Temahelg

Vi anordnar gärna helger där vi kombinerar övernattning och spa med god mat och härliga upplevelser. Allt från yogakurser och träningshelger till kompletta retreat med föreläsningar, mat och träning med olika teman. Helgerna är väldigt populära och väl investerad tid i dig själv.

14–15 OKT
Yoga med Karin Rosell på Art Garden Spa

Yoga med Karin Rosell

Pris från 2795:-/person (dagpaket 1295:-)
Yoga och lär dig hantera vardagsstressen med Karin Rosell. Missa inte chansen till denna välgörande helg med övernattning, yogaklasser, föreläsning, middag och spa!
21–22 OKT
Pia Ragnardotter yogaretreat

Keramik & yogaretreat

Från 2845:-/person
Unna dig en helg med yoga, meditation och keramik – en perfekt kombination för att landa lite djupare i både kroppen, knoppen och hjärtat.
Nyårsfirande på Arken hotel

Nyårspaket

Från 2990:-/person
Välkommen att fira in det nya året med oss! Vårt nyårspaket innehåller avkoppling på Art Garden Spa, afternoon tea, nyårssupé, underhållning och en övernattning med frukostbuffé.
Par i varma källorna på kvällen

Late night new year

Pris från 2890:-/person
Vill du fira in det nya året på ett nytt och avkopplande sätt? Boka detta paket och fira tolvslaget på Art Garden Spa. 2-rätters middag, tapas, bubbel och övernattning med frukost.
Nyårsfirande på Arken Hotel

Stora nyårspaketet

Från 4190:-/person
Fira stort och boka nyårspaket med två övernattningar, afternoon tea, nyårssupé med champagne och underhållning, brunch, 3-rätters middag och skön avkoppling på Art Garden Spa.
DATUM I EVENEMANGSKALENDER

Aqua Yoga med Maria Cerboni

Pris 695:- inkl. tid på spa
Välkommen till en kväll med avslappning och inre lugn i vattnets tecken. Vattnets unika egenskaper, i kombination med Marias omtyckta yogastil, skapar nya förutsättningar för en stund med högsta närvaro, läkande och lugn.