Våra hotell- och spaerbjudanden

Här hittar du våra erbjudanden för hotell och spa. Vi har satt ihop paketerbjudanden för den bästa vistelsen utifrån en rad olika behov. Vill du komma hit på hotellweekend och njuta av omgivningen med Göteborg och närheten till Västkustens skärgård? Kanske med en härlig middag på kvällen. Eller en riktig spavistelse med behandling och stor härlig frukost. Vi har det du letar efter!

Våra mest populära erbjudanden

15–20% rabatt sönd–tors
Hot spring Art Garden Spa i Göteborg

Late night spa

Från 1390:-/person
Upplev vårt rofyllda spa under kvällstid. Checka in, ät middag och fortsätt vidare till spa där ni kopplar av i månens sken.
Söndag–torsdag
Art Garden Spa i Göteborg

Spa-cation

Från 890:-/person (ord. 1090:-)
Ett erbjudande till dig som har möjlighet att komma till oss mitt i veckan – en skön paus i vardagen då det är som lugnast på spa. En övernattning med spa, varmrätt och frukost.
Varma källan utomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Lilla Art Garden Spa

Från 1390:-/person
Ett av våra populära spapaket för sköna, avkopplande dagar. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rättersmiddag. Går att boka alla dagar.
Övriga erbjudanden

25–26 juni

Midsommarpaket

Från 1545:-/vuxen och 650:-/barn
Fira midsommar med oss! Boka en övernattning med midsommarfirande på klipporna, buffé på terrassen och skön avkoppling på spa.
ERBJUDANDE 26 JUN–17 AUG

Sommardagar på Arken

Från 895:-/vuxen, 450:-/barn & natt
Semestertips! Koppla av på spa, sola på klipporna och njut av god mat. Gör dagsutflykter till vårt närområde med härliga badvikar. Erbjudande när du bokar minst fyra nätter.
15% rabatt sönd–tors
Utedusch på Arken Hotel & Art Garden Spa

Årstidernas bad

Från 1245:-/person
Koppla av en eftermiddag/kväll och upplev de olika årstiderna på Art Garden Spa. I paketet ingår en övernattning, tillgång till Art Garden Spa, middag och frukost. 26 jun–19 aug.
27 jun–18 aug

Stora Art Garden Spa sommar

Från 2390:-/vuxen
Två övernattningar med frukostbuffé. Grillbuffé och dessert ute på terrassen båda kvällarna samt skön avkoppling på Art Garden Spa under hela vistelsen.
Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Stora Art Garden Spa

Från 2590:-/vuxen
En favorit bland våra spapaket. Två övernattningar, sköna dagar på Art Garden Spa, en lunch och två middagar ingår. Går att boka alla dagar, (ej sommar- och skollov).
26 jun–19 aug
barn på Arken Hotel & Art Garden Spa i Göteborg

Familjespa med övernattning

Från 1290:-/vuxen 650:-/barn
Ta med barnen på en härlig spadag med middag och övernattning på lovet! Skön avkoppling på spa kombinerat med lek- & spelrum och bio.
26 jun–18 aug
Barn på spa - arken hotell i göteborg

Stora familjepaketet

Från 2190:-/vuxen 1300:-/barn
Ta med hela familjen på spa i sommar. Två övernattningar, skön avkoppling på spa för stora och små, god mat och mycket bus!
VIP hel flaska champagne och choklad på Arken Hotel & Art Garden Spa

Bröllopspaket

Från 2590:-för er båda
Fira bröllopsnatten i ett av våra finaste rum. Njut av att vara tillsammans och vila ut på Art Garden Spa dagen efter.  Välkomstpaket och champagnefrukost på rummet ingår.
25 jun–20 aug

Familjespa halvdag

Från 595:-/vuxen 345:-/barn
Ta med barnen på spa på lovet. Fyra timmar med skön avkoppling för stora och små på Art Garden Spa. Avsluta med en god lunch i vår restaurang.

Bistro & spa

Från 745:-/vuxen
Möt upp en god vän över en vällagad bistrorätt och tre timmars avkoppling på Art Garden Spa en vardagkväll. Går att boka måndag–onsdag, (ej under sommaren).
Söndag–onsdag

Vardagslyx

Från 1490:-/person
Ta en paus i vardagen och njut av en övernattning, 3-rättersmiddag, lunch och Art Garden Spa båda dagarna.

Spa med vänner

Från 1390:-/person
Ta med dina vänner på spa och bo bekvämt i varsitt enkelrum. En övernattning, avkoppling på spa och god mat i trevligt sällskap – kan det bli bättre?

Late night - kvällsspa

Från 990:-/vuxen
Vad sägs om att avsluta dagen med en helkväll på Art Garden Spa? Ta med dina vänner på middag och avkoppling på spa i månens sken. Går att boka på sön–tors, (alla dagar i sommar).
Massage på Art Garden Spa

Hela dagen

Från 1195:-/vuxen
En heldag på Art Garden Spa med sköna bad, bastu, en god lunch och en härlig 25-minutersbehandling. Går att boka måndag–fredag samt alla dagar under sommaren.
Brunch på Arken hotell i Göteborg

Spa & brunch

Från 850:-/vuxen
Under lördagar, söndagar och röda dagar kan du njuta av en god brunch och en skön halvdag på Art Garden Spa. (Ej sommarveckorna 25–33).
Massagebehandling på Art Garden Spa

Hela dagen lyx

Från 1595:-/vuxen
Heldag på Art Garden Spa med sköna bad, bastur, en god lunch och en lång skön 60-minutersbehandling. Går att boka måndag–fredag samt alla dagar under sommaren.
Varma bad på Art Garden Spa i Göteborg

Njuta halvdag

Från 425:-/vuxen (525:- under sommaren)
Unna dig en halvdag på Art Garden Spa, varva ner i varma källor och njut av bastubad. Går att boka måndag–fredag och söndag kväll + alla dagar under sommaren.
Ljusterapi på Art Garden Spa

Njuta lyx halvdag

Från 890:-/vuxen
Varva ner en halvdag på Art Garden Spa och låt kroppen njuta av en skön 25-minutersbehandling. Går att boka söndag–fredag samt alla dagar på sommaren.

Sköna fredag

Från 790:-/vuxen
Tjuvstarta helgen med vår fantastiska frukostbuffé följt av en rogivande vistelse på Art Garden Spa och avsluta med en god lunch. (Kan ej bokas sommar- och skollov).
Frukost på Arken Hotel & Art Garden Spa

Frukostlyx

Från 550:-/vuxen
Lyxa till din vardag med ett besök på Art Garden Spa. Njut av vår frukostbuffé och sedan några timmar på spa. Går att boka måndag–torsdag, (ej helgdagar, sommar-/skollov).
buffé i restaurang på arken hotell & spa i göteborg

Lunchbadet

Från 390:-/vuxen
Är du ledig på vardagar och vill kombinera några timmars avkoppling på spa med en god lunch? Då är detta paketet för dig. Går att boka måndag–torsdag, (ej helgdag och sommar).
26 jun–19 aug
uteservering restaurang på arken hotell & spa i göteborg

Sommarkväll

Från 780:-/vuxen
Byt ut strandliv och havsbad mot en eftermiddag hos oss på Art Garden Spa. Avsluta med en middag på terrassen och härlig utsikt över havet.