Besök Art Garden Spa & Göteborg i sommar

Fira semestern strax utanför Göteborg i sommar och kombinera spa med salta bad i skärgården. Kanske drömmer du om en romantisk weekend på västkusten på tu man hand eller vill fira sommarlovet med barnen och hela familjen!

Sommarpaket med övernattning


25 jun–19 aug
Par i utomhuspool på Arken Hotel & Art Garden Spa

Sommarbadet

Pris från 1490:-/vuxen
Spendera härliga sommardagar på spa i Göteborg och njut av närheten till havet. Övernattning, Art Garden Spa, 2-rätters sommarmeny och frukost. Stanna längre och få rabatt!
24 juni

Midsommarpaket

Från 1595:-/vuxen och 650:-/barn
Fira midsommar med oss! Boka en övernattning med midsommarfirande på klipporna, buffé på terrassen och skön avkoppling på spa.
25 jun–18 aug
Familjespa på Arken Hotel & Art Garden Spa

Familjespa i sommar

Pris från 1490:-/vuxen & 650:-/barn
Ta med hela familjen på spa i sommar. Övernattning, skön avkoppling på spa för stora och små, god mat och mycket bus. Stanna längre och få rabatt!
20% RABATT PÅ FREDAGAR T.O.M. 27 MAJ

Late night spa

Pris från 1490:-/vuxen
Upplev vårt rofyllda spa under kvällstid. Checka in, ät en god middag och fortsätt vidare till spa där ni lite senare serveras tapas och ett glas bubbel. Övernattning med frukost. 

Familjespa på loven

Under sommaren och utvalda dagar under skollov öppnar vi upp dörrarna på Art Garden Spa för hela familjen*. Då är blöjfria barn i vuxet sällskap välkomna att njuta på spa. Resten av året gäller 15-årsgräns. *se tider på respektive paket.
”Superhärligt ställe, åker gärna hit igen!”
Andrea
Facebook

Dagspa i sommar


25 jun–18 aug
Veranda i restaurang på arken hotell i göteborg

Sommarkväll

Pris 895:-/vuxen
Byt ut strandliv och havsbad mot en eftermiddag hos oss på Art Garden Spa. Avsluta med en middag på terrassen och härlig utsikt över havet.
Varma bad på Art Garden Spa i Göteborg

Njuta halvdag

Pris från 425:-/vuxen
Unna dig en halvdag på Art Garden Spa, varva ner i varma källor och njut av bastubad. Går att boka måndag–fredag och söndag kväll samt alla dagar under sommaren.
24 jun–19 aug
Familjespa på Arken Hotel & Art Garden Spa

Familjespa halvdag

Pris 595:-/vuxen & 345:-/barn
Ta med barnen på en spadag på lovet. Fyra timmar med skön avkoppling på spa för stora och små. Avsluta med en god lunch i vår restaurang.
Hot spring Art Garden Spa i Göteborg

Late night - kvällsspa

Från 990:-/vuxen
Vad sägs om att avsluta dagen med en helkväll på Art Garden Spa? Ta med dina vänner på middag och avkoppling på spa med tapas och bubbel i månens sken.
Vy över Arken Hotel & Art Garden Spa
Padel, Boule, Pingis, Konstrunda - Listan kan göras lång

Mycket att göra på Arken

Hos oss kan du göra så mycket mer än att njuta av god mat, sköna sängar, bad och bastu. Här listar vi allt du kan göra när du besöker oss. Art Garden Spa är en underbar spavärld, men även närområdet bjuder på många härliga upplevelser.