Ta med hunden på hotell

På Arken hotell får du gärna ta med dig din hund och slipper ordna hundvakt inför din vistelse hos oss. Varmt välkommen både du och din hund!

Älskar du hundar precis som vi?

Vi har några utvalda rum där din fyrbenta vän kan bo tillsammans med dig och lugnt kan vila på rummet när du njuter på spa. Meddela oss detta vid bokning av ditt rum (en extra kostnad på 300 kr tillkommer).

Din hund får en egen säng

Väl på plats har vi en kunglig plats för hunden vid brasan i lobbyn och på ert rum får din hund vatten- & matskål samt en lite enklare säng att sova i.

Hund på Arken hotell i Göteborg

Separat del i vår restaurang

Vi har en separat del för dig och din hund inne i vår restaurang och självklart får ni njuta på vår terrass med utsikt mot havet.

Gröna promenadstråk

Runt hotellet har vi ett härligt grönt gångstråk som vi kallar Tankegången. Här kan både du och hunden få en skön promenad.

 

Boka din vistelse med hunden


Varma källan utomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Lilla Art Garden Spa

Pris från 1490:-/person
Ett av våra populära spapaket för sköna, avkopplande dagar. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rättersmiddag. Går att boka alla dagar, (ej skollov). 
Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Stora Art Garden Spa

Pris från 2680:-/person
En favorit bland våra spapaket. Två övernattningar, sköna dagar på Art Garden Spa, en lunch och två middagar ingår. Går att boka alla dagar, (ej skollov).
Söndag–onsdag

Vardagslyx

Pris från 1590:-/person
Ta en paus i vardagen och njut av en övernattning, 3-rättersmiddag, lunch och Art Garden Spa båda dagarna. (Går ej att boka på sommar- och skollov).
31 okt–4 nov – FULLBOKAT

Familjespa med övernattning

Pris från 1290:-/vuxen & 650:-/barn
Ta med barnen på en härlig spadag med middag och övernattning på lovet. Skön avkoppling på spa kombinerat med lek- & spelrum och bio.
27 jun–18 aug

Stora Art Garden Spa sommar

Pris från 2390:-/vuxen
Två övernattningar med frukostbuffé, grillbuffé och dessert ute på terrassen båda kvällarna samt skön avkoppling på Art Garden Spa under hela vistelsen.
26 jun–18 aug
Barn på spa - arken hotell i göteborg

Stora familjepaketet

Pris från 2190:-/vuxen & 1300:-/barn
Ta med hela familjen på spa i sommar. Två övernattningar, skön avkoppling på spa för stora och små, god mat och mycket bus!