Boende för dig som reser i jobbet

Reser du mycket i jobbet och behöver någonstans att bo i närheten av Göteborg? Hos oss kan du checka in, äta en god middag, njuta av sköna omgivningar och sova gott. Dessutom har vi fri parkering – endast 15 minuters bilresa från Göteborg. 

Affärsresa hotell i Göteborg

Hotellrum när du är på affärsresa i Göteborg

Det ska vara enkelt och trevligt att vara på resande fot. Därför har vi tagit fram ett affärsresepaket där allt är klappat och klart. Du får en god rätt på kvällen och väljer sedan om du vill köra en stund i gymmet eller bara koppla av i vår mysiga lobby. På morgonen serveras en frukostbuffé som ger dig energi för ännu en spännande arbetsdag!

I vårt affärsresepaket ingår:

  • Boende i enkelrum under vardagar
  • Valfri rätt från vår bistromeny ›
  • Fri tillgång till gym
  • Gratis parkering och laddning av elbil till ett bra pris
  • Frukostbuffé

Pris från: 1396 kr/natt

Erbjudandet gäller under vardagar, med ankomst söndag–torsdag och begränsat antal rum.

Läs mer

Läs mer om vad du kan göra hos oss


Gym på Art Garden Spa och hotell i Göteborg

Träna i vårt gym

Vårt gym har maskiner från välkända Technogym. Gymmet är utrustat med löpband, motionscykel, lättanvända maskiner och fria vikter som gör det lätt att träna. Gymmet ligger i anslutning till Art Garden Spa och har öppet alla dagar 06–22. (15-årsgräns).
skogspromenad på arken hotell i göteborg

Sinnespromenad - må bra i naturen

Har du provat att gå en sinnespromenad någon gång? Om inte så rekommenderar vi det varmt. En promenad på vår naturstig kan ge dig nya upplevelser och är perfekt när du känner dig stressad och behöver landa i din kropp. Framför allt övar du dig i att vara närvarande i nuet.
Utsikt över havet på Arken Hotel & Art Garden Spa

Att göra på Arken

Hos oss kan den som vill, göra så mycket mer än att njuta av god mat, sköna sängar, bad och bastu. Här listar vi allt du kan göra hos oss.