Spa för dig som är gravid

Att röra på sig, träna och vara i bra form hjälper dig under din graviditet. Även avspänning kan vara ett sätt att minska stress och förbättra sömnen. Prova till exempel avslappning, meditation, yoga eller en skön behandling.

Behandling på Art Garden Spa

En avkopplande massagebehandling kan också vara ett sätt att koppla av och ge en stunds lindring åt en trött rygg.

Att tänka på vid bokning av behandling

  • Vi har anpassat några av våra behandlingar för gravida. Behandlingar för dig som gravid mellan v. 14–34, rådfråga alltid med din barnmorska innan behandling utförs.
  • Vi använder bara naturliga produkter, inga steroider och väldigt lite eteriska oljor. Om du önskar går det även att boka en behandling utan eteriska oljor/lukter.
  • Vid eventuella sjukdomar eller allergier, uppge detta vid bokning.
  • Våra behandlingar utförs liggande. Att ligga på rygg eller mage kan vara svårt för dig som är gravid, beroende på hur stor magen är. Känn därför efter hur lång behandling du och bebisen klarar av.
Relaterad läsning:
Gravid kvinna på Art Garden Spa

Att tänka på vid bad & bastu

  • Bastar du, bastar bebisen – ha alltid koll på din egna kroppstemperatur under din spavistelse. 
  • Bubbelbadet kan vara störande för bebisen p.g.a. ljudet i vattnet, så känn efter och var inte i för länge. Det är okej att gå mellan varmt och kallt.
  • Tänk på att inte använda massagestrålar runt mage, rygg och under fötterna. 

Njut av lugnet.

Relaterad läsning:
Relaterade erbjudanden:
Bad i utomhuspool på Art Garden Spa

Lilla Art Garden Spa

Från 1490:-/person
Ett av våra populära spapaket för sköna, avkopplande dagar. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rätters middag. Går att boka alla dagar.
Mor och dotter utomhus på Art Garden Spa

Stora Art Garden Spa

Från 2980:-/vuxen
En favorit bland våra spapaket. Två övernattningar, sköna dagar på Art Garden Spa, en lunch och två middagar ingår. Går att boka alla dagar, (ej skollov).
Kopparkar på på Art Garden Spa i Göteborg

Vardagslyx

Från 1590:-/person
Njut av lugnet mitt i veckan och spendera extra mycket tid på Art Garden Spa. Njut av en 3-rätters middag och en härlig övernattning med frukost. Avsluta med en god lunch.