Samarbetspartners

Följande företag och organisationer samarbetar vi med på Arken Hotel & Art Garden Spa.

Svanen miljömärkt logga Arken hotell
Miljön är en viktigt del av vårt arbete

Svanen certifiering

Miljön har alltid varit en stor del av vårt arbete och när möjlighet fanns att bli Svanencertifierade 2007 så tog vi självklart den! Svanens kriterier ger oss en tydlig riktlinje i vårt miljöarbete och i vad vi kan göra varje dag för att minska på förbrukning av el, vatten och kemiska produkter.
Svenska Spahotell logga
Vi är medlemmar

Svenska Spahotell

Svenska Spahotell är en förening för svenska högkvalitativa hotell med spaverksamhet. Medlemskap innebär en garanti för gästerna att spahotellet har ett visst utbud av behandlingar och aktiviteter samt att dessa utförs av välutbildad personal.
För att du ska känna dig trygg

Safe Hotels

Hotell som har erhållit Safehotels certifiering världen över är granskade och godkända enligt Safehotels säkerhetsstandard. Standarden har utarbetats av världens främsta säkerhetsexperter.

Safehotels certifiering innebär att gästens säkerhet är i fokus och prioriteras under hela vistelsen i hotellets regi. Vi utlovar trygghet i form av kontinuerligt uppdaterad personal, rutinmässiga kontroller av utrustning, flyktvägar och kommunikation mellan brandförsvaret och hotellet. Vi är premium-certifierade vilket innebär att vi uppnår de högre kraven för en tryggare vistelse.

Hotelstars union Hotellklassificering
En Europagemensam hotellklassificering

Hotelstars Union klassificering

Efter att EU under flera år uttryckt önskemål om en samordnad hotellklassificering bildades 2009 Hotelstars Union. I Sverige svarar Visita för hotellklassificeringen där själva inspektionsverksamheten utförs av Svensk Klassificering AB.

Hotelstars Union stärker besöksnäringens rykte i sina medlemsländer genom ökad transparens och säkerhet. Den gemensamma hotellklassificeringen är ett dynamiskt system vars kriterier och riktlinjer regelbundet ses över och uppdateras i enlighet med hotellgästernas förväntningar. Arken Hotel & Art Garden Spa klassificeras som en 4-stjärnig anläggning.

Svenska Möten

Vi har ett samarbete med Svenska Möten som består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige. Alla konferensanläggningar är klassificerade, Svanenmärkta och utvalda för att de kan erbjuda de bästa förutsättningarna för möten och konferenser.

För att du ska känna dig trygg när du bokar ett möte har Svenska Möten även en säkerhetscertifiering. Vi uppfyller deras högt satta krav för säkerhet.