Samarbetspartners

Följande företag och organisationer samarbetar vi med på Arken Hotel & Art Garden Spa.

Svenska Spahotell logga
Vi är medlemmar

Svenska Spahotell

Svenska Spahotell är en förening för svenska högkvalitativa hotell med spaverksamhet. Medlemskap innebär en garanti för gästerna att spahotellet har ett visst utbud av behandlingar och aktiviteter samt att dessa utförs av välutbildad personal.

Svenska Möten

Vi har ett samarbete med Svenska Möten som består av utvalda konferensanläggningar runt om i Sverige. Alla konferensanläggningar är klassificerade, Svanenmärkta och utvalda för att de kan erbjuda de bästa förutsättningarna för möten och konferenser.
Svanen miljömärkt logga Arken hotell
Miljön är en viktigt del av vårt arbete

Svanen

Miljön har alltid varit en stor del av vårt arbete och när möjlighet fanns att bli Svanencertifierade 2007 så tog vi självklart den! Svanens kriterier ger oss en tydlig riktlinje i vårt miljöarbete och i vad vi kan göra varje dag för att minska på förbrukning av el, vatten och kemiska produkter.
Safe Hotels premium logga
För att du ska känna dig trygg

Safe Hotels premium

Alla hotell- och konferensgäster bör veta att alla hotell som har erhållit Safehotels certifiering världen över är granskade och godkända enligt Safehotels säkerhetsstandard. Standarden har utarbetats av världens främsta säkerhetsexperter och ligger till grund för att du som gäst skall känna dig trygg.

Certifierade enligt standard

Safehotels certifiering innebär att gästens säkerhet är i fokus och prioriteras under hela vistelsen i hotellets regi.

Vi utlovar trygghet i form av kontinuerligt uppdaterad personal, rutinmässiga kontroller av utrustning, flyktvägar och kommunikation mellan brandförsvaret och hotellet. Vi är premium-certifierade vilket innebär att vi uppnår de högre kraven för en tryggare vistelse.