Livemusik på Arken

På fredagkvällar har vi livemusik i huset. Vi bjuder in olika trubadurer, singer-songwriters, artister och musiker för att skapa en extra go´ stämning hos oss på Arken. Det kommer att bli en blandning av musikstilar med olika lokala artister. En riktigt skön stämning och "En bättre fredag" utlovas – välkommen in!

Liveunderhållning

Livemusiken är på fredagar och utvalda dagar, mellan kl. 18.00 och 22.00. 

Datum och artister:

Mars

8/3 - Erik Pettersson Sjöqvist
15/3 - Elie Sandberg
22/3 - Marcus Strandman
29/3 - Marcus Strandman

April

5/4 - Liza Morgansdotter
12/4 - Marcus Strandman
19/4 - Liza Morgansdotter
26/4 - Sofia Geidvik

Maj

3/5 - Liza Morgansdotter
10/5 - Felix & Mattias
17/5 - Marcus Strandman
24/5 - Erik Pettersson Sjöqvist
31/5 - Hanna Boquist

 

À la carte och bistromeny

Vill du passa på att äta något gott? Boka gärna bord på Restaurang Flora eller droppa in för att äta något enklare från vår bistromeny.

Läs mer

BOKA MIDDAG, SPA OCH ÖVERNATTNING

Boka ett av våra paketerbjudanden så får du njuta av både god mat och en skön övernattning i samband med livemusiken. Kanske även lite avkoppling på spa kan locka?

Vänner i restaurang Flora på Arken Hotel

Middag med vänner

Pris från 990:-/person
Ett gott erbjudande för dig som vill komma iväg ett dygn – få miljöombyte, bo bra och äta en god middag på restaurang Flora. En övernattning, 2-rätters middag och frukost.
Bad i utomhuspool på Art Garden Spa

Lilla Art Garden Spa

Pris från 1490:-/person
Ett av våra populära spapaket för sköna, avkopplande dagar. En övernattning, tillgång till Art Garden Spa och en 3-rätters middag. Går att boka alla dagar. 
Soldäck på Art Garden Spa

Spa med vänner

Pris från 1540:-/person
Ta med dina vänner på spa och bo bekvämt i varsitt enkelrum. En övernattning, avkoppling på spa och god mat i trevligt sällskap – kan det bli bättre? 

Att göra på hotellet


Förrätt på restaurang Flora Arken Hotel & Art Garden Spa

Middag á la carte

Vi tycker om att experimentera och hitta på spännande rätter till vår à la carte-meny. Inspirationen hämtas från det svenska köket och vi använder gärna råvaror från vår närmiljö.
Hamburgare på bistromenyn Arken Hotel & Art Garden Spa

Bistromeny

Slå dig ner i lobbyn, luta dig tillbaka och beställ något gott att äta och dricka. Vår bistromeny innehåller lite enklare rätter såsom husets räksmörgås, sallader eller hamburgare.
Romprovning i Konstbaren på Arken Hotel

Romprovning

I vårt rombibliotek finner du vår samling av goda romsorter. Här finns det möjlighet att ta en romprovning på egen hand där vi väljer ut några sorter för dig, tillsammans med våra bästa romtips.
Shuffleboard i lobbyn på Arken Hotel & Art Garden Spa

Shuffleboard

Shuffleboard kan förenklat förklaras som en variant av curling, men utan is. Det är ett spel som kräver taktik, pricksäkerhet och nerver av stål. Spelet passar stora som små. Shuffleboard är gratis för dig som hotellgäst.
Biljard på arken hotell i göteborg

Biljard

Det finns många smultronställen inne på Arken Hotel och ett av dem är biljardbordet på andra våning. Ställ er i kö… här ska spelas biljard. Biljard är gratis för dig som är gäst hos oss.
Pingis på arken hotell i göteborg

Pingis

Finns det något roligare än bordtennis? Kör mot varandra två och två eller varför inte lite rundpingis? Vi utlovar mycket skratt och full action. Bordtennis är gratis för dig som är gäst. 
Boule på arken hotell i göteborg

Boule

Vår boulebana finner du i trädgården, vid vårt naturgym. Kloten finns i receptionen i lobbyn. På med baskern och må bäste boule-spelare vinna!
Kubb spel på arken hotell i göteborg

Kubb

Första laget att slå ner kungen har vunnit. Ett spännande spel att spela i vår trädgård som passar alla åldrar!
Padel på Arken Hotel & Art Garden Spa i Göteborg

Padelbana

Alla dagar kl. 06–23 | Pris: 400:-/timma
Spela padel när du besöker oss! Padelbanan hittar du nere i vår trädgård. Boka tid i hotellreceptionen eller på matchi.se. Som boende gäst får du låna rack och bollar gratis. Padel passar alla åldrar och är lätt att lära sig.