Mat & dryck

För att ytterligare förgylla din vistelse hos oss erbjuder vi gärna paket där vi kombinerar övernattning och spa med god mat och dryck. Det kan vara allt från öl- och vinprovningar till mysiga middagar vintertid eller grillkvällar under sommaren.

28 jan
Chark- och vinprovning i restaurangen på Arken Hotel & Art Garden Spa

Spansk vinprovning

Pris från 2290:-/person
Ett extra gott spapaket med spansk vinprovning och tilltugg. Avkoppling på Art Garden Spa, 3-rättersmiddag på kvällen, övernattning och frukost.
18 mars

Italiensk vinprovning

Pris från 2290:-/person
Ta en paus i spaupplevelsen och gå på vinprovning i badrock. Vi provar olika italienska viner tillsammans med goda tilltugg. En 3-rättersmiddag, övernattning och frukost.
FULLBOKAT
Nyårsfirande på Arken hotel

Nyårspaket

Från 2695:-/person
Välkommen att fira in det nya året med oss! Vårt nyårspaket innehåller avkoppling på Art Garden Spa, afternoon tea, nyårssupé, underhållning och en övernattning med frukostbuffé.
FULLBOKAT
Nyårsfirande på Arken Hotel

Stora nyårspaketet

Från 3895:-/person
Fira stort och boka nyårspaket med två övernattningar, en 3-rättersmiddag, afternoon tea, nyårssupé med champagne, underhållning och skön avkoppling på Art Garden Spa.
FULLBOKAT

Late night new year

Pris från 2695:-/person
Vill du fira in det nya året på ett nytt och avkopplande sätt? Boka detta paket och fira tolvslaget på Art Garden Spa. 2-rättersmiddag, tapas, bubbel och övernattning med frukost.