Våra hotell- och spaerbjudanden

Här hittar du våra erbjudanden för hotell och spa. Vi har satt ihop paketerbjudanden för den bästa vistelsen utifrån en rad olika behov. Vill du komma hit på hotellweekend och njuta av omgivningen med Göteborg och närheten till Västkustens skärgård? Kanske med en härlig middag på kvällen. Eller en riktig spavistelse med behandling och stor härlig frukost. 

Filtrera erbjudanden

Våra mest populära erbjudanden


Par i varma källorna på kvällen

Late night spa

Från 1790:-/person
Upplev vårt rofyllda spa under kvällstid. Checka in, ät en god middag och fortsätt vidare till spa där ni lite senare serveras tapas och ett glas bubbel.
Stanna längre och få rabatt!
Varma källor utomhus på Art Garden Spa

Sommarbadet

Från 1390:-/vuxen
Spendera härliga sommardagar på spa i Göteborg och njut av närheten till havet. Övernattning, Art Garden Spa, 2-rätters sommarmeny och frukost. Bokas med ankomst 22 juni–17 aug.
Stanna längre och få rabatt!
Familjespa på Arken Hotel & Art Garden Spa

Familjespa i sommar

Från 1490:-/vuxen 850:-/barn
Ta med hela familjen på spa i sommar. Övernattning, skön avkoppling på spa för stora och små, god mat och mycket bus. Bokas med ankomst 22 juni–17 aug.
Övriga erbjudanden

Två av våra favoritpaket i ett
Par i utomhuspool på Arken Hotel & Art Garden Spa

Mer av det goda

Från 2980:-/person
Två av våra favoritpaket i ett – för dig som har svårt att välja, eller vill ha extra mycket av allt! Två övernattningar med frukostbuffé, två middagar, spa och tapas med bubbel.
21 juni
Midsommar på Arken Hotel & Art Garden Spa

Midsommarpaket

Från 1890:-/vuxen och 900:-/barn
Fira midsommar med oss! Boka en övernattning med midsommarfirande på klipporna, buffé på terrassen och skön avkoppling på spa. Välj mellan tre olika paket.
7–8 sept
Namaste by Emilia

Retreat med Namaste by Emilia

Från 2690:-/person – Early Bird! (Ord. 2890:-)
Emilia Löf Karlsson, en av Sveriges största yoga- & meditationslärare kommer till oss! En underbar helg med Silent Yoga, workshop, meditation, god mat och avkoppling på spa.
Hamburgare på bistromenyn Arken Hotel & Art Garden Spa

Spa & bistro

Från 1290:-/person
Ett riktigt prisvärt erbjudande med övernattning, där du startar vistelsen med en god bistrorätt. Sedan kan du i lugn och ro spendera resten av kvällen på Art Garden Spa.
Soldäck på Art Garden Spa

Spa med vänner

Från 1540:-/person
Ta med dina vänner på spa och bo bekvämt i varsitt enkelrum. En övernattning, avkoppling på spa och god mat i trevligt sällskap – kan det bli bättre?
Kvinnor kopplar av i hängsängar på Art Garden Spa

Söndagsvila

Från 890:-/person
Ge dig själv tid för nedvarvning en söndagseftermiddag. Checka in och koppla av på Art Garden Spa. Sov gott och starta nya veckan med en energigivande frukostbuffé.
Kopparkar på på Art Garden Spa i Göteborg

Vardagslyx

Från 1590:-/person
Njut av lugnet mitt i veckan och spendera extra mycket tid på Art Garden Spa. Njut av en 3-rätters middag och en härlig övernattning med frukost. Avsluta med en god lunch.
Mor och dotter utomhus på Art Garden Spa

Stora Art Garden Spa

Från 2980:-/vuxen
En favorit bland våra spapaket. Två övernattningar, sköna dagar på Art Garden Spa, en lunch och två middagar ingår. Går att boka alla dagar, (ej skollov).
Vänner i restaurang Flora på Arken Hotel

Middag med vänner

Från 890:-/person
Ett gott erbjudande för dig som vill komma iväg ett dygn – få lite miljöombyte, bo bra och äta en god middag på restaurang Flora. En övernattning, 2-rätters middag och frukost.
Bad i utomhuspool på Art Garden Spa

Lilla Art Garden Spa

Från 1490:-/person
Ett av våra populära spapaket för sköna, avkopplande dagar. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rätters middag. Går att boka alla dagar.
Brunch på Arken Hotel & Art Garden Spa

Spaweekend med brunch

Från 1790:-/person
Välkommen till ett avkopplande dygn med god mat och härlig helgstämning. Njut av en 3-rätters middag, övernattning, frukost, Art Garden Spa och vår fantastiska brunch!
Champagne vip

Art Garden romantik

Från 1890:-/person
Överraska den du håller kär med ett riktigt romantiskt spapaket.  I paketet ingår en övernattning i ett av vår fina rum, välkomstpaket, 4-rätters middag och avkoppling på spa.
Utomhuspool Art Garden Spa

ICA spapaket

Från 1112:-/person
Erbjudande till dig som har ICA-kort. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa, en god 3-rätters middag och frukostbuffé. Gäller utvalda dagar.
Familjespa på Arken Hotel & Art Garden Spa

Familjespa halvdag

Från 675:-/vuxen 395:-/barn
Överraska barnen med en spadag på lovet! Fyra timmar med skön avkoppling för stora och små på Art Garden Spa, samt en god lunch i vår restaurang ingår.
Par på Art Garden Spa i Göteborg

Bröllopspaket

Från 1795:-/person
Checka in hos oss på bröllopsnatten och vakna upp till en härlig frukostbuffé. Njut av att vara tillsammans, vila ut på Art Garden Spa och ät en god brunch eller lunch dagen efter.
Varma källor på Art Garden Spa i Göteborg

Förmiddags-/Kvällsdoppet

Från 795:-/vuxen
Möt upp en god vän över en vällagad bistrorätt och fyra timmars avkoppling på Art Garden Spa. Välj mellan förmiddag eller kväll.
Bubbel och tapas på Art Garden Spa i Göteborg

Late night - kvällsspa

Från 1095:-/vuxen
Ta med dina vänner på middag och avkoppling på spa med tapas och bubbel i månens sken. Går att boka fredagar och lördagar, samt torsdag–söndag 24 juni–20 aug.
Veranda i restaurang på arken hotell i göteborg

Sommarkväll

Från 995:-/vuxen
Byt ut strandliv och havsbad mot en eftermiddag hos oss på Art Garden Spa. Avsluta med en middag på verandan och härlig utsikt över havet.
Massage på Art Garden Spa

Hela dagen

Från 1595:-/vuxen
En heldag på Art Garden Spa med sköna bad, bastu, en god lunch och en härlig 25-minuters behandling.
Massagebehandling på Art Garden Spa

Hela dagen lyx

Från 1975:-/vuxen
Heldag på Art Garden Spa med sköna bad, bastur, en god lunch och en lång skön 60-minuters behandling.
Varma bad på Art Garden Spa i Göteborg

Njuta halvdag

Från 495:-/vuxen
Unna dig en halvdag på Art Garden Spa, varva ner i varma källor och njut av bastubad. Går att boka alla dagar.
Ansiktsbehandling på Art Garden Spa

Njuta lyx halvdag

Från 1095:-/vuxen
Varva ner en halvdag på Art Garden Spa och låt kroppen njuta av en skön 25-minuters behandling.
Frukost på Arken Hotel & Art Garden Spa

Frukostlyx

Från 650:-/vuxen
Lyxa till din vardag med ett besök på Art Garden Spa. Njut av vår frukostbuffé och sedan några avkopplande timmar på spa. Går att boka måndag-fredag.
Kopparkar på Art Garden Spa

Sköna fredag

Från 950:-/vuxen
Tjuvstarta helgen med vår fantastiska frukostbuffé följt av en rogivande vistelse på Art Garden Spa och avsluta med en god lunch. (Kan ej bokas sommar- och skollov).
Brunch på Arken Hotel & Art Garden Spa

Spa & brunch

Från 975:-/vuxen
Under lördagar, söndagar och utvalda helgdagar kan du njuta av en god brunch och en avkopplande halvdag på Art Garden Spa. (Kan ej bokas under sommaren).
Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Lunchbadet

Från 495:-/vuxen
Är du ledig på vardagar och vill kombinera några timmar på spa med en god lunch? Då är detta paketet för dig! Går att boka måndag–torsdag, (ej helgdag och sommar).