Övernattning med spa

För att göra det enkelt för dig har vi satt ihop olika spapaket – för vardag, fest, fredagsmys, långhelg eller en lyxig spaweekend. En övernattning på vårt hotell är synonymt med avkoppling och lugn. Låt stillsamheten sjunka in och gör allt i din egen takt, helt utan stress.

Populära spapaket


Late night spa

Pris från 1390:-/vuxen
Upplev vårt rofyllda spa under kvällstid. Checka in, ät middag och fortsätt vidare till spa där ni kopplar av i månens sken.  
26 jun–19 aug
Utedusch på Arken Hotel & Art Garden Spa

Årstidernas bad

Pris från 1245:-/vuxen
Koppla av på Art Garden Spa en eftermiddag/kväll. Sjunk ner i de varma källorna, blicka ut över havet från en ångande bastu och ta in årstidens skiftningar utanför.

En sparesa till västkusten

Unna dig en weekend på västkusten för att finna ro. På Art Garden Spa hämtar vi inspirationen från läran om årstidernas inverkan och de fem elementen – Trä, Eld, Jord, Metall och Vatten. Enligt Ayurveda är det dessa livsenergier som världsalltet består av. Varje element finns i årstidernas växlingar – i naturen och i våra kroppar – var och en med unika karaktärsdrag. Följ din egen rytm på Arken och välj det som passar för stunden.

ERBJUDANDE 26 jun–17 aug
Soldäck på Arken Hotel & Art Garden Spa

Sommardagar på Arken

Från 895:-/vuxen, 450:-/barn & natt
Semestertips! Koppla av på spa, sola på klipporna och njut av god mat. Gör dagsutflykter till vårt närområde med härliga badvikar. Erbjudande när du bokar minst fyra nätter.
27 jun–18 aug

Stora Art Garden Spa sommar

Pris från 2390:-/vuxen
Två övernattningar med frukostbuffé, grillbuffé och dessert ute på terrassen båda kvällarna samt skön avkoppling på Art Garden Spa under hela vistelsen.
26 jun–19 aug

Familjespa med övernattning

Pris från 1290:-/vuxen & 650:-/barn
Ta med barnen på en härlig spadag med middag och övernattning på lovet. Skön avkoppling på spa kombinerat med lek- & spelrum och bio.
26 jun–18 aug
Barn på spa - arken hotell i göteborg

Stora familjepaketet

Pris från 2190:-/vuxen & 1300:-/barn
Ta med hela familjen på spa i sommar. Två övernattningar, skön avkoppling på spa för stora och små, god mat och mycket bus!
Varma källan utomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Lilla Art Garden Spa

Pris från 1390:-/person
Ett av våra populära spapaket för sköna, avkopplande dagar. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rättersmiddag. Går att boka alla dagar, (ej sommar- och skollov). 
Varma källan inomhus Art Garden Spa Arken Göteborg

Stora Art Garden Spa

Pris från 2590:-/person
En favorit bland våra spapaket. Två övernattningar, sköna dagar på Art Garden Spa, en lunch och två middagar ingår. Går att boka alla dagar, (ej sommar- och skollov).
25–26 SEPT
Yoga med Karin Rosell på Art Garden Spa

Yoga med Karin Rosell

Pris från 2595:-/person (dagpaket 895:-)
Yoga och lär dig hantera vardagsstressen med Karin Rosell. Missa inte chansen till denna välgörande helg där en övernattning, yogaklasser, föreläsning, middag och spa ingår!
17–19 dec
Annelie Pompe & Cecilia Duberg Arken

Tystnadsretreat

Pris från 5490:-/person
Välkommen på ett retreat där Annelie Pompe och Cecilia Duberg tar med dig på en av de största äventyren som finns – den inre resan i att vara tyst i flera dagar och möta sig själv. Två övernattningar med helpension. 
VIP hel flaska champagne och choklad på Arken Hotel & Art Garden Spa

Bröllopspaket

Pris från 2590:- för er båda
Fira bröllopsnatten i ett av våra finaste rum. Njut av att vara tillsammans och vila ut på Art Garden Spa dagen efter. Välkomstpaket och champagnefrukost på rummet ingår.
Söndag–onsdag

Vardagslyx

Pris från 1490:-/person
Ta en paus i vardagen och njut av en övernattning, 3-rättersmiddag, lunch och Art Garden Spa båda dagarna. (Går ej att boka på sommar- och skollov).

Spa med vänner

Pris från 1390:-/person
Ta med dina vänner på spa och bo bekvämt i varsitt enkelrum. En övernattning, avkoppling på spa och god mat i trevligt sällskap – kan det bli bättre? (Går ej att boka på sommaren).