Våra hotell- och spaerbjudanden

Här hittar du våra erbjudanden för hotell och spa. Vi har satt ihop paketerbjudanden för den bästa vistelsen utifrån en rad olika behov. Vill du komma hit på hotellweekend och njuta av omgivningen med Göteborg och närheten till Västkustens skärgård? Kanske med en härlig middag på kvällen. Eller en riktig spavistelse med behandling och stor härlig frukost. 

Tips! Du hittar lättare bland våra erbjudanden om du väljer den kategori du är intresserad av ovan.

Våra mest populära erbjudanden

Late night spa

Från 1490:-/person
Upplev vårt rofyllda spa under kvällstid. Checka in, ät en god middag och fortsätt vidare till spa där ni lite senare serveras tapas och ett glas bubbel.
20% rabatt 10 jan–31 mars
Kopparkar på på Art Garden Spa i Göteborg

Vardagslyx

Från 1590:-/person
Njut av lugnet mitt i veckan och spendera extra mycket tid på Art Garden Spa. Njut av en 3-rättersmiddag och en härlig övernattning med frukost. Avsluta med en god lunch.
Varma källan utomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Lilla Art Garden Spa

Från 1490:-/person
Ett av våra populära spapaket för sköna, avkopplande dagar. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rättersmiddag. Går att boka alla dagar, (ej skollov).
Övriga erbjudanden

Spa med vänner

Från 1690:-/person
Ta med dina vänner på spa och bo bekvämt i varsitt enkelrum. En övernattning, avkoppling på spa och god mat i trevligt sällskap – kan det bli bättre?
Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Stora Art Garden Spa

Från 2680:-/vuxen
En favorit bland våra spapaket. Två övernattningar, sköna dagar på Art Garden Spa, en lunch och två middagar ingår. Går att boka alla dagar, (ej skollov).
Fira kärleken
Champagne vip

Art Garden romantik

Från 1940:-/person
Överraska den du håller kär med ett riktigt romantiskt spapaket.  I paketet ingår en övernattning i ett av våra finaste rum, välkomstpaket, 4-rättersmiddag och avkoppling på spa.
28 jan
Chark- och vinprovning i restaurangen på Arken Hotel & Art Garden Spa

Spansk vinprovning

Från 2290:-/person
Ett extra gott spapaket med spansk vinprovning och tilltugg. Avkoppling på Art Garden Spa, 3-rättersmiddag på kvällen, övernattning och frukost.
12–13 mars

Keramik & yogaretreat

Från 2595:-/vuxen
Unna dig en helg med yoga, meditation och keramik – en perfekt kombination för att landa lite djupare i både kroppen, knoppen och hjärtat, där inspiration till kreativiteten bor.
26–27 MARS
Yoga med Karin Rosell på Art Garden Spa

Yogahelg med Karin Rosell

Från 2795:-/vuxen (dagpaket 995:-)
Yoga och lär dig hantera vardagsstressen med Karin Rosell. Missa inte chansen till denna välgörande helg där yogaklasser, föreläsning, middag, övernattning och spa ingår!
18 mars

Italiensk vinprovning

Från 2290:-/person
Ta en paus i spaupplevelsen och gå på vinprovning i badrock. Vi provar olika italienska viner tillsammans med goda tilltugg. En 3-rättersmiddag, övernattning och frukost.
SKOLLOV

Familjespa med övernattning

Från 1375:-/vuxen 650:-/barn
Ta med barnen på en härlig spadag med middag och övernattning på lovet! Skön avkoppling på spa kombinerat med lek- & spelrum och bio.
Par på Art Garden Spa i Göteborg

Bröllopspaket

Från 2590:-för er båda
Fira bröllopsnatten i ett av våra finaste rum. Njut av att vara tillsammans och vila ut på Art Garden Spa dagen efter.  Välkomstpaket och champagnefrukost på rummet ingår.
SKOLLOV
Familjespa på Arken Hotel & Art Garden Spa

Familjespa halvdag

Från 595:-/vuxen 345:-/barn
Ta med barnen på spa på lovet. Fyra timmar med skön avkoppling för stora och små på Art Garden Spa. Avsluta med en god lunch i vår restaurang.
14 feb
Par på Art Garden Spa i Göteborg

Late Night Love Edition

Från 1290:-/person
Ta med den du håller kär på en romantisk middag hos oss. Avsluta med skön avkoppling, tapas och bubbel på Art Garden Spa.
söndag–torsdag

Late night - kvällsspa

Från 990:-/vuxen
Vad sägs om att avsluta dagen med en helkväll på Art Garden Spa? Ta med dina vänner på middag och avkoppling på spa med tapas och bubbel i månens sken.

Bistro & spa

Från 745:-/vuxen
Möt upp en god vän över en vällagad bistrorätt och tre timmars avkoppling på Art Garden Spa en vardagkväll. Går att boka måndag–onsdag.
Massage på Art Garden Spa

Hela dagen

Från 1195:-/vuxen
En heldag på Art Garden Spa med sköna bad, bastu, en god lunch och en härlig 25-minutersbehandling. Går att boka måndag–fredag samt alla dagar under sommaren.
Massagebehandling på Art Garden Spa

Hela dagen lyx

Från 1595:-/vuxen
Heldag på Art Garden Spa med sköna bad, bastur, en god lunch och en lång skön 60-minutersbehandling. Går att boka måndag–fredag samt alla dagar under sommaren.

Sköna fredag

Från 790:-/vuxen
Tjuvstarta helgen med vår fantastiska frukostbuffé följt av en rogivande vistelse på Art Garden Spa och avsluta med en god lunch. (Kan ej bokas sommar- och skollov).
Varma bad på Art Garden Spa i Göteborg

Njuta halvdag

Från 425:-/vuxen
Unna dig en halvdag på Art Garden Spa, varva ner i varma källor och njut av bastubad. Går att boka måndag–fredag och söndag kväll.
Ljusterapi på Art Garden Spa

Njuta lyx halvdag

Från 890:-/vuxen
Varva ner en halvdag på Art Garden Spa och låt kroppen njuta av en skön 25-minutersbehandling. Går att boka söndag–fredag samt alla dagar på sommaren.
Måndag–torsdag
Hot spring Art Garden Spa i Göteborg

Varva ner

Från 825:-/vuxen
Varva ner en eftermiddag/kväll på Art Garden Spa. Starta med en eftermiddagsfika och koppla sedan av på spa. Avsluta med en 2-rättersmiddag.
Brunch på Arken hotell i Göteborg

Spa & brunch

Från 875:-/vuxen
Under lördagar, söndagar och utvalda helgdagar kan du njuta av en god brunch och en avkopplande halvdag på Art Garden Spa.
Frukost på Arken Hotel & Art Garden Spa

Frukostlyx

Från 550:-/vuxen
Lyxa till din vardag med ett besök på Art Garden Spa. Njut av vår frukostbuffé och sedan några timmar på spa. Går att boka måndag–torsdag, (ej helgdagar, sommar-/skollov).
buffé i restaurang på arken hotell & spa i göteborg

Lunchbadet

Från 390:-/vuxen
Är du ledig på vardagar och vill kombinera några timmars avkoppling på spa med en god lunch? Då är detta paketet för dig. Går att boka måndag–torsdag, (ej helgdag och sommar).
Gäller t.o.m. 26 juni
Utomhuspool Art Garden Spa

ICA spapaket

Från 1192:-/person
Erbjudande till dig som har ICA-kort. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa, en 3-rättersmiddag och frukostbuffé. Gäller ankomst söndag-torsdag.