Middag med vänner

Ett gott erbjudande för dig som vill komma iväg ett dygn – få lite miljöombyte, bo bra och äta en god middag på restaurang Flora.

I paketet ingår:

  • En övernattning med vår stora frukostbuffé
  • En 2-rätters middag på restaurang Flora
  • Träning i vårt gym, naturgym samt aktivitetspass.

(I detta paketet ingår ej tillgång till Art Garden Spa).

Läs mer
Från 990:- /person

Bra att veta

Detta paket går att boka alla dagar. 

Incheckning kl. 15.00 och utcheckning kl. 11.00.

15-årsgräns. 15 år och äldre bokas som vuxen.

 

Vad betyder frånpris? Att priset varierar beroende på vilken säsong och veckodag du ankommer samt vilken rumstyp du väljer. Läs mer i bokningsinformationen nedan.

Bokningsinformation

Det finns mycket att göra hos oss

I hotellobbyn kan du koppla av, spela spel och beställa något gott att dricka i någon av våra barer. Utomhus finns en stor trädgård med gott häng på klipporna, padelbana och utegym. Hos oss är det gott att vara helt enkelt! 

Hugos bar på Arken Hotel & Art Garden Spa

Hugos Bar

Hugos bar är vår hyllning till hamnstaden Göteborg. Här kan du slå dig ner i baren för en god cocktail eller äta en bit mat från vår bistromeny framför brasan.
Konstbaren på Arken Hotel i Göteborg

Konstbaren

Till vårt färgstarka vardagsrum är du välkommen för morgonens första kaffe såväl som en after work med vännerna eller ett besök vårt rombibliotek. En plats inte bara för konstnärer, utan för alla som vill lära sig konsten att njuta.
Pingis på arken hotell i göteborg

Pingis

Finns det något roligare än bordtennis? Kör mot varandra två och två eller varför inte lite rundpingis? Vi utlovar mycket skratt och full action. Bordtennis är gratis för dig som är gäst. 
Biljard på arken hotell i göteborg

Biljard

Det finns många smultronställen inne på Arken Hotel och ett av dem är biljardbordet på andra våning. Ställ er i kö… här ska spelas biljard. Biljard är gratis för dig som är gäst hos oss.
Naturgym på Arken Hotel & Art Garden Spa

Naturgym

Tänk så skönt det är att kunna vara ute och träna nu när dagarna blir ljusare och varmare. Vi har ett jättefint naturgym där du kan styrketräna i den friska luften. Ta med dig vännerna och utmana varandra i bänkpress!
Padel på Arken Hotel & Art Garden Spa i Göteborg

Padelbana

Alla dagar kl. 06–23 | Pris: 400:-/timma
Spela padel när du besöker oss! Padelbanan hittar du nere i vår trädgård. Boka tid i hotellreceptionen eller på matchi.se. Som boende gäst får du låna rack och bollar gratis. Padel passar alla åldrar och är lätt att lära sig.