vän över en vällagad bistrorätt och tre timmars avkoppling på Art Garden Spa en vardagkväll. Går att boka måndag–onsdag.

Sköna fredag

Pris 790:-/vuxen
Tjuvstarta helgen med vår fantastiska frukostbuffé följt av en rogivande vistelse på Art Garden Spa och avsluta med lunch. (Kan ej bokas sommar- och skollov).
26–27 MARS
Yoga med Karin Rosell på Art Garden Spa

Yoga med Karin Rosell

Pris från 2795:-/person (dagpaket 995:-)
Yoga och lär dig hantera vardagsstressen med Karin Rosell. Missa inte chansen till denna välgörande helg där en övernattning, yogaklasser, föreläsning, middag och spa ingår!
Varma bad på Art Garden Spa i Göteborg

Njuta halvdag

Pris från 425:-/vuxen
Unna dig en halvdag på Art Garden Spa, varva ner i varma källor och njut av bastubad. Går att boka måndag–fredag och söndag kväll.
SKOLLOV
Familjespa på Arken Hotel & Art Garden Spa

Familjespa halvdag

Pris 595:-/vuxen & 345:-/barn
Ta med barnen på en spadag på lovet. Fyra timmar med skön avkoppling på spa för stora och små. Avsluta med en god lunch i vår restaurang.
Varm källa inomhus på Art Garden Spa

Varva ner kväll

Pris 825:-/vuxen
Lyxa till din vardag med ett kvällsbesök på Art Garden Spa. Eftermiddagsfika och 2-rättersmiddag ingår. Går att boka måndag–torsdag.

Dagspa med behandlingar för extra avkoppling


Ljusterapi på Art Garden Spa

Njuta lyx halvdag

Pris från 890:-/vuxen
Varva ner en halvdag på Art Garden Spa och låt kroppen njuta av en skön 25-minutersbehandling. Går att boka söndag–fredag.
Massage på Art Garden Spa

Hela dagen

Pris från 1195:-/vuxen
Njut av en heldag på spa, lunch och unna din kropp en välgörande 25-minutersbehandling. Går att boka måndag–fredag.
Massagebehandling på Art Garden Spa

Hela dagen lyx

Pris från 1595:-/vuxen
Njut av en lyxig heldag på spa, med lunch och en välgörande 60-minutersbehandling. Går att boka måndag–fredag.
Familjespa på Arken Hotel & Art Garden Spa

Familjespa på loven

Utvalda dagar under skollov öppnar vi upp dörrarna på Art Garden Spa för hela familjen mellan kl. 9 och 19. Då är blöjfria barn i vuxet sällskap välkomna att njuta på spa. Resten av året gäller 15-årsgräns.

Stanna längre på Art Garden Spa

Vem behöver inte en paus i vardagen eller unna sig lite egentid ibland. Sjunk ner i de varma källorna och blicka ut över havet, ta en paus i våra rogivande avslappningsrum eller prova på yoga. Vill du njuta på Art Garden Spa ännu längre? Boka ett paket med övernattning och spa.