Mat & dryck

För att ytterligare förgylla din vistelse hos oss erbjuder vi gärna paket där vi kombinerar övernattning och spa med god mat och dryck. Det kan vara allt från öl- och vinprovningar till mysiga middagar vintertid eller grillkvällar under sommaren.

6 okt
vinprovning och charkbricka

Vinprovning – PIEMONTE & BAROLO

Pris från 2290:-/person
Ta en paus i spaupplevelsen och gå på vinprovning i badrock. Följ med till ett av Italiens kanske mest populära vinområde. Ett lyxigt spapaket med middag, övernattning och frukost.
17 nov
Chark- och vinprovning i restaurangen på Arken Hotel & Art Garden Spa

Vinprovning – SYDAFRIKA

Pris från 2290:-/person
Ett lyxigt spapaket med vinprovning, middag, övernattning och frukost. Denna vinprovning fokuserar vi på sydafrikanska viner tillsammans med en passande ost- och charkbricka.
Vänner i restaurang Flora på Arken Hotel

Middag med vänner

Pris från 990:-/person
Ett gott erbjudande för dig som vill komma iväg ett dygn – få lite miljöombyte, bo bra och äta en god middag på restaurang Flora. En övernattning, 2-rätters middag och frukost.
Nyårsfirande på Arken hotel

Nyårspaket

Från 2990:-/person
Välkommen att fira in det nya året med oss! Vårt nyårspaket innehåller avkoppling på Art Garden Spa, afternoon tea, nyårssupé, underhållning och en övernattning med frukostbuffé.
Par i varma källorna på kvällen

Late night new year

Pris från 2890:-/person
Vill du fira in det nya året på ett nytt och avkopplande sätt? Boka detta paket och fira tolvslaget på Art Garden Spa. 2-rätters middag, tapas, bubbel och övernattning med frukost.
Nyårsfirande på Arken Hotel

Stora nyårspaketet

Från 4190:-/person
Fira stort och boka nyårspaket med två övernattningar, afternoon tea, nyårssupé med champagne och underhållning, brunch, 3-rätters middag och skön avkoppling på Art Garden Spa.