Våra evenemang

Hos oss händer det mycket – allt från Galleri Arkens spännande konstutställningar till olika sorters provningar, föreläsningar och träningshelger. Håll dig uppdaterad om vad som händer i vår evenemangskalender.

FILTRERA EVENEMANG:
Kommande event

fre - lör
25 - 26
jun - jun

Midsommarpaket

Fira midsommar med oss! Boka en övernattning med midsommarfirande på klipporna, buffé på terrassen och skön avkoppling på spa.
GÅ TILL ERBJUDANDE
tor
8
jul

Trubadurkväll med Ebba & Marcus

Utvalda kvällar under sommaren kör vi musik ute på vår terrass. Denna kväll är det Ebba Knutsson med komp av Marcus Strandman på gitarr som står för musiken.
Gå till evenemang
tor
15
jul

Trubadurkväll med Ebba & Elie

Utvalda kvällar under sommaren kör vi musik ute på vår terrass. Denna kväll är det Ebba Knutsson ackompanjerad av singer-songwritern Elie Sandberg som står för underhållningen.
Gå till evenemang
tor
22
jul

Trubadurkväll med Ebba & David

Utvalda kvällar under sommaren kör vi musik ute på vår terrass. Denna kväll är det Ebba Knutsson ackompanjerad av David Malm på gitarr som står för underhållningen.
Gå till evenemang
tor
5
aug

Trubadurkväll med Ebba och Alexander

Utvalda kvällar under sommaren kör vi musik ute på vår terrass. Denna kväll är det Ebba Knutsson ackompanjerad av Alexander Lövmark som står för musiken.
Gå till evenemang
fre - fre
25 - 20
jun - aug

Art Garden Spa Family Edition

Det är roligt och spännande att bjuda in barn till spavärlden. Passa på när barnen har lov, då öppnar vi Art Garden Spa – Family Edition för hela familjen.
Gå till evenemang
Brunch på Arken hotell i Göteborg
Varje lördag, söndag & helgdag

Boka vår goda brunch

Lördag, söndag och röda dagar dukar vi upp vår välfyllda brunchbuffé. Brunchen anpassas efter säsong för att säkerställa så färska och välsmakande råvaror som möjligt. Vår brunch innehåller alltid en kombination av varma och kalla rätter, samt ett stort utbud av gröna rätter.
Klippor på Arken Hotell & Art Garden spa i göteborg
Boule, Pingis, Cyklar, Konstrunda - Listan kan göras lång

Mycket att göra på Arken

Hos oss kan du göra så mycket mer än att njuta av god mat, sköna sängar, bad och bastu. Här listar vi allt du kan göra när du besöker oss. Art Garden Spa är en underbar spavärld, men även närområdet bjuder på många härliga upplevelser.