Aqua yoga med Maria Cerboni

Välkommen till en kväll med avslappning och inre lugn i vattnets tecken. Vattnets unika egenskaper, i kombination med Marias omtyckta yogastil, skapar nya förutsättningar för en stund med högsta närvaro, läkande och lugn.

Aqua yoga hösten 2024

  • Torsdag 19 september
  • Torsdag 24 oktober
  • Torsdag 19 december

Tid: kl. 18.45–22.00 (aqua yoga kl. 19.00–19.45)

Plats: Art Garden Spa

Pris: 695:- inkl. tid på spa efter

Boka via: bokning@arkenhotel.com eller tel 031-726 25 08 

Program

18.45 Samling på Art Garden Spa.

19.00–19.45 Aqua yogaklass med mjukt sittande och liggande positioner i vår varma utepool. Klassen avslutas med flytande meditation.

19.45–22.00 Tillgång till Art Garden Spa. Vi rekommenderar att prova vårt kallbad efter klassen. Att växla mellan kallt och varmt är uppfriskande för kropp och psyke. 

Välkommen!

Under klassen kan fotografering/filmning ske i syfte att använda på hemsida/sociala medier. Vi förbehåller oss rätten att ställa in klassen vid sjukdom. Anmälan är bindande. Max 10 personer vid varje tillfälle. 

Läs mer
Aqua yoga med Maria Cerboni på Art Garden Spa

Om Aqua Yogans fördelar

Aqua Yoga är ett fantastiskt sätt att uppleva de många fördelarna som finns med yoga. Känslan av viktlöshet i vattnet hjälper kroppen att lättare släppa spänningar och stress, samt att komma i kontakt med kroppen på ett mjukt sätt.

Erfarna yogautövare upptäcker att de kan röra kroppen på en helt ny nivå i vattnet genom att utforska både nya och invanda positioner och rörelser. Nya utövare får en mjuk, sinnlig och prestigelös upplevelse vid sitt första tillfälle med yoga. 

Fördelar med att yoga i vatten:

  • Viktlösheten i vattnet hjälper musklerna och sinnet att slappna av.
  • Skonsamt för lederna. Särskilt för knän, höfter och anklar.
  • En jämn kompression och omslutning av vatten ökar kroppsmedvetenheten.
  • Stärker bäckenbotten och de djupt liggande magmusklerna.
  • Alla kan deltaga oavsett tidigare erfarenheter av yoga eller träning.

Vid Aqua Yogaklassen ansvarar deltagare för egen säkerhet och försäkring samt att deltagare är fullt frisk. 

Maria Cerboni – grundare av Aqua Yoga

Maria Cerboni är grundare av Aqua Yoga Sweden. Tusentals människor världen runt har utövat Marias yoga, och många som aldrig tidigare har provat på yoga har upptäckt hur fri och lättillgänglig yoga verkligen kan vara. Maria skapade Aqua Yoga genom en naturlig utveckling av de olika yogaformer, vattenaktiviteter och terapier hon arbetat med genom åren.