Proud with Passion - vår egen kvalitetsstämpel

Personalen är vår viktigaste och käraste tillgång på Arken Hotel & Art garden Spa. Inga tapeter, varma källor eller desserter i världen kan mäta sig med det varma bemötande vi har mot både våra gäster och mot varandra.

Personalen är vår styrka

Vi har som ambition att ge fulländad service med det där lilla extra som får dig som gäst att ha en skön känsla i magen långt efter att du har lämnat oss.

För att inspirera vår personal till riktigt god service har vi satt en egen kvalitetsstämpel på vår service. Proud with Passion är namnet vi har valt för att hylla yrkesstoltheten och passionen för vårt arbete. Det påminner oss varje dag att leverera glädje och service utöver det vanliga för att du som gäst ska trivas extra bra hos oss!

Proud with passion pin

Proud with passion

Det är namnet vi har valt för att hylla yrkesstoltheten och passionen för vårt arbete.

Personal på Arken Hotel & Art Garden Spa

Personalen

Vår käraste tillgång på hotellet.

Anders Renström restaurangchef arken hotel & art garden spa

Vår ambition

Är att ge fulländad service med det där lilla extra som får dig som gäst att ha en skön känsla i magen långt efter att du har lämnat oss.

Danny personal på arken hotel

Kvalitetsstämpeln

Den påminner oss varje dag om att leverera glädje och service utöver det vanliga för att du som gäst ska trivas extra bra hos oss!

proud with passion på arken hotel & art garden spa

Nominering

Dagligen nominerar vi våra kollegor med Proud with Passion-kort om de har gett extra bra service till en gäst

Denice och Saga personal på Arken Hotel & Art Garden Spa

Service & Kamratskap

Vi nominerar för att uppmärksamma och ge varandra beröm och uppmuntran till excellent service och kamratskap.

Kicki och Daniel personal konferens arken hotel

Sammanhållning

Det skapar en fin gemenskap och stärker sammanhållningen på hotellet.

Personal på Arken Hotel & Art Garden Spa

Gemenskap

Vi har regelbundna konferenser och events som stärker avdelningarna sinsemellan och ger en fin gemenskap mellan personalen på våra tre hotell.

Fråga oss gärna!

Är du nyfiken på att veta mer så fråga gärna oss vid ditt nästa besök. Vi berättar mer än gärna om Proud with Passion.

Service utöver det vanliga

Dagligen nominerar vi våra kollegor med Proud with Passion-kort om de gett extra bra service till en gäst. Detta för att uppmärksamma varandra och ge varandra beröm och uppmuntran till excellent service och kamratskap. Det skapar en fin gemenskap och stärker sammanhållningen på hotellet.

Inspirerande konferenser och event

Vi har regelbundna konferenser och events som stärker avdelningarna sinsemellan och ger en fin gemenskap mellan personalen på våra tre hotell. Under 2019 tog hela personalstyrkan nattåget upp till Åre för att konferera, reflektera och arbeta med hållbarhet.

Denna resa fick många att se vårt vackra land med nya ögon. Tänk så mycket det finns att uppleva i vårt närområde. Inte behöver en ta flyget till andra länder när det finns så mycket magiskt här hemma!

Är du nyfiken på att veta mer så fråga gärna oss vid ditt nästa besök. Vi berättar mer än gärna om Proud with Passion och vi hoppas även att Du som gäst märker av den härliga stämning som råder på hotellet.

Några av alla nomineringar


Lapp med hjärta

Omtanke x 2 av Carina

Vår härliga konferensbokare Carina sa till en gäst som var väldigt ledsen: "Det ser ut som du behöver en kram" och kramade om henne. Dagen därpå svimmar en gäst under en konferens. Carina rycker in igen och kör honom till vårdcentralen. Vilken fin omtanke, eller hur?
Denice personal på Arken Hotel

Denice gav service utöver det vanliga

Denice jobbar på Art Garden Restaurant och serverar dagligen hundratals gäster. En kväll hade hon ett dövt par till bordet och när de hade några frågor om menyn tog hon sig tid att googla fram svaret och tecknade sedan detta för gästerna. De blev såklart glada över att få så fin service av någon som faktiskt inte kan teckenspråk.
Parkering på Arken Hotel & Art Garden Spa

Anna agerade chaufför

"Hej Jag besökte Arken igår i samband med en konferens. Jag ville bara skriva för att säga ett jättestort tack till Anna på konferensavdelningen som skjutsade mig och en annan kvinna till Landvetter mitt i trafikkaos när vi inte lyckade hitta en taxi. Trots alla bilköer hann jag fånga flyget, tack vare hennes insats!"
Abdi personal house keeping på Arken Hotel

Abdi fick pris för bra service

Abdi som jobbar hos oss och ser till att våra rum är skinande rena, var en av dem som fick pris för riktigt bra service från en gäst. "-Tack för bra och elegant service!" Bra jobbat Abdi - Proud With Passion på riktigt!
Kock i restaurangen på Arken Hotel

Kärlek till arbetet och kollegorna

Marcus utvecklar inte bara maten på Arken med kärlek utan också ger så mycket kärlek och lärdom till oss i personalen. Han kämpar för att alltid leverera högklassig mat och ger oss all lärdom om både mat och dryck. En underbar kollega och fantastisk vän. En riktigt glädjespridare!
Kent-Ove personal fastighet Arken Hotel

Kent-Ove regerar enligt ICA

Kent-Ove – som är vår konferensvaktmästare fick följande hälsning "-Jag och mina kollegor vill framföra ett stort tack till alla konferensmedarbetare på Arken. Så trevligt bemötande, stor serviceanda och massor av lösningsfokus! Kent-Ove regerar! :) Maten var helt fantastisk och även köttälskarna som jag pratade med kunde inte annat än säga att det var jättegott."
Däck

När däcket satt löst

Det var en gäst som hade svårt att lämna hotellet då däcket höll på att lossna från bilen och de frågade efter verktyg så de kunde skruva åt bultarna på sin bil. WIlle tvekade inte utan hämtade verktyg och skruvade åt bultarna så att gästerna slapp göra det och även slapp bli skitiga.
Helena personal på Arken Hotel & Art Garden Spa

Helena – en mästare på service

Vi har ofta gäster med olika allergier eller matavvikelser, vilket ibland kan ge vårt kök en extra utmaning.

För en tid sedan hade vi en frukostgäst som gav oss en liten tankenöt. Hen var vegan, tålde inte soja och åt inte heller spannmål (vete, råg, havre, bovete osv) Det betyder med andra ord att exempelvis vanlig yoghurt, mjölk, ägg och mjöl inte får ingå i frukosten. För den som är ovan kan det verka som en stor utmaning att få ihop en frukost med dessa begränsningar.

En spännande utmaning

Helena jobbar som kallskänka i vårt kök och hon brinner för det här med att få fint på vår salladsbuffé och att pynta faten lite extra. Vi äter ju nämligen med ögonen också!

Inte nog med att hon är en hejare på att fixa de godaste salladerna, hon är även serviceminded ut i fingerspetsarna. När hon fick höra om vår kommande frukostgäst tvekade hon inte en sekund. Hon lämnade barnen lite längre på förskolan för att hinna åka och handla specialvaror till dagen därpå. Det blev lusläsning av innehållsförteckningar och därefter receptletande.

Strawberry daquiry på Arken Hotel & Art Garden Spa

Vilken frukost!

Helena lyckades få ihop en riktig brakfrukost med bland annat kikärtspannkakor, fruktsmoothie, kokosyoghurt och veganskt fröknäcke. Gästen berättade att hen oftast bara får frukt till frukost på andra hotell så du kan förstå att det blev en bra start på dagen!

Det hela resulterade inte bara i en nöjd gäst, utan även i att Helena blev september månads Proud With Passion-vinnare. Heja dig Helena!

Recept på veganskt och glutenfritt fröknäcke

Här kommer ett recept på ett jättegott knäckebröd som vi vill tipsa om!

Ingredienser
2 dl Majsmjöl
1 dl Solrosfrön
1 dl Sesamfrön
0,5 dl Chiafrön
0,5 dl Pumpafrön
0,5 dl Rapsolja
2 dl Vatten
1 tsk Salt

Gör så här:
1. Blanda alla ingredienser ordentligt i en bunke och bred ut jämt på ett bakplåtspapper med hjälp av en slickepott.

2. Markera ut kexen genom att göra skåror med slickepotten, då blir det lätt att bryta upp dem när de är klara.

3. Grädda i 150 grader i mitten av ugnen, gärna varmluft, i ca 2 h.

4. Låt svalna en stund och bryt sedan upp i små kex. Förvara torrt, håller i flera veckor.

Läs mer
Relaterad läsning: