Spainformation

Här har vi samlat lite information kring vad som är bra att känna till när du ska besöka oss på Art Garden Spa.

Bra att veta inför ditt besök

 • När du kommer till Art Garden Spa får du låna badrock och tofflor. Detta är klädkoden på spa och det har du på dig över dina badkläder när du rör dig i våra lokaler. 
 • När du badar och vistas på gemensamma avdelningar är badkläder obligatoriskt. 
 • Du får också en korg med en mugg, tvättlapp och handduk. Denna bär du med dig så att du lätt kan fylla på med vätska och torka dig mellan de olika upplevelserna.
 • Är du hotellgäst, byter du om till badrock och tofflor på rummet och har badkläder under.
 • Låt nyckelorden som stillhet och harmoni vara ledstjärnan i din vistelse. Tala med små bokstäver och rör dig långsamt. 
 • Börja din spavistelse med att skrubba och skölja av dig i tvagningsrummet. En tvagning sker under tystnad samtidigt som du tvättar dig med cirkulerande rörelser i riktning mot hjärtat. Tvagning sker helst utan badkläder på. Det finns schampo, balsam, kroppspeeling, duschtvål och återfuktande hudlotion.
 • Tvagningsrummen är separata för damer respektive herrar. 
 • Undvik att ta med dig värdesaker till spa. Det finns ett begränsat antal värdeskåp. 
 • Alkohol och mobiltelefoner får inte tas med till Art Garden Spa.
 • Tänk på att fylla på med vatten eller te för att behålla vätskebalansen, då bad och bastubad är vätskedrivande. 
 • Ta med träningskläder om du vill du gå till gymmet eller vara med på våra aktiviteter. På aktiviteterna är vi barfota, men i gymmet används träningsskor för inomhusbruk.


Vid behandling:

 • Tänk på att boka behandling i god tid innan din vistelse och uppge om du är gravid eller har någon allergi. 
 • Kom 5-10 min innan din behandlingstid, sitt ner och slappna av i vår behandlingsavdelning. 
 • Medtag underkläder eller torra badkläder som ombyte till behandling.
 • Observera att våra kroppsbehandlingar enbart går att boka i samband med övernattning med spa eller dagspa. Ansiktsbehandling går bra att boka utan spaentré men då finns ej tillgång till spa och dusch före/efter behandling.

 

Mobilfritt spa

Vi har helt mobilfritt för våra gäster, med undantag på gymmet. 

Art Garden Spa står för att släppa på vardagen och bara landa i sig själv vilket blir svårare och svårare när många av oss ständigt är uppkopplade. Vi får tillsammans hjälpas åt att göra Art Garden Spa till en liten oas där du bara kan vara utan påverkan av vad som händer runt om i världen. Ta chansen att lämna omvärlden en stund.

Läs mer om varför vi har mobilfritt ›

 

Upplev Art Garden Spa på bästa sätt

För att du ska tillgodogöra dig din vistelse på bästa sätt ger vi information om våra olika rum och aktiviteter. Denna information ges på Art Garden Spa alla dagar kl. 09.15, 09.30, 13.30, 14.00, 14.30, 15.00, 16.00 och 17.00.

Varmt välkommen!

Barn på Art Garden Spa

Familjespa på loven

Under sommaren och utvalda dagar på skollov öppnar vi upp dörrarna på Art Garden Spa för hela familjen. Kl. 9–14 är barn i vuxet sällskap välkomna att njuta på spa. Övrig tid gäller 15-årsgräns. 
Barn ska vara helt blöjfria och kunna bada i vanliga badkläder.
Bad i utomhuspool på Art Garden Spa

Bad & bastu

På Art Garden Spa kan du välja mellan flera sköna upplevelser – till exempel varma eller kalla källor, bubbelpool och upplevelseduschar. Tillsammans med vår underbara bastuoas och varma utomhuspool ger det dig en hel värld av välgörande vatten och varma ångor att njuta av.
Ljusterapi på Art Garden Spa

Vila & avkoppling

Hos oss finner du flera sköna och rogivande oaser för vila och avkoppling. Varje rum har fått namn efter årstiderna. Följ din egen rytm och välj det som passar dig för stunden. Koppla av en stund i vårt ljusterapirum eller finn kraft och balans i det rogivande mörkerrummet.