Frukost och brunch i Göteborg

Inled din dag på Arken med en välsmakande frukostbuffé, eller ta med vännerna på brunch en lördag eller söndag. Njut av de vackra omgivningarna ute på terrassen med en rykande varm kopp kaffé. Eller sitt inne i vår fina restaurang. En stor mängd av det vi serverar på vår frukost och brunch är ekologiskt och närproducerat.

Göteborgs bästa frukost varje dag

Det sägs ju att frukost är den viktigaste måltiden – och varför då inte ta del av vår fräscha frukostbuffé? Här serveras en stor mängd ekologiska och närproducerade råvaror. Det finns gott om platser ute på terrassen där du kan blicka ut över Göteborgs skärgård. Självklart kan du äta vår frukost även om du inte övernattar på Arken.

Frukost öppettider & priser

Måndag–fredag: 06.30–09.30
Lördag–söndag & helgdagar: 07.30–10.30

Avvikelser kan förekomma vissa säsonger.

Bor du inte hos oss men vill äta vår frukost?
Frukosten är även öppen för dig som inte övernattar. Välkommen att boka bord och betala i receptionen. Drop in i mån av plats.

Priser:
Vuxen 165:-
Barn 8–15 år 85:-
Barn 3–7 år 65:-

Läs mer
Brunch med vänner på Arken Hotell i Göteborg

Brunch med utsikt över Göteborgs skärgård

Lördag, söndag och röda dagar dukar vi upp vår välfyllda brunchbuffé. Brunchen anpassas efter säsong för att säkerställa så färska och välsmakande råvaror som möjligt. Vår brunch innehåller alltid en kombination av varma och kalla rätter, samt ett stort utbud av gröna rätter. Brunchen är som en stor och lyxig hotellfrukost kombinerat med lunch – som du kan avnjuta i lugn och ro vid skärgården.

Brunch öppettider & priser

Lördag, söndag och röda dagar kl. 12.00–14.30.
(Avvikelser kan förekomma). 

Sittningar finns på följande tider:
Kl. 12.00, 12.30 eller 13.00.
Brunchen plockas bort kl. 14.30.

Priser:
Vuxen 265:-
Barn 8–15 år 125:-
Barn 3–7 år 85:- 

Bordsbokning rekommenderas, drop-in i mån av plats.

Läs mer

Paket med spa och brunch eller frukost


Frukost på Arken Hotel & Art Garden Spa

Frukostlyx

Pris 550:-/vuxen
Lyxa till din vardag med ett besök på Art Garden Spa. Njut av vår frukostbuffé och sedan några timmar på spa. Går att boka måndag–torsdag, (ej helgdagar och skollov).
Brunch på Arken hotell i Göteborg

Spa & brunch

Pris från 850:-/vuxen
Under lördagar, söndagar och röda dagar kan du njuta av en god brunch och en skön halvdag på Art Garden Spa. 

I restaurangen erbjuder vi även:


buffé i restaurang på arken hotell & spa i göteborg

Dagens Lunch

Vi erbjuder en varierad lunchmeny och salladsbuffé med väl utvalda råvaror. Våra rätter är säsongsbaserade – allt för att framhäva de bästa smakerna för respektive årstid.
Räksmörgås på Arken Hotel & Art Garden Spa

Bistromeny

Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka. Vår bistromeny innehåller lite enklare rätter såsom husets räksmörgås, sallader eller hamburgare.

Middag à la carte

I vår restaurang gillar vi att experimentera och hitta på spännande rätter till vår à la carte-meny. Vi hämtar inspiration från det svenska köket och råvaror från vår närmiljö.