Årstidernas bad

Koppla av på Art Garden Spa en eftermiddag/kväll. Sjunk ner i de varma källorna, blicka ut över havet från en ångande bastu och ta in årstidens skiftningar utanför.

I paketet ingår:

  • En övernattning med del i dubbelrum
  • Tillgång till Art Garden Spa på ankomstdagen kl. 14.30–17.30 alt. 16.30–19.30
  • Lån av skön badrock och tofflor
  • Middag på kvällen: På sommaren serveras en grillbuffé och dessert ute på terrassen. Under höst-, vinter- & vårbadet serveras en 2-rättersmiddag i vår restaurang.
  • Vår stora frukostbuffé
Läs mer
Från 1245:- /person

Bra att veta

Incheckning kl. 14 eller 16 beroende på vald spatid. Utcheckning senast kl. 11.

15-årsgräns för att boka detta paket.

 

Årstidernas bad är ett erbjudande som går att boka under skolloven (då vi har familjespa på förmiddagarna). Se innehållsändringar och datum för respektive säsongsbad nedanför.

Bokningsinformation

Upplev de fyra årstiderna på spa

På Art Garden Spa är du alltid nära naturen. Varje årstid är unik på sitt sätt och bjuder in till olika aktiviteter och avkoppling. 

Utedusch på Arken Hotel & Art Garden Spa

Sommarbadet

Kan bokas under sommarlovet – ankomst alla dagar 26/6–19/8

Spendera härliga sommardagar på spa i Göteborg. Njut av närheten till havet, bada i våra varma källor, koppla av på klipporna och låt solens strålar värma dig. Passa på och promenera runt vår naturslinga, träna i naturgymmet och spela boule.

Åldersgräns 15 år. Art Garden Spa är öppet för barn under 15 år kl. 9-14 under sommarveckorna 25-33.
Läs mer
Bastu och utomhusmiljö på Art Garden Spa

Höstbadet

Kan bokas utvalda dagar under höstlovet

Koppla av på Art Garden Spa och njut av alla vackra höstfärger i vår trädgård. Denna årstid är det extra härligt att koppla av med bastu och varma bad. Prova även våra kopparkar där du vilar kroppen på varma stenar och kan njuta av den vackra solnedgången bakom klipporna.

Åldersgräns 15 år. Art Garden Spa är öppet för barn under 15 år kl. 9-14 under denna period.
Läs mer

Vinterbadet

Kan bokas med ankomst 3–7 januari samt 14–18 och 21–25 februari 2021

Koppla av på spa en eftermiddag/kväll under den årstid när det behövs som mest. Att sjunka ner i ett varmt bad eller blicka ut över havet från en ångande bastu är välgörande för både kropp och själ. Under årets mörkaste årstid är det härligt att ladda energi i ljusterapirummet.

Åldersgräns 15 år. Art Garden Spa är öppet för barn under 15 år kl. 9-14 under denna period.
Läs mer

Vårbadet

Kan ej bokas 2021

Njut av våren på Art Garden Spa en eftermiddag/kväll. Att sjunka ner i ett varmt bad eller blicka ut över havet från en ångande bastu är välgörande för både kropp och själ. Se knopparna slå ut och grönskan komma tillbaka i vår trädgård.

Åldersgräns 15 år. Art Garden Spa är öppet för barn under 15 år kl. 9-14 under denna period.
Läs mer
Varm källa utomhus på Art Garden Spa

Din guide till en bra spaupplevelse

Vi har tagit fram olika kort uppbyggda kring vår filosofi på Art Garden Spa – De fem elementen. På varje kort finner du instruktioner för hur du tar dig runt på spa enligt denna filosofi.

Vår bastuoas

I vår bastuoas är det sinnena som regerar. Iskallt samsas med ångorna, värmen genomsyras av sköna välgörande eteriska dofter. Låt värmen göra gott i naturstensbastun eller njut av vår ång- och saltbastu där äkta natursalt stärker dina luftrör.
Tvagning på Art Garden Spa i Göteborg

Tvagning på Art Garden Spa

Att varva ner och medvetet skölja bort veckans stress och förbereda sig för baden, är en viktig procedur i den japanska spa-ritualen. I våra vackra tvagningsrum inleder du ditt besök hos oss med en stunds meditativ tvagning då du under tystnad skrubbar dig ren med våra sköna spa-produkter och sköljer bort såväl tvål som stress och söndrande tankar.