Assemblin El – årlig konferens

Assemblin El är en återkommande gäst hos oss på Arken. När de är hos oss på sin årliga chefskonferens för att nätverka och utbyta erfarenheter, brukar de vara runt 120 personer i vår kongresshall Oceanen. De nyttjar kongresshallen på ett effektivt sätt som ger en positiv upplevelse för deltagarna, med allt samlat på ett och samma ställe. Läs mer om upplägget och kontakta oss om du vill veta mer!

Konferens i A-delen

Kongresshallen går att dela upp i tre lokaler. En tredjedel av Oceanen dukades upp för konferens med stora skärmar och scen där det gavs plats för olika forum och föreläsare under dagen. 

På kvällen dukades denna del om till middag och fest med liveunderhållning på scenen. Ljud och ljus sköts av samarbetspartners. 

”Arken har vad som krävs och tillsammans gör vi det möjligt!”
Fredrik Allthin | VD Assemblin El

Mingel och utställning

I C-delen av Oceanen var det mässa med utställning av produkter. I B-delen däremellan gavs gott om utrymme för mingel. 

Meddelande från VD:n på Assemblin El

”Det är tredje gången Assemblin El väljer att vara på Arken i samband med bolagets viktigaste och största möte. Vi samlar alla våra chefer för två innehållsrika dagar där vi fokuserar på att våra deltagare får möjlighet att nätverka med varandra, utbyta erfarenheter samt att jag som VD får möjlighet att delge viktig information från ledningen och hela koncern.

Konferensen är mycket uppskattad hos samtliga och vi är mycket nöjda med Arken som på ett proffsigt och tillmötesgående sätt genomför detta tillsammans med vårt eget planeringsteam.

Arken har vad som krävs och tillsammans gör vi det möjligt!

Med vänlig hälsning Fredrik Allthin - VD Assemblin El”

Är du intresserad av att ha ett liknande event?

På Arken Hotel & Art Garden Spa är vi vana vid att lösa stora evenemang. Engagerad personal i kombination med gott om plats, både inomhus och utomhus, gör att vi löser de flesta event.

Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om vad vi kan göra för dig!