Vårt serviceutbud

På Arken Hotel & Art Garden Spa kan du njuta av mer än bara hotell och spa. Unna dig lite extra lyx när du kommer till oss. Vad sägs till exempel om att överraska din älskling med ett champagnepaket eller blommor på rummet. Eller att uppgradera din middag med ytterligare en rätt.

Uppgradera din vistelse

Passa på och sätt en extra guldkant på din vistelse. Våga fråga oss om dina speciella önskemål - vi vill göra vårt bästa för att uppfylla dem! Kanske handlar det om en kudde som passar just dig och din nacke. Ballonger på rummet eller ett speciellt arrangemang i restaurangen.

VIP på Arken Hotel & Art Garden Spa

Välkomstpaket

Unna er något extra på rummet.
Det är härligt att checka in och överraska den du håller kär. Ge din rumskamrat ett fruktfat, en flaska champagne, choklad eller en bukett blommor. Naturligtvis finns även alkoholfria alternativ. Välkomstpaketet står på rummet vid ankomst.
Polkabeta på menyn i restaurangen på Arken Hotel & Art Garden Spa

Måltider

Gör er middag lite lyxigare
Köp till en extra rätt till er redan bokade paketmeny. Firar ni något hjälper vi gärna till att beställa blommor eller göra det lite extra fint på ert bord. Kanske vill ni avsluta er vistelse med lunch eller brunch? Säg till oss vid bokning så löser vi det!
Hotellrum grand lit på Arken Hotel & Art Garden Spa

Kuddmeny

Vi vill att du ska sova riktigt gott hos oss
I alla sängar finns det allergivänliga fiberkuddar i lite större storlek som är fyllda med bollfiber. Önskar du någon annan kudde har vi några specialkuddar på lager. Meddela gärna ditt önskemål redan när du bokar, så finns den på rummet när ni kommer.
Boule, Pingis, Cyklar, Konstrunda - Listan kan göras lång

Mycket att göra på Arken

Hos oss kan du göra så mycket mer än att njuta av god mat, sköna sängar, bad och bastu. Här listar vi allt du kan göra när du besöker oss. Art Garden Spa är en underbar spavärld, men även närområdet bjuder på många härliga upplevelser.
Relaterade erbjudanden:
Varma källan utomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Lilla Art Garden Spa

Från 1390:-/person
Ett av våra populära spapaket för sköna, avkopplande dagar. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rättersmiddag.
Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Stora Art Garden Spa

Från 2590:-/vuxen
En favorit bland våra spapaket. Två övernattningar, sköna dagar på Art Garden Spa, en lunch och två middagar ingår.
Fira kärleken
VIP halv flaska champagne och choklad på Arken Hotel & Art Garden Spa

Art Garden romantik

Från 1990:-/person
Överraska den du håller kär med ett riktigt romantiskt spapaket.  I paketet ingår en övernattning i ett av våra finaste rum, välkomstpaket, 4-rättersmiddag och avkoppling på spa.