Besök Art Garden Spa & Göteborg i sommar

Fira semestern strax utanför Göteborg i sommar och kombinera avkoppling på spa med en tur ut till den närbelägna skärgården. Kanske drömmer du om en romantisk weekend på västkusten på tu man hand eller vill fira sommarlovet med barnen och hela familjen!

Sommarpaket med övernattning


Stanna längre - få rabatt
Familjespa på Arken Hotel & Art Garden Spa

Familjespa på sommarlovet

Pris från 1490:-/vuxen & 850:-/barn
Ta med hela familjen på spa i sommar! Övernattning, skön avkoppling på spa för stora och små, god mat och mycket bus. Bokas med ankomst 22 juni–17 aug.
Stanna längre och få rabatt!
Varma källor utomhus på Art Garden Spa

Sommarbadet

Pris från 1390:-/vuxen
Spendera härliga sommardagar på spa i Göteborg och njut av närheten till havet. Övernattning, Art Garden Spa, 2-rätters sommarmeny och frukost. Bokas med ankomst 22 juni–17 aug.
Par i varma källorna på kvällen

Late night spa

Pris från 1790:-/vuxen
Upplev vårt rofyllda spa under kvällstid. Njut av en 2-rätters middag och fortsätt vidare till spa där det senare serveras tapas och ett glas bubbel. Övernattning med frukostbuffé. 
TVÅ AV VÅRA FAVORITPAKET I ETT
Par i utomhuspool på Arken Hotel & Art Garden Spa

Mer av det goda

Pris från 2980:-/vuxen
Två av våra favoritpaket i ett – för dig som har svårt att välja, eller vill ha extra mycket av allt! Två övernattningar med frukostbuffé, två middagar, spa och tapas med bubbel.
Bistrorätt sallad

SPA & BISTRO

Pris från 1290:-/person
Ett riktigt prisvärt erbjudande med övernattning, där du startar vistelsen med en god bistrorätt. Sedan kan du i lugn och ro spendera resten av kvällen på Art Garden Spa.
Vänner i restaurang Flora på Arken Hotel

Middag med vänner

Pris från 890:-/person
Ett gott erbjudande för dig som vill komma iväg ett dygn – få miljöombyte, bo bra och äta en god middag på restaurang Flora. En övernattning, 2-rätters middag och frukost.
Utomhuspool Art Garden Spa

ICA spapaket

Pris från 1112:-/person
Erbjudande till dig som har ICA-kort. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa, en god 3-rätters middag och frukostbuffé. Gäller utvalda dagar.
Barn på Art Garden Spa

Familjespa på loven

Under sommaren och utvalda dagar på skollov öppnar vi upp dörrarna på Art Garden Spa för hela familjen. Kl. 9–14 är barn i vuxet sällskap välkomna att njuta på spa. Övrig tid gäller 15-årsgräns. 
Barn ska vara helt blöjfria och kunna bada i vanliga badkläder.

Dagspa i sommar


Varma bad på Art Garden Spa i Göteborg

Njuta halvdag

Pris från 495:-/vuxen
Unna dig en halvdag på Art Garden Spa, varva ner i varma källor och njut av bastubad. Går att boka alla dagar. 
Veranda i restaurang på arken hotell i göteborg

Sommarkväll

Pris 995:-/vuxen
Byt ut strandliv och havsbad mot en eftermiddag hos oss på Art Garden Spa. Avsluta med en middag på verandan och härlig utsikt över havet.
Familjespa på Arken Hotel & Art Garden Spa

Familjespa halvdag

Pris 675:-/vuxen & 395:-/barn
Överraska barnen med en spadag på lovet! Fyra timmar med skön avkoppling för stora och små på Art Garden Spa, samt en god lunch i vår restaurang ingår.

TIPS PÅ SAKER ATT GÖRA NÄR DU BOR HOS OSS


Vandring på Hönö Göteborgs skärgård

Öluffa i Göteborgs skärgård

När du besöker oss har du inte långt ut till öarna i Göteborgs norra och södra skärgård. Här finns en mängd mysiga öar som är perfekta för en kortare utflykt med havsbad och besök på mysiga kaféer. 
Shuffleboard i lobbyn på Arken Hotel & Art Garden Spa

Att göra hos oss

Hos oss kan du göra så mycket mer än att njuta av god mat, sköna sängar, bad och bastu. Här listar vi allt du kan göra när du besöker oss. Art Garden Spa är en underbar spavärld, men även närområdet bjuder på många härliga upplevelser.