Boende för dig som reser i jobbet

Reser du mycket i jobbet och behöver någonstans att bo i närheten av Göteborg? Hos oss kan du checka in, äta en god middag, njuta av sköna omgivningar och sova gott. Dessutom har vi fri parkering – endast 15 minuters bilresa från Göteborg. 

Affärsresa hotell i Göteborg

Hotellrum när du är på affärsresa i Göteborg

Det ska vara enkelt och trevligt att vara på resande fot. Checka in hos oss – välj om du vill köra en stund i gymmet eller bara koppla av i vår mysiga lobby. På morgonen serveras en frukostbuffé som ger dig energi för ännu en spännande arbetsdag!

Detta får du när du bor hos oss:

  • Ett hotellrum som är inrett för mesta möjliga komfort, i en lugn och harmonisk färgskala. Alla rum är utrustade med sköna sängar, fräscha badrum, skrivbord och wi-fi.
  • Avkoppling i lobbyn där du kan äta något gott från vår bistromeny ›
  • Fri tillgång till gym
  • Möjlighet att välja till avkoppling på Art Garden Spa ›
  • Gratis parkering och laddning av elbil till ett bra pris
  • Stor frukostbuffé.

Varmt välkommen till Arken Hotel & Art Garden Spa – 15 minuters bilresa från Göteborg!

Läs mer

Läs mer om vad du kan göra hos oss


Gym på Art Garden Spa och hotell i Göteborg

Träna i vårt gym

Vårt gym har maskiner från välkända Technogym. Gymmet är utrustat med löpband, motionscykel, lättanvända maskiner och fria vikter som gör det lätt att träna. Gymmet ligger i anslutning till Art Garden Spa och har öppet alla dagar 06–22. (15-årsgräns).
skogspromenad på arken hotell i göteborg

Sinnespromenad - må bra i naturen

Har du provat att gå en sinnespromenad någon gång? Om inte så rekommenderar vi det varmt. En promenad på vår naturstig kan ge dig nya upplevelser och är perfekt när du känner dig stressad och behöver landa i din kropp. Framför allt övar du dig i att vara närvarande i nuet.
Shuffleboard i lobbyn på Arken Hotel & Art Garden Spa

Att göra hos oss

Hos oss kan du göra så mycket mer än att njuta av god mat, sköna sängar, bad och bastu. Här listar vi allt du kan göra när du besöker oss. Art Garden Spa är en underbar spavärld, men även närområdet bjuder på många härliga upplevelser.