Kickoff & event i Göteborg

Välkommen till Göteborgs mest naturliga mötesplats! Här finns alla förutsättningar för att skapa det event du önskar. Förutom flexibla lokaler och vackra inomhusmiljöer har vi naturen och havet som närmsta granne – det öppnar upp för annorlunda upplevelser och spännande aktiviteter som lyfter ditt event eller kickoff till en nivå utöver det vanliga.

Mingelbuffé, festmiddag eller extra allt – du bestämmer

Vilket slags event vill du ha?

Hör av dig till oss och berätta om dina planer och tankar inför kommande event. Med ett stort antal genomförda arrangemang av varierande slag är begränsningarna få, oavsett storlek på grupp. Detta i kombination med fantastisk mat och dryck, samt en hög service och omtanke, finns de bästa förutsättningarna för ett lyckat event.

uteservering restaurang på arken hotell & spa i göteborg

Aktivitet, mingel & buffé

Är ni en grupp som vill öka samhörigheten och lära känna varandra bättre? Bjud in till ett event där ni startar med en gemensam aktivitet och avslutar med mingel och buffé. Vi har olika teman för våra bufféer efter säsong!

Vi löser allt från det lilla minglet i restaurangen till det större eventet i vår 1000 kvm stora lokal Oceanen.

Fest på Arken Hotel & Art Garden Spa

Event med extra allt

Vår spektakulära lokal Oceanen kan anpassas helt efter dina önskemål – både med ljus, ljud och möblering. Här kan gästerna serveras en middag där antal rätter och nivå på drycker planeras tillsammans med vår köks- och restaurangchef. I lokalen kan upp till 500 personer få plats sittandes vid runda bord.

Den rätta stämningen sätts med underhållning – kanske inleds kvällen med en trubadur för att senare avlösas av ett fartfyllt coverband – du bestämmer. Scen, egen bar och kringliggande ytor skapar alla möjligheter!

Maträtter på restaurang Flora Arken Hotel

Middag för att fira

Kanske vill du fira något speciellt – jubileum, uppnådda mål eller visa uppskattning för gott arbete på företaget? Bjud på en middag med välkomponerade rätter, anpassade efter det bästa som säsongen har att erbjuda. Antal rätter och inriktning sätts tillsammans med vårt kök. Passande drycker rekommenderas av vår sommelier.

Oavsett om du vill bjuda ett mindre sällskap eller arrangera en stor fest anpassar vi lokaler och menyer utifrån dina önskemål. 

Yoga Neonlife i Oceanen

FÖRELÄSNING & YOGAEVENT

Vill du bjuda in till ett speciellt event där det krävs stora ytor men samtidigt avskildhet? Vår kongresshall Oceanen är klädd i textilier vilket gör att lokalen inger en lugn och ombonad känsla, trots sin storlek. Med scen och anpassad ljussättning lämpar den sig väldigt bra för större föreläsningar eller till exempel ett yogaevent.
Välj en lokal som passar dig

Våra festlokaler

Vi har en mängd olika lokaler som går att anpassa utifrån dina önskemål – Oceanen för de större eventen och en hörsal som passar utmärkt för en föreläsning eller teater – dessutom en restaurang och veranda som låter naturen ta plats och ge en skön inramning till eventet.

Scen och festdukning i Oceanen

Oceanen eventhall & festlokal

När du vill bjuda många gäster dukar vi upp vår spektakulära festlokal Oceanen. Vi anpassar lokalen helt efter dina önskemål, både med ljus, ljud och möblering. Här kan upp till 500 personer få plats sittandes vid runda bord. Scen, dansgolv, egen bar och kringliggande ytor skapar alla möjligheter för århundradets fest!
Restaurang Flora Arken Hotel & Art Garden Spa

Restaurang Flora

Vår restaurang är stor och luftig, men ändå ombonad. Här går det att duka till fest för upp till 250 personer. Det finns även möjlighet att ha scen och dansgolv senare på kvällen om så önskas.
Verandan på restaurang Flora

Verandan & trädgården

I anslutning till restaurangen har vi vår veranda och trädgård. Från tidig vår, hela sommaren och en bra bit in på hösten går det att sitta ute och äta på vår veranda, oavsett väder. 

Under kallare årstider kan verandan användas till event där värmen hålls uppe med varm dryck och gasolvärmare. 

Aulan hörsal på Arken Hotel & Art Garden Spa

Aula/Hörsal

Aulan har en upphöjd scen och sluttande golv vilket ger en bra kontakt med åhörarna. Lokalen har kapacitet för 151 platser i fast biosittning. Hörsalen har bra akustik och är perfekt till föreläsningar eller shower. 
Mingel i Sjögången på Arken Hotel & Art Garden Spa

Sjögången

I anslutning till Oceanen och övriga våra lokaler på plan två finner du Sjögången med en fantastisk utsikt över trädgård och hav. Här kan vi duka upp för mindre middagar eller varför inte ett mingel innan maten?
Restaurang Hugos Hörna på Arken Hotel & Art Garden Spa

Övriga lokaler

I anslutning till restaurangen har vi Hugos Hörna som är en lite mindre lokal med loungemöbler. Här går det att duka för upp till 40 personer.

Utöver detta har vi en mängd lokaler i olika storlekar. Berätta för oss vad du vill bjuda in till, så föreslår vi den lokal som passar bäst. 

Tillval som höjer stämningen ytterligare


drinkar arken hotell restaurang

Egen bar

För att hålla feststämningen på topp även efter middagen kan det vara roligt att ha en egen bar i anslutning till lokalen. Självklart ordnar vi det och laddar baren med de drycker ni önskar. 
Festdukning i Oceanen

Temafest

Vill du sätta ett speciellt tema på din fest? Kanske vill du ha Oscarsgala i Oceanen eller after beach på verandan? Vi hjälper till med detaljerna som krävs för att få den rätta känslan på festen. 
Fest på Arken Hotel & Art Garden Spa

Underhållning

Levande musik eller underhållning sätter verkligen stämningen på en fest. Vi har många bra kontakter och förslag och hjälper gärna till att boka band, trubadur, dj eller annan underhållning.

Företagsfest, kickoff eller evenemang i Göteborg? Vi hjälper dig med festlokal och planering

Möte- och eventbokare på Arken Hotel & Art Garden Spa
FEST- & EVENTAVDELNINGEN

Kontakta oss för ditt event

Hör av dig till oss och berätta om dina planer och tankar inför kommande event. Vi hjälper dig med allt från lokaler och aktiviteter till mat och underhållning.

Referenskunder


Brixly event och konferens i Oceanen på Arken Hotel & Art Garden Spa

BRIXLY - VÄRDEGRUNDSDAGAR I GÖTEBORG

Byggföretaget Brixly är ett värdestyrt företag och arbetar aktivt med sin värdegrund. Den stora Brixlydagen där de samlar över 400 anställda i syfte att skapa en vi-känsla för hela teamet, har arrangerats på Arken fem år i rad.
Läs mer om upplägget och vad Brixlys VD Markus Brink säger om varför de väljer just Arken för dessa dagar. 

ASSEMBLIN EL – ÅRLIG KONFERENS

Assemblin El är en återkommande gäst hos oss på Arken. När de är hos oss på sin årliga chefskonferens för att nätverka och utbyta erfarenheter, brukar de vara runt 120 personer i vår kongresshall Oceanen. De nyttjar kongresshallen på ett effektivt sätt som ger en positiv upplevelse för deltagarna, med allt samlat på ett och samma ställe. 
Mässa utomhus på Arken Hotel & Art Garden Spa

BOSCH TAKE OVER – MÄSSA OCH EVENT

Elektronikföretaget Bosch är en återkommande kund hos oss på Arken. Under några dagar tog de över i stort sett hela hotellet - såväl inne som ute - under sin årliga sales convention, med representanter från hela Norden.
Kanske funderar ditt företag på att göra något liknande event?

Bilder från tidigare event


Bo över på hotellet

Efter en festkväll kan det vara skönt att bo över på hotellet. Sov gott och starta dagen efter med vår härliga frukostbuffé. Kanske vill ni även besöka Art Garden Spa och koppla av en stund?