Våra hotell- och spaerbjudanden

Här hittar du våra erbjudanden för hotell och spa. Vi har satt ihop paketerbjudanden för den bästa vistelsen utifrån en rad olika behov. Vill du komma hit på hotellweekend och njuta av omgivningen med Göteborg och närheten till Västkustens skärgård? Kanske med en härlig middag på kvällen. Eller en riktig spavistelse med behandling och stor härlig frukost. 

Filtrera erbjudanden
Våra mest populära erbjudanden

Bad i utomhuspool på Art Garden Spa

Lilla Art Garden Spa

Från 1490:-/person
Ett av våra populära spapaket för sköna, avkopplande dagar. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rätters middag. Går att boka alla dagar.
Par i varma källorna på kvällen

Late night spa

Från 1790:-/person
Upplev vårt rofyllda spa under kvällstid. Checka in, ät en god middag och fortsätt vidare till spa där ni lite senare serveras tapas och ett glas bubbel.
Hamburgare på bistromenyn Arken Hotel & Art Garden Spa

Spa & bistro

Från 1290:-/person
Ett riktigt prisvärt erbjudande med övernattning, där du startar vistelsen med en god bistrorätt. Sedan kan du i lugn och ro spendera resten av kvällen på Art Garden Spa.
Övriga erbjudanden

Soldäck på Art Garden Spa

Spa med vänner

Från 1540:-/person
Ta med dina vänner på spa och bo bekvämt i varsitt enkelrum. En övernattning, avkoppling på spa och god mat i trevligt sällskap – kan det bli bättre?
Kopparkar på på Art Garden Spa i Göteborg

Vardagslyx

Från 1590:-/person
Njut av lugnet mitt i veckan och spendera extra mycket tid på Art Garden Spa. Njut av en 3-rätters middag och en härlig övernattning med frukost. Avsluta med en god lunch.
Kvinnor kopplar av i hängsängar på Art Garden Spa

Söndagsvila

Från 890:-/person
Ge dig själv tid för nedvarvning en söndagseftermiddag. Checka in och koppla av på Art Garden Spa. Sov gott och starta nya veckan med en energigivande frukostbuffé.
Mor och dotter utomhus på Art Garden Spa

Stora Art Garden Spa

Från 2980:-/vuxen
En favorit bland våra spapaket. Två övernattningar, sköna dagar på Art Garden Spa, en lunch och två middagar ingår. Går att boka alla dagar, (ej skollov).
23–24 mars
Yoga med Karin Rosell på Art Garden Spa

Yogahelg med Karin Rosell

Från 2895:-/vuxen (dagpaket 1395:-)
Yoga och lär dig hantera vardagsstressen med Karin Rosell. Missa inte chansen till denna välgörande helg där yogaklasser, workshop, brunch, middag, övernattning och spa ingår!
20–21 APRIL
Pia Ragnardotter yogaretreat

Keramik & yogaretreat

Från 2995:-/person
Unna dig en helg med yoga, meditation och keramik – en perfekt kombination för att landa lite djupare i både kroppen, knoppen och hjärtat, där inspiration till kreativiteten bor.
26 april
Chark- och vinprovning i restaurangen på Arken Hotel & Art Garden Spa

Vinprovning – Bourgogne

Från 2290:-/person
Ett lyxigt spapaket med vinprovning, middag, övernattning och frukost. Följ med på en magisk upplevelse från ett av Frankrikes mest ikoniska vinområden!
Vänner i restaurang Flora på Arken Hotel

Middag med vänner

Från 990:-/person
Ett gott erbjudande för dig som vill komma iväg ett dygn – få lite miljöombyte, bo bra och äta en god middag på restaurang Flora. En övernattning, 2-rätters middag och frukost.
SKOLLOV
Familj utomhus på Art Garden Spa

Familjespa med övernattning

Från 1640:-/vuxen 650:-/barn
Ta med familjen på en härlig spadag med middag och övernattning på lovet! Skön avkoppling på Art Garden Spa, kombinerat med aktiviteter och bio för barnen.
Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Årstidernas bad

Från 1440:-/person
Koppla av på Art Garden Spa en eftermiddag och och ta in årstidens skiftningar utanför. I paketet ingår en 2-rätters middag, övernattning och frukostbuffé. Bokas under skollov.
7 juni
vinprovning och charkbricka

Vinprovning – Svenska viner

Från 2290:-/person
Ett lyxigt spapaket med vinprovning, middag, övernattning och frukost. Följ med på en vinupplevelse där Sverige som vinland går från klarhet till klarhet!
Champagne vip

Art Garden romantik

Från 1890:-/person
Överraska den du håller kär med ett riktigt romantiskt spapaket.  I paketet ingår en övernattning i ett av vår fina rum, välkomstpaket, 4-rätters middag och avkoppling på spa.
Utomhuspool Art Garden Spa

ICA spapaket

Från 1192:-/person
Erbjudande till dig som har ICA-kort. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa, en god middag och frukostbuffé. Gäller utvalda dagar t.o.m. 31/5 2024.
Boka påsklov
Familjespa på Arken Hotel & Art Garden Spa

Familjespa halvdag

Från 595:-/vuxen 345:-/barn
Överraska barnen med en spadag på lovet! Fyra timmar med skön avkoppling för stora och små på Art Garden Spa, samt en god lunch i vår restaurang ingår.
1 mars - Fullbokat
Barn på Art Garden Spa

Fredagsmys med familjen

Från 645:-/vuxen 395:-/barn
Välkommen till en unik familjekväll – fredag 1 mars öppnar vi upp Art Garden Spa för hela familjen, med avkoppling för stora och små! Starta eller avsluta med en god bistrorätt.
Par på Art Garden Spa i Göteborg

Bröllopspaket

Från 1795:-/person
Checka in hos oss på bröllopsnatten och vakna upp till en härlig frukostbuffé. Njut av att vara tillsammans, vila ut på Art Garden Spa och ät en god brunch eller lunch dagen efter.
Varma källor på Art Garden Spa i Göteborg

Förmiddags-/Kvällsdoppet

Från 745:-/vuxen
Möt upp en god vän över en vällagad bistrorätt och fyra timmars avkoppling på Art Garden Spa. Välj mellan förmiddag eller kväll.
Bubbel och tapas på Art Garden Spa i Göteborg

Late night - kvällsspa

Från 990:-/vuxen
Ta med dina vänner på middag och avkoppling på spa med tapas och bubbel i månens sken. Går att boka fredagar och lördagar, samt torsdag–söndag 24/6–20/8.
Massage på Art Garden Spa

Hela dagen

Från 1395:-/vuxen
En heldag på Art Garden Spa med sköna bad, bastu, en god lunch och en härlig 25-minuters behandling. Går att boka måndag–fredag.
Massagebehandling på Art Garden Spa

Hela dagen lyx

Från 1795:-/vuxen
Heldag på Art Garden Spa med sköna bad, bastur, en god lunch och en lång skön 60-minuters behandling. Går att boka måndag–fredag.
Varma bad på Art Garden Spa i Göteborg

Njuta halvdag

Från 475:-/vuxen
Unna dig en halvdag på Art Garden Spa, varva ner i varma källor och njut av bastubad. Går att boka alla dagar.
Ansiktsbehandling på Art Garden Spa

Njuta lyx halvdag

Från 950:-/vuxen
Varva ner en halvdag på Art Garden Spa och låt kroppen njuta av en skön 25-minuters behandling. Går att boka söndag–fredag.
Frukost på Arken Hotel & Art Garden Spa

Frukostlyx

Från 590:-/vuxen
Lyxa till din vardag med ett besök på Art Garden Spa. Njut av vår frukostbuffé och sedan några avkopplande timmar på spa. Går att boka måndag-fredag.
Kopparkar på Art Garden Spa

Sköna fredag

Från 850:-/vuxen
Tjuvstarta helgen med vår fantastiska frukostbuffé följt av en rogivande vistelse på Art Garden Spa och avsluta med en god lunch. (Kan ej bokas sommar- och skollov).
Brunch på Arken hotell i Göteborg

Spa & brunch

Från 925:-/vuxen
Under lördagar, söndagar och utvalda helgdagar kan du njuta av en god brunch och en avkopplande halvdag på Art Garden Spa. (Kan ej bokas under sommaren).
Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Lunchbadet

Från 425:-/vuxen
Är du ledig på vardagar och vill kombinera några timmar på spa med en god lunch? Då är detta paketet för dig! Går att boka måndag–torsdag, (ej helgdag och sommar).
Karin Rosell yogainstruktör

Yogainstruktör – utbildning med Karin Rosell

Från 4895:-/person
Vill du lära dig mer om yogans magiska värld och ta del av Karin Rosells filosofi och sätt att undervisa? Välkommen på instruktörsutbildning på Arken Hotel & Art Garden Spa.
21 juni
Midsommar på Arken Hotel & Art Garden Spa

Midsommarpaket

Från 1890:-/vuxen och 900:-/barn
Fira midsommar med oss! Boka en övernattning med midsommarfirande på klipporna, buffé på terrassen och skön avkoppling på spa. Välj mellan tre olika paket.