Övernattning med spa

För att göra det enkelt för dig har vi satt ihop olika spapaket – för vardag, fest, fredagsmys, långhelg eller en lyxig spaweekend. En övernattning på vårt hotell är synonymt med avkoppling och lugn. Låt stillsamheten sjunka in och gör allt i din egen takt, helt utan stress.

Hamburgare på bistromenyn Arken Hotel & Art Garden Spa

SPA & BISTRO

Pris från 1190:-/person
Ett riktigt prisvärt erbjudande med övernattning, där du startar vistelsen med en god bistrorätt. Sedan kan du i lugn och ro spendera resten av kvällen på Art Garden Spa.

Populära spapaket


Par i varma källorna på kvällen

Late night spa

Pris från 1690:-/vuxen
Upplev vårt rofyllda spa under kvällstid. Njut av en 2-rätters middag och fortsätt vidare till spa där det senare serveras tapas och ett glas bubbel. Övernattning med frukostbuffé. 
Bad i utomhuspool på Art Garden Spa

Lilla Art Garden Spa

Pris från 1490:-/person
Ett av våra populära spapaket för sköna, avkopplande dagar. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rätters middag. Går att boka alla dagar. 

En sparesa till västkusten

Unna dig en weekend på västkusten för att finna ro. På Art Garden Spa hämtar vi inspirationen från läran om årstidernas inverkan och de fem elementen – Trä, Eld, Jord, Metall och Vatten. Enligt Ayurveda är det dessa livsenergier som världsalltet består av. Varje element finns i årstidernas växlingar – i naturen och i våra kroppar – var och en med unika karaktärsdrag. Följ din egen rytm på Arken och välj det som passar för stunden.

Kvinnor kopplar av i hängsängar på Art Garden Spa

Söndagsvila

Pris från 890:-/person
Ge dig själv tid för nedvarvning en söndagseftermiddag. Checka in och koppla av på Art Garden Spa. Sov gott och starta nya veckan med en energigivande frukostbuffé. 
Mor och dotter utomhus på Art Garden Spa

Stora Art Garden Spa

Pris från 2680:-/person
En favorit bland våra spapaket. Två övernattningar, sköna dagar på Art Garden Spa, en lunch och två middagar ingår. Går att boka alla dagar, (ej skollov).
Soldäck på Art Garden Spa

Spa med vänner

Pris från 1540:-/person
Ta med dina vänner på spa och bo bekvämt i varsitt enkelrum. En övernattning, avkoppling på spa och god mat i trevligt sällskap – kan det bli bättre? 
Champagne vip

Art Garden romantik

Pris från 1790:-/person
Överraska den du håller kär och boka ett riktigt romantiskt spapaket. I paketet ingår en övernattning i ett av våra finaste rum, välkomstpaket, en 4-rätters middag och spa.
Kopparkar på på Art Garden Spa i Göteborg

Vardagslyx

Pris från 1590:-/person
Ta en paus i vardagen och njut av en övernattning, 3-rätters middag, lunch och Art Garden Spa båda dagarna. Går att boka söndag–onsdag, (ej skollov).
6 okt
vinprovning och charkbricka

Vinprovning – PIEMONTE & BAROLO

Pris från 2290:-/person
Ta en paus i spaupplevelsen och gå på vinprovning i badrock. Följ med till ett av Italiens kanske mest populära vinområde. Ett lyxigt spapaket med middag, övernattning och frukost.
14–15 OKT
Yoga med Karin Rosell på Art Garden Spa

Yoga med Karin Rosell

Pris från 2795:-/person (dagpaket 1295:-)
Yoga och lär dig hantera vardagsstressen med Karin Rosell. Missa inte chansen till denna välgörande helg med övernattning, yogaklasser, föreläsning, middag och spa!
21–22 OKT
Pia Ragnardotter yogaretreat

Keramik & yogaretreat

Från 2845:-/person
Unna dig en helg med yoga, meditation och keramik – en perfekt kombination för att landa lite djupare i både kroppen, knoppen och hjärtat.
17 nov
Chark- och vinprovning i restaurangen på Arken Hotel & Art Garden Spa

Vinprovning – SYDAFRIKA

Pris från 2290:-/person
Ett lyxigt spapaket med vinprovning, middag, övernattning och frukost. Denna vinprovning fokuserar vi på sydafrikanska viner tillsammans med en passande ost- och charkbricka.
Höstlov
Familj utomhus på Art Garden Spa

Familjespa med övernattning

Pris från 1540:-/vuxen & 650:-/barn
Ta med familjen på en härlig spadag med middag och övernattning på lovet. Skön avkoppling på Art Garden Spa, kombinerat med lek- & spelrum.
29 OKT–2 NOV
Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Årstidernas bad

Pris från 1440:-/vuxen
Koppla av på Art Garden Spa en eftermiddag och och ta in årstidens skiftningar utanför. I paketet ingår en 2-rätters middag, övernattning och frukostbuffé.
Nyårsfirande på Arken hotel

Nyårspaket

Från 2990:-/person
Välkommen att fira in det nya året med oss! Vårt nyårspaket innehåller avkoppling på Art Garden Spa, afternoon tea, nyårssupé, underhållning och en övernattning med frukostbuffé.
Nyårsfirande på Arken Hotel

Stora nyårspaketet

Från 4190:-/person
Fira stort och boka nyårspaket med två övernattningar, afternoon tea, nyårssupé med champagne och underhållning, brunch, 3-rätters middag och skön avkoppling på Art Garden Spa.
Par i varma källorna på kvällen

Late night new year

Pris från 2890:-/person
Vill du fira in det nya året på ett nytt och avkopplande sätt? Boka detta paket och fira tolvslaget på Art Garden Spa. 2-rätters middag, tapas, bubbel och övernattning med frukost.
Par på Art Garden Spa i Göteborg

Bröllopspaket

Pris från 1745:-/person
Checka in hos oss på bröllopsnatten och vakna upp till en härlig frukostbuffé. Njut av att vara tillsammans, vila ut på Art Garden Spa och ät en god brunch eller lunch dagen efter.
Utomhuspool Art Garden Spa

ICA spapaket

Pris från 1192:-/person
Erbjudande till dig som har ICA-kort. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa, en god middag och frukostbuffé. Gäller utvalda dagar t.o.m. 21/12 2023.
Vy över Arken Hotel & Art Garden Spa
Padel, Boule, Pingis, Konstrunda - Listan kan göras lång

Mycket att göra på Arken

Hos oss kan du göra så mycket mer än att njuta av god mat, sköna sängar, bad och bastu. Här listar vi allt du kan göra när du besöker oss. Art Garden Spa är en underbar spavärld, men även närområdet bjuder på många härliga upplevelser.