Art Garden Spa

På Art Garden Spa kan du upptäcka underbara oaser för avkoppling och vila. Vi är ett spa beläget vid Sveriges vackra västkust. Hos oss kan du boka spa och bad när du vill koppla bort vardagen en stund. Du kan njuta av bastubad, vilsamma rum och bad i varma källor. Både inomhus och utomhus. Vi erbjuder ett stort antal spapaket – alla lika fantastiska på sitt sätt. Det finns allt från prisvärda spapaket till lyxigare varianter. Välkommen till Art Garden Spa!

Boka ett paketerbjudande


tapas på Art Garden Spa i Göteborg

Late night - kvällsspa

Från 990:-/vuxen
Vad sägs om att avsluta dagen med en helkväll på Art Garden Spa? Ta med dina vänner på middag och avkoppling på spa med tapas och bubbel i månens sken.
Höstlov
Familjespa på Arken Hotel & Art Garden Spa

Familjespa halvdag

Pris 595:-/vuxen & 345:-/barn
Överraska barnen med en spadag på lovet! Fyra timmar med skön avkoppling för stora och små på Art Garden Spa, samt en god lunch i vår restaurang ingår.
Vila på Art Garden Spa i Göteborg
Avkoppling i vardagen – året om

Bli medlem på Art Garden Spa

Som medlem har du under vardagar fri tillgång till hela vårt utbud med bad, bastus, avslappningsrum, yogapass och gym. Koppla av och njut av vår rogivande miljö både inom- och utomhus.

Ett spa med fokus på avkoppling

Låt nyckelorden som stillhet och harmoni vara ledstjärnan i din vistelse. Tala med små bokstäver och rör dig långsamt. Vill du ha en extra lugn vistelse – välj att komma en vardag, då är det färre gäster och extra rofyllt. För att koppla bort vardagen och måna om våra gästers integritet är Art Garden Spa ett mobilfritt spa. 15-årsgräns gäller med undantag för skollov.

Tvagning på Art Garden Spa i Göteborg
Varva ner med en japansk tvagningsritual

Tvagning

Inled ditt besök hos oss med en stunds meditativ tvagning i vårt vackra tvagningsrum. Under tystnad skrubbar du dig ren med våra sköna spa-produkter och sköljer bort såväl tvål som stress och söndrande tankar.
Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Bad & bastu

På Art Garden Spa kan du välja mellan flera sköna upplevelser – till exempel varma eller kalla källor, bubbelpool och upplevelseduschar. Tillsammans med vår underbara bastuoas och varma utomhuspool ger det dig en hel värld av välgörande vatten och varma ångor att njuta av.
Ljusterapi på Art Garden Spa

Vila & avkoppling

Hos oss finner du flera sköna och rogivande oaser för vila och avkoppling. Varje rum har fått namn efter årstiderna. Följ din egen rytm och välj det som passar dig för stunden. Koppla av en stund i vårt ljusterapirum eller finn kraft och balans i det rogivande mörkerrummet.
Gym på Art Garden Spa och hotell i Göteborg

Träna i vårt gym

Vårt gym har maskiner från välkända Technogym. Gymmet är utrustat med löpband, motionscykel, lättanvända maskiner och fria vikter som gör det lätt att träna. Gymmet ligger i anslutning till Art Garden Spa och har öppet alla dagar 06–22. (15-årsgräns).
Aktivitetsrum yoga Art Garden Spa

Träningspass

Våra aktivitetspass är inspirerade av de österländska filosofierna. Våga prova och finn ny energi med till exempel yoga och meditation. Aktivitetsrummet har inspirerats av elementet jord, som står för styrka och balans.
Varma bad på Art Garden Spa i Göteborg
Lämna din mobil på rummet eller i skåpet

Art Garden Spa – mobilfritt spa

Att njuta av livet är ingen konst här – om du lägger ifrån dig mobilen. När du besöker Art Garden Spa vill vi att du passar på att vara närvarande i det som händer just nu. Ta chansen att lämna omvärlden för en stund.

Att tänka på inför ditt spabesök

Bra saker att veta inför ditt besök hos oss.

Västkustens mesta spa i anslutning till Hisingen och Torslanda

Arken Hotel & Art Garden Spa ligger cirka 12 km från Göteborgs centrum, i riktning mot Torslanda. Följ bara skyltningen mot Oslo och Hisningen. Det går snabbt och enkelt att ta sig hit. Vi har 500 gratis parkeringsplatser och parkeringar för elbilar.

Massagebehandling på Art Garden Spa

Välj bland våra spabehandlingar

Hos oss hittar du ett brett utbud av olika behandlingar – alla fantastiska på sitt sätt. Till hands finns flera skickliga hudterapeuter, massörer och spaterapeuter som alla har en gedigen utbildning.


Öppettider på Art Garden Spa

  • Måndag–fredag kl. 9–22
  • Lördag–söndag kl. 8–22

Vill du vara på spa ända till kl. 24? Boka paketet Late night spa › 

Terrassen med varma källorna

  • Måndag–torsdag kl. 9–13 och 15–22
  • Fredag kl. 9–12 och 14–22
  • Lördag–söndag kl. 9–22 

Spaavdelningen är bemannad alla dagar kl. 9–22

Öppet för medlemmar 

  • Måndag–torsdag kl. 7–21
  • Fredag kl. 7–13
  • Gym från kl. 6 måndag–fredag

Åldersgräns

15-årsgräns gäller på Art Garden Spa.

Med undantag för sommar och utvalda dagar på skollov då vi öppnar upp för hela familjen. 
Läs om övriga öppettider
Varm källa utomhus på Art Garden Spa

Din guide till en bra spaupplevelse

Vi har tagit fram olika kort uppbyggda kring vår filosofi på Art Garden Spa – De fem elementen. På varje kort finner du instruktioner för hur du tar dig runt på spa enligt denna filosofi.
Kopparkar på på Art Garden Spa i Göteborg

Tänk på andningen

Att tänka på andningen är något som vi kan göra regelbundet för att må bättre.
yoga på Art Garden Spa i Göteborg

Friskvårdsbidrag

Utnyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss i en avkopplande miljö. Välj att använda det till utvalda massagebehandlingar, en del av spaentrén (den del som avser träningspass och gym) eller som betalning för våra medlemskap/träningskort och klasser.
”Som en egen värld av njutning med gott om fria ytor och havet som fond”
Art Garden Spa

Hur vill du koppla av – Wellness, spa eller bad?

Art Garden Spa i Göteborg är platsen för dig som verkligen vill koppla av. Det är som en alldeles egen värld mitt i Sveriges vackra västkust. Njut av bad, massage, wellness, spa och lummiga oaser. I de varma källorna på Art Garden Spa får du en vacker utsikt över skärgården i Göteborg. Sjunk ner under ytan och omsluts av det varma vattnet. Du kan sedan röra dig vidare till den varma utomhuspoolen där du möts av frisk luft och rogivande omgivningar. På vår anläggning hittar du avkopplingsrum som fått namn efter årstiderna. Följ din egen rytm och välj det som passar dig själv. Spa i södra Sverige när det är som allra bäst.


Lotus Hotel Shop

Beställ hem spaprodukter

Längtar du efter att besöka oss och vill beställa hem lite härlig spakänsla tills vi ses nästa gång? Besök vår webshop där vi har samlat det mesta och det bästa från Arken Hotel & Art Garden Spa samt våra systerhotell Varbergs Stadshotell & Asia Spa och Hôtel Eggers.

FLER BILDER FRÅN ART GARDEN SPA