Middag på Flora

Inspirationen till vår meny är hämtad från de fyra årstiderna och ambitionen är att våra rätter alltid ska vara tillagade av närproducerade råvaror som är aktuella för säsongen. Här vill vi servera dig som gäst en helhetsupplevelse, där alla sinnen berörs.

MED INSPIRATION TILL VÄLBEFINNANDE

À la carte-meny

I vår restaurang gillar vi att experimentera och skapa spännande rätter till vår à la cartemeny. Allt för att erbjuda de godaste smakupplevelserna. Vi hämtar inspiration från det svenska köket, och använder gärna råvaror från vår närmiljö. Detta resulterar i välkomponerade rätter och en meny som är anpassad efter respektive säsong.

À la carte-menyn serveras alla dagar kl. 17.30–22.00.

Förrätt på restaurang Flora Arken Hotel & Art Garden Spa

VI ERBJUDER ÄVEN:


Brunch på Arken hotell i Göteborg

Frukost & brunch

Inled din dag på Arken med en välsmakande frukostbuffé, eller ta med vännerna på brunch en lördag eller söndag. Umgås och njut av de vackra omgivningarna.
buffé i restaurang på arken hotell & spa i göteborg

Dagens Lunch

Vi erbjuder en varierad lunchmeny och salladsbuffé med väl utvalda råvaror. Våra rätter är säsongsbaserade – allt för att framhäva de bästa smakerna för respektive årstid.
Hamburgare på bistromenyn Arken Hotel & Art Garden Spa

Bistromeny

Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka. Vår bistromeny innehåller lite enklare rätter såsom husets räksmörgås, sallader eller hamburgare.

Ge bort en god middag i present

Bjud din andra halva på en romantisk spamiddag, eller skäm bort pappa med en god brunch på fars dag. Vi erbjuder en avkopplande vistelse för dig och dina kära. Att ge bort en upplevelse som present är ett säkert kort som alltid fungerar. Beställ ett presentkort enkelt online!

Relaterade erbjudanden:
Bad i utomhuspool på Art Garden Spa

Lilla Art Garden Spa

Från 1490:-/person
Ett av våra populära spapaket för sköna, avkopplande dagar. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rätters middag. Går att boka alla dagar.
Champagne vip

Art Garden romantik

Från 1890:-/person
Överraska den du håller kär med ett riktigt romantiskt spapaket.  I paketet ingår en övernattning i ett av vår fina rum, välkomstpaket, 4-rätters middag och avkoppling på spa.
Brunch på Arken hotell i Göteborg

Spa & brunch

Från 925:-/vuxen
Under lördagar, söndagar och utvalda helgdagar kan du njuta av en god brunch och en avkopplande halvdag på Art Garden Spa. (Kan ej bokas under sommaren).