Goda drinkar på Arken Hotel

När du är gäst hos oss kanske du vill lyxa till det lite extra, före eller efter middagen, med en god drink. I vår lobbybar kan du beställa goda cocktails, drinkar och andra läskande drycker. Avnjutes bäst på valfri plats med utsikt över havet och skärgården. Om du inte vill vänta, bjuder vi här på ett recept som du enkelt svänger ihop hemma.

Drinkar på verandan Arken Hotel & Art Garden Spa

Drinkrecept - rabarberdrink

Rabarber är en perfekt ingrediens att använda till läskande drinkar såväl med som utan alkohol. Syran gifter sig väl med sötman och den ger även drinken en vacker färg.
Drink på verandan Arken Hotel & Art Garden Spa

Drinkrecept - Whiskey Smash

Whiskey Smash är en enkel och god drink där whiskeyn balanseras av syran från citron eller lime som är vår variant. Det gör den lätt att älska även för den som annars inte är så förtjust i whiskey.

Välkommen till oss

Vill du hellre låta någon annan göra drinkarna är du välkommen till oss. Se några av våra härliga paket nedan. 

Utedusch på Arken Hotel & Art Garden Spa

Njuta sommar

Pris från 495:-/vuxen
Unna dig en halvdag på Art Garden Spa, varva ner i varma källor och njut av bastubad. Boka förmiddag så ingår även lunch på terrassen. Även barn är välkomna under förmiddagar.
24 jun–20 aug
Veranda i restaurang på arken hotell i göteborg

Sommarkväll

Pris 895:-/vuxen
Byt ut strandliv och havsbad mot en eftermiddag hos oss på Art Garden Spa. Avsluta med en middag på verandan och härlig utsikt över havet.